FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
pile87 je napisao/la:Titule su ono sto se broji kome se to ne svidja ima i drugih sportova, atletika, vaterpolo itd a ako neko u ovim godinama slucajno ne zna brojati ne treba se zamarati sa nogometom jer za njega sigurno ima precih stvari!
upravu si, ima brate matematika pa neka uci.
AMAR AMAR OSIM OSIM
- sarajlija89
- Kontakt:
@Seyo
Pa samo kazem da su ribari imali dobar mamac i udicu, pa i vece ribe lovili
Nije to bas tako naivna ekipa bila, kako vi pokusavate predstaviti, sto se vidi i po rezultatima. Nemaju se sta porediti jacine liga, kad se sve zna.
.
A relano i vi ste sa "smjesnim" ekipama igrali da bi dosli do polufinala... Sarajevo je te Rumune isto tako mlatilo sa po 3-4 razlike i slicne ekipe.... drugo je sto je sistem takmicenja bio takav, da se moglo kroz 2-3 utakmice doci do polufinala, ako te srece pogleda....Jbg, mis mo igrali sa Manchesterom, Hsv-om, Anderlechtom..koji su u tom vremenu bili medju najboljim klubovima Evrope i osvajali ta takmicenja...i to ravnopravno smo igrali...
Ne minimiziram vas uspjeh, nego kazem cinjenice....to je to..u pravu si, ima tema za ovo..
Pa samo kazem da su ribari imali dobar mamac i udicu, pa i vece ribe lovili

Nije to bas tako naivna ekipa bila, kako vi pokusavate predstaviti, sto se vidi i po rezultatima. Nemaju se sta porediti jacine liga, kad se sve zna.
Pa niko ih nije tome smilsu spomenuo, osim vas koji se pozivate na nekakve ribare. Nismo mi rekli da smo igrali sa nekom ekipom koja je igrala 1/4 finale Kupa šampiona, nego ste vi rekli da su oni amaterska ekipa, vi ustvari imate nakardnu logikua ako se vodimo tom tvojom logikom nekom, onda nase polufinale vrijedi ko sve vase titule, a to je nidje veze razmisljanje...

A relano i vi ste sa "smjesnim" ekipama igrali da bi dosli do polufinala... Sarajevo je te Rumune isto tako mlatilo sa po 3-4 razlike i slicne ekipe.... drugo je sto je sistem takmicenja bio takav, da se moglo kroz 2-3 utakmice doci do polufinala, ako te srece pogleda....Jbg, mis mo igrali sa Manchesterom, Hsv-om, Anderlechtom..koji su u tom vremenu bili medju najboljim klubovima Evrope i osvajali ta takmicenja...i to ravnopravno smo igrali...
Ne minimiziram vas uspjeh, nego kazem cinjenice....to je to..u pravu si, ima tema za ovo..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ama ja ne znam sta se onda takmice ako im nista ne valja
Kada god gube i kada nije kako oni kazu oni odmah se nesto bune i po medijima ispade da su oni najveca nevinascad
. Fino izadite iz lige i gotova stvar. Evo vidis, sada ih nece biti, i debili umjesto da smire sitvaciju i one maloljetne pacenike sa sjevera koji ne znaju ko igra za Sarajevo trenunto, oni opet atmosferu i tenzije sa terena prenose na tribine. I onda nije ni cudo sto derbi vragu ne valja!! Samo vrijedanja i provokacije i tako ce biti dok ne patne mrtva glava.
Vise je sa njima stvarno bespotrebno raspravljati, dosadni su. Samo neke belaja, i probleme spominju.
Koni ih u vrazju mater

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
majko moja ovi pitari bi crkli bez nas, ima ih vise ovdje nego na kosevu
odo ja malo na njihov forum

odo ja malo na njihov forum

AMAR AMAR OSIM OSIM
Kao na primjerSeyo_TM je napisao/la:ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Blagoje Bratić
Nemogu bez nas i ja čitam,đaba im sve imaju Veliku mrlju u svojoj istoriji,puške otimačina naših
igrača,nije krv voda tako to ide,goli otoci zatvori sve je to njihovo,i onda on dođe ti tu pametovati na temi mog kluba,mislim stvarno koliko moraš biti bezobrazan.
igrača,nije krv voda tako to ide,goli otoci zatvori sve je to njihovo,i onda on dođe ti tu pametovati na temi mog kluba,mislim stvarno koliko moraš biti bezobrazan.

ellaxaz je napisao/la:Kao na primjerSeyo_TM je napisao/la:ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
![]()
hahahah hvala bogu pa ljudi izmislili internet i ovu tehnoligiju, to majstore samo u kost

AMAR AMAR OSIM OSIM
Koliko je dotični novinar pismen vidi se iz naslova.ellaxaz je napisao/la:Kao na primjerSeyo_TM je napisao/la:ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
![]()
Teška vremena prijatelju moj kad svaka šuša može uzeri olovku ili tastaturu pa palamuditi...
Možete nas pobijediti, možemo mi vas pobijediti, ali za dobrobit fudbala i igre koju svi tako volimo, neka ne odigraju više nikad onih ofirnih 0:0...
Što je puno, puno je
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad nemate nacina da se izvucete, serete po novinarimaramiral je napisao/la:Koliko je dotični novinar pismen vidi se iz naslova.ellaxaz je napisao/la:Kao na primjerSeyo_TM je napisao/la:ako mislis da ona liga nije namjestena bila onda si sa druge planete...bila je jaca 5 puta i 5 puta korumpiranija...
![]()
Teška vremena prijatelju moj kad svaka šuša može uzeri olovku ili tastaturu pa palamuditi...
Možete nas pobijediti, možemo mi vas pobijediti, ali za dobrobit fudbala i igre koju svi tako volimo, neka ne odigraju više nikad onih ofirnih 0:0...
Što je puno, puno je

bubakar je napisao/la:hahahah hvala bogu pa ljudi izmislili internet i ovu tehnoligiju, to majstore samo u kost
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sibenik-hr.info/hrvatska/hrvatsk ... ari-zanat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Afera Planinić [uredi]
Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša, gdje u igru ulazi u drugom poluvremenu i kada cijeli Stadion Grbavica skandira njegovo ime, a on im se odužuje na najbolji mogući način i postiže pobjedonosni gol na toj utakmici. Već iduće godine proglašen je za najboljeg igrača Jugoslavije po izboru sportskih novinara.
Hvala Bogu pa su izmislili.

ovo danas su dječije igre i kokošarenje šta je bilo u ex yu ligi. a sarajevo je tu bilo u nešto boljoj poziciji jer je bilo u talu sa zvezdom, a mi sa partizanom i 'ajdukom 

videoton1 je napisao/la:bubakar je napisao/la:hahahah hvala bogu pa ljudi izmislili internet i ovu tehnoligiju, to majstore samo u kost
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sibenik-hr.info/hrvatska/hrvatsk ... ari-zanat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Afera Planinić [uredi]
Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša, gdje u igru ulazi u drugom poluvremenu i kada cijeli Stadion Grbavica skandira njegovo ime, a on im se odužuje na najbolji mogući način i postiže pobjedonosni gol na toj utakmici. Već iduće godine proglašen je za najboljeg igrača Jugoslavije po izboru sportskih novinara.
Hvala Bogu pa su izmislili.
ali mi ne bježimo od toga kao vi

AMAR AMAR OSIM OSIM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sta mislite hoce li karte biti 5 8 i 15 uz dijeljenje magazina ili bi mogli radi magazina povecat karte za po 2 marke da ide jug na 7 i sjever na 10 radi toga (sjever je svakako 10 uvijek za derbi )...
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- partibrejker1921
- Kontakt:
http://issuu.com/zeljeznicar/docs/prvibrojmagazina
Za sve one koji iz nekog razloga nisu kupili prvi broj magazina, redakcija fkzeljeznicar.com je izbacila link preko kojeg se može skinuti. Uživajte!
http://issuu.com/zeljeznicar/docs/prvibrojmagazina" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sve one koji iz nekog razloga nisu kupili prvi broj magazina, redakcija fkzeljeznicar.com je izbacila link preko kojeg se može skinuti. Uživajte!
http://issuu.com/zeljeznicar/docs/prvibrojmagazina" onclick="window.open(this.href);return false;
- zlaya_tm87
- Kontakt:
a sutra cemo vjerovatno dobiti zvanicno obavjestenje, treba pratiti na http://www.fkzeljeznicar.com" onclick="window.open(this.href);return false;xxl basket je napisao/la:sta mislite hoce li karte biti 5 8 i 15 uz dijeljenje magazina ili bi mogli radi magazina povecat karte za po 2 marke da ide jug na 7 i sjever na 10 radi toga (sjever je svakako 10 uvijek za derbi )...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.