FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 03 nov 2011, 14:27

ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 03 nov 2011, 14:28

VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 03 nov 2011, 14:29

pile87 je napisao/la:Titule su ono sto se broji kome se to ne svidja ima i drugih sportova, atletika, vaterpolo itd a ako neko u ovim godinama slucajno ne zna brojati ne treba se zamarati sa nogometom jer za njega sigurno ima precih stvari!

upravu si, ima brate matematika pa neka uci.
AMAR AMAR OSIM OSIM

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 nov 2011, 14:29

@Seyo

Pa samo kazem da su ribari imali dobar mamac i udicu, pa i vece ribe lovili :mrgreen:

Nije to bas tako naivna ekipa bila, kako vi pokusavate predstaviti, sto se vidi i po rezultatima. Nemaju se sta porediti jacine liga, kad se sve zna.
a ako se vodimo tom tvojom logikom nekom, onda nase polufinale vrijedi ko sve vase titule, a to je nidje veze razmisljanje...
Pa niko ih nije tome smilsu spomenuo, osim vas koji se pozivate na nekakve ribare. Nismo mi rekli da smo igrali sa nekom ekipom koja je igrala 1/4 finale Kupa šampiona, nego ste vi rekli da su oni amaterska ekipa, vi ustvari imate nakardnu logiku :mrgreen: .

A relano i vi ste sa "smjesnim" ekipama igrali da bi dosli do polufinala... Sarajevo je te Rumune isto tako mlatilo sa po 3-4 razlike i slicne ekipe.... drugo je sto je sistem takmicenja bio takav, da se moglo kroz 2-3 utakmice doci do polufinala, ako te srece pogleda....Jbg, mis mo igrali sa Manchesterom, Hsv-om, Anderlechtom..koji su u tom vremenu bili medju najboljim klubovima Evrope i osvajali ta takmicenja...i to ravnopravno smo igrali...

Ne minimiziram vas uspjeh, nego kazem cinjenice....to je to..u pravu si, ima tema za ovo..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 03 nov 2011, 14:33

Ama ja ne znam sta se onda takmice ako im nista ne valja :!: :!: :!: Kada god gube i kada nije kako oni kazu oni odmah se nesto bune i po medijima ispade da su oni najveca nevinascad :!: :!: . Fino izadite iz lige i gotova stvar. Evo vidis, sada ih nece biti, i debili umjesto da smire sitvaciju i one maloljetne pacenike sa sjevera koji ne znaju ko igra za Sarajevo trenunto, oni opet atmosferu i tenzije sa terena prenose na tribine. I onda nije ni cudo sto derbi vragu ne valja!! Samo vrijedanja i provokacije i tako ce biti dok ne patne mrtva glava. :!: :!: :!: Vise je sa njima stvarno bespotrebno raspravljati, dosadni su. Samo neke belaja, i probleme spominju. :!: :!: :!: Koni ih u vrazju mater :!: :!: :!:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 03 nov 2011, 14:34

majko moja ovi pitari bi crkli bez nas, ima ih vise ovdje nego na kosevu :D

odo ja malo na njihov forum :D :D
AMAR AMAR OSIM OSIM

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2011, 14:36

Seyo_TM je napisao/la:ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
Kao na primjer
:mrgreen:
slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 03 nov 2011, 14:37

Nemogu bez nas i ja čitam,đaba im sve imaju Veliku mrlju u svojoj istoriji,puške otimačina naših
igrača,nije krv voda tako to ide,goli otoci zatvori sve je to njihovo,i onda on dođe ti tu pametovati na temi mog kluba,mislim stvarno koliko moraš biti bezobrazan. :roll:

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 03 nov 2011, 14:48

ellaxaz je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
Kao na primjer
slika

hahahah hvala bogu pa ljudi izmislili internet i ovu tehnoligiju, to majstore samo u kost ;)
AMAR AMAR OSIM OSIM

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 nov 2011, 14:53

ellaxaz je napisao/la:
Kao na primjer
slika
Koliko je dotični novinar pismen vidi se iz naslova.
Teška vremena prijatelju moj kad svaka šuša može uzeri olovku ili tastaturu pa palamuditi...

Možete nas pobijediti, možemo mi vas pobijediti, ali za dobrobit fudbala i igre koju svi tako volimo, neka ne odigraju više nikad onih ofirnih 0:0...
Što je puno, puno je
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 03 nov 2011, 15:07

ramiral je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
Kao na primjer
slika
Koliko je dotični novinar pismen vidi se iz naslova.
Teška vremena prijatelju moj kad svaka šuša može uzeri olovku ili tastaturu pa palamuditi...

Možete nas pobijediti, možemo mi vas pobijediti, ali za dobrobit fudbala i igre koju svi tako volimo, neka ne odigraju više nikad onih ofirnih 0:0...
Što je puno, puno je
Kad nemate nacina da se izvucete, serete po novinarima :D

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 03 nov 2011, 15:07

bubakar je napisao/la:hahahah hvala bogu pa ljudi izmislili internet i ovu tehnoligiju, to majstore samo u kost ;)

http://bs.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sibenik-hr.info/hrvatska/hrvatsk ... ari-zanat/" onclick="window.open(this.href);return false;

Afera Planinić [uredi]
Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša, gdje u igru ulazi u drugom poluvremenu i kada cijeli Stadion Grbavica skandira njegovo ime, a on im se odužuje na najbolji mogući način i postiže pobjedonosni gol na toj utakmici. Već iduće godine proglašen je za najboljeg igrača Jugoslavije po izboru sportskih novinara.

Hvala Bogu pa su izmislili. ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 nov 2011, 15:11

ovo danas su dječije igre i kokošarenje šta je bilo u ex yu ligi. a sarajevo je tu bilo u nešto boljoj poziciji jer je bilo u talu sa zvezdom, a mi sa partizanom i 'ajdukom :mrgreen:

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 03 nov 2011, 15:17

videoton1 je napisao/la:
bubakar je napisao/la:hahahah hvala bogu pa ljudi izmislili internet i ovu tehnoligiju, to majstore samo u kost ;)

http://bs.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sibenik-hr.info/hrvatska/hrvatsk ... ari-zanat/" onclick="window.open(this.href);return false;

Afera Planinić [uredi]
Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša, gdje u igru ulazi u drugom poluvremenu i kada cijeli Stadion Grbavica skandira njegovo ime, a on im se odužuje na najbolji mogući način i postiže pobjedonosni gol na toj utakmici. Već iduće godine proglašen je za najboljeg igrača Jugoslavije po izboru sportskih novinara.

Hvala Bogu pa su izmislili. ;)

ali mi ne bježimo od toga kao vi ;) reci mi jeli vas strah velikog IVICE :D :D
AMAR AMAR OSIM OSIM

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 03 nov 2011, 16:01

PODERAT IH, K'O LAMELU UZ MAHMUTOVAC!!!!!! ;)
:)

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 03 nov 2011, 16:26

sta mislite hoce li karte biti 5 8 i 15 uz dijeljenje magazina ili bi mogli radi magazina povecat karte za po 2 marke da ide jug na 7 i sjever na 10 radi toga (sjever je svakako 10 uvijek za derbi )...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 nov 2011, 16:31

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 03 nov 2011, 16:40

http://issuu.com/zeljeznicar/docs/prvibrojmagazina

Za sve one koji iz nekog razloga nisu kupili prvi broj magazina, redakcija fkzeljeznicar.com je izbacila link preko kojeg se može skinuti. Uživajte!

http://issuu.com/zeljeznicar/docs/prvibrojmagazina" onclick="window.open(this.href);return false;

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 nov 2011, 17:19

xxl basket je napisao/la:sta mislite hoce li karte biti 5 8 i 15 uz dijeljenje magazina ili bi mogli radi magazina povecat karte za po 2 marke da ide jug na 7 i sjever na 10 radi toga (sjever je svakako 10 uvijek za derbi )...
a sutra cemo vjerovatno dobiti zvanicno obavjestenje, treba pratiti na http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 nov 2011, 17:28

FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987, JavierBosnia, Predatod i 36 gostiju.