FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- el-fighter
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Volio bih da Ribery ostane, a ako želi da ide neka ga uprava pusti, a da u zamjenu traži Robena i Sneijdera i još para. Nama bi ovo bilo dobro rješenje, jer smo bez Riberija slabi na toj poziciji, tako da bi nam Roben legao kao kec na desetku. Snajdera bi vjerovatno negdje utrpali i on bi igrao. Van Bomela poslat u amatere, a Altintopu dati više šanse bio bi to pravi Bayern.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma daoce ga vise dat....dobiju snajdera i robena i jos 30 mill....pa za 30mill mogu se pojacati za bosingwu i za kakog dobrog golmana..... :ugeek:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
ajmo Bavarci pokrenite peticiju da puste Riberya u Madrid 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ponuda je odlicna ,Vart i Robben su sjajni igraci ,30 miliona nije malo ,i to sve za igraca koji ostaje maximalno 1 godinu u klubu .Ali opet sumnjam da ce ga pustit da ode ,previse su putu rekli ne iz Bayerna da bi sada promjenili odgovor ,gdje ce protiv sebe
.Dobra vijest je da se Ribery oporavio ,igra je nesto malo sad za Francuze ,tako da bi trebao i protiv Werdera igrati koliko toliko .Da gledamo dok jos uvijek mozemo carolije brata Bilala ...
Dobro ponuda ako je i istinita. Nadam se da će prihvatiti, i onda Bosingwu dovedu, ma majstorski sve. 
Van Gaal nece Bosingwu, mada je Uli bio zainteresovan za njega, slaba fajda.
Sutra protiv Werdera, koji nas lani isprasi postenski
I nagovjestio losu sezonu, pogotovo na domacem terenu. Silni kiksevi, sve do tekme sa KSC-om (pred kraj sezone) sa uvijek primljenim golom na Areni.
Ocekuje se povratak Bilala (makar 20 min.), koji je istrcao za Francuze u srijedu nakon 81 dana, bez odigrane utakmice.
Ocekujem puno od Tymoschchuka da konacno pokaze svoju klasu, u napadu bi trebao biti Gomez i Klose, ali mislim da ce i za Olica naci mjesta, pogotovu nakon zadnjih dobrih partija.
Sutra protiv Werdera, koji nas lani isprasi postenski
I nagovjestio losu sezonu, pogotovo na domacem terenu. Silni kiksevi, sve do tekme sa KSC-om (pred kraj sezone) sa uvijek primljenim golom na Areni.
Ocekuje se povratak Bilala (makar 20 min.), koji je istrcao za Francuze u srijedu nakon 81 dana, bez odigrane utakmice.
Ocekujem puno od Tymoschchuka da konacno pokaze svoju klasu, u napadu bi trebao biti Gomez i Klose, ali mislim da ce i za Olica naci mjesta, pogotovu nakon zadnjih dobrih partija.
Vom Jäger zum Gejagten
Čuj neće Bosingwu a nezadovoljan odbranom. Kako je meni Patriota odvratan lik. Jao nam trenera u PM. I uvijek nešto ljut na Anatolija, valjda što je ovaj dao intevju u kojem kaže da nije došao da sjedi na klupi. Sada Patriota glumi neki autoritet. Bježi , nemaš ti veze Van Gaalu.
Prejak trener 
Slazem se cuj nece Bosingwu, toliko nam treba igrac po toj strani a on glumi nesto stavice Lahma na toj strani i onog crnog idiota sto je doveo ce igrati lijevog koji je to hadalj od trenera nemogu da vjerujem! Jos mu Van Bomel igra a Tymu drzi na klupi e boze koga smo mi doveli za trenera ovaj ce nas unisititRz88 je napisao/la:Čuj neće Bosingwu a nezadovoljan odbranom. Kako je meni Patriota odvratan lik. Jao nam trenera u PM. I uvijek nešto ljut na Anatolija, valjda što je ovaj dao intevju u kojem kaže da nije došao da sjedi na klupi. Sada Patriota glumi neki autoritet. Bježi , nemaš ti veze Van Gaalu.
Pa sta ti ocekujes od jednog napadaca?TM1987 je napisao/la:Ribery nam je najbolji igrac i jedan od najboljih igraca na svijetu na svojoj pozicijiHarrison je napisao/la:Pa zar vi mozete pustiti igraca da vam ode iz kluba, drzite Riberya pod kljucem, nedate mu ni da misli o Realu, a kao lafo prodali bi Tonia, a Toni vam najbolji napadac. Al mozda vam je uprava dosla pameti i skontala da je bolje da se sada rijesite tih igraca, jer ove godine i mozete uzeti nesto para za njih dok bi naredne otisli za sicu...TM1987 je napisao/la:Izgleda da ce otici u West Ham posto je jako dobar sa Zolom, a kod nas slabo igra tako da ce najvjerovatnije otici, ma da sumljam da ce dovesti Bosingwu znam vise napamet kakva nam je uprava.Zato njega ne pustamo bas tako ! Kazes da nam je Toni najbolji napadac ? Ti onda slabo pratis Bayern, odigrao je prvu sezonu dobro, Ribery mu svaku loptu nabaci i on postigne gol, proslu sezonu je odigrao lose, nit trci nit se trudi ceka sam u napadau da mu neku dadne loptu i da postigne gol to je njegova igra, doveli smo Gomeza kojeg smo skupo platili, veoma slican Toniu ali ovaj se makar trudi trci, puno mladji i sigurno ce izrasti u velikog napadaca tu je Klose i Olic, tako da nam ne treba vise maneken.
Jell ocekujes da mozda sam sebi daje lopte,ili da igra u odbrani.
On i postoji u sesnaestercu da kada dobije loptu zapuca gol ako je to moguce,to je njegov posao.
Ribery i igra tu gdje igra,da bi davao lopte onome ko je u napdau.
Raul je oborio sve rekorde i za Spaniju,i za Real i u Ligi prvaka,a pola golova je dao sa crte.
To su igracine,posao mu je da daje golove a kako to nije vazno.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
Unaprijed se radujem toj utakmici!geronimo je napisao/la: Sutra protiv Werdera, koji nas lani isprasi postenski![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ne ja ocekujem napadaca kojem ne trebaju 4-5 prilike da zabije golROB22 je napisao/la: Pa sta ti ocekujes od jednog napadaca?
Jell ocekujes da mozda sam sebi daje lopte,ili da igra u odbrani.
On i postoji u sesnaestercu da kada dobije loptu zapuca gol ako je to moguce,to je njegov posao.
Ribery i igra tu gdje igra,da bi davao lopte onome ko je u napdau.
Raul je oborio sve rekorde i za Spaniju,i za Real i u Ligi prvaka,a pola golova je dao sa crte.
To su igracine,posao mu je da daje golove a kako to nije vazno.
bayern pobjeđuje, tako barem ja mislim. nije meni radi Bundeslige, ionako 1 mjesto. meni je sada važnija LP.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
.ebeno ce vam bit sutra..Werder vam je tradicionalno najtezi moguci protivnik..uvijek nekako u Minhenu odigraju iznad svojih mogucnosti...opet bi trebala bit kisa golova..pogotovo sto Werderu ne igraju drugi i treci stoper..Naldo i Prodl..ni Boenisch cini mi se nece igrat...znaci samo im Mertesacker valja od ovih koji ce igrat..ako ih sutra ne dobijete s bar 2 razlike slabi ste 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Heh, nema Ailtona i sve je odmah lakše

Ma trebali bi ovo uzeti.
Ma trebali bi ovo uzeti.
Nadam se pobjedi Bavaraca 
-
Phill Jackson
- Kontakt:
a Bgm. ni MicoudaRz88 je napisao/la:Heh, nema Ailtona i sve je odmah lakše![]()
![]()
Ma trebali bi ovo uzeti.
http://liverpool.bosnianforum.com/
Njega sam zaboravio haha. Kad se smo sjetim tih loših (dobrih) vremena, kako je sve lijepo bilo.
- bayernovac
- Kontakt:
I ja se nadam pobjedi.Kako sam čuo večeras na DSF-u u Bundesliga aktuel početnom sastavu biće Sosa prije Baumjohana.Van Gaal se još nije odlučio ko će sa Gomezom u napad Klose ili Olić.Sastav koji se očekuje je:TM1987 je napisao/la:Nadam se pobjedi Bavaraca
...........................................Rensing....................................
........Lahm.............Badstuber..................Van Buyten............Pranjić
........................................Tymoshchuk....................................
........Altintop........................................................Schweinsteiger
.....................................Sosa(Baumjohan).................................
..........................Gomez.........................Klose(Olić)...................
Sretno momci očekujem pobjedu
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Volio bih da igra Buamjohan, nakav mi bolje izgleda od Sose na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.