Za ovog iz Bihaca . Ko ce se slagati ako necemo mi, izmedju nas je rivalitet a ne mrznja

sta ti znas o UNISU pa komentiras takoPetko je napisao/la:Ma kakav Krajisnik,on je u rangu sa Unisom a ne Jedinstvom,samo stvar je u tome sto je domacin pa bodovi ostaju u Kladusi,za sudije nemam komentara nikad necu zaboravit proslu sezonu gostovanje Krajine dole i lik daje gol rukom sudija ko ovca kakva gleda
I sta onda ako ima video, ima video i kako Henry igra rukom pa sta? Jel video moze sta promijeniti?SejtanCazin je napisao/la:Nije ni meni bilo ono jasno, jos ima video na you tube kako lik igra rukom ali sta ces, zato se nadam ove godine da ce ispasti
Ma nismo mi s njima u rangu ipak smo im "dali" bod da sad ne igraju 2 ligu zapad.Petko je napisao/la:Ma kakav Krajisnik,on je u rangu sa Unisom a ne Jedinstvom,samo stvar je u tome sto je domacin pa bodovi ostaju u Kladusi,za sudije nemam komentara nikad necu zaboravit proslu sezonu gostovanje Krajine dole i lik daje gol rukom sudija ko ovca kakva gleda
I mozete nas i istuci kao i uvijek sto pricatePetko je napisao/la:Vidim da si ti jedini na forumu od Krajisnika,pa mi daj odgovor koliko vas dolazi sutra u Cazin,da probate za promjenu doc nam u goste nije daleko
Petko je napisao/la:Ma kakav Krajisnik,on je u rangu sa Unisom a ne Jedinstvom,samo stvar je u tome sto je domacin pa bodovi ostaju u Kladusi,za sudije nemam komentara nikad necu zaboravit proslu sezonu gostovanje Krajine dole i lik daje gol rukom sudija ko ovca kakva gleda
Sudac je svakako htio ponoviti penal jer je Krajina morala dati golFKKrajina je napisao/la:evo vam simpatizeri pa recite jesu li usli igraci ranije ili ne....
" onclick="window.open(this.href);return false;
IDe video penala : ) Zaustaviti prije sutiranja pa ce se vidjeti da su 2 igraca u tom momentu u 16 metara..... jedan domaci, jedan gostujuci.... ponavljanje opravdano !!!
Još prvi put je igrač Krajine prvi utrčao u 16m, a dva metar-dva iza njega igrač gostiju, kojeg sudac nije mogao ni vidjeti.. Uglavnom još jedna pljačka, nadam se samo da će uprava Krajišnika istrajati do kraja pa makar i Krajišnik ispao iz lige, jer ovakvu nema smisla igrati..Grdan je napisao/la: Sudac je svakako htio ponoviti penal jer je Krajina morala dati gol,nema ulazak igrača nikakve veze s njegovom odlukom
.Kod drugog penala 2 igrača Krajine ušla u šesnesterac,a gol priznat;) .
szlaja je napisao/la:hahaha, ovo samo ima u BiH![]()
![]()
Ovaj snimak bi mogo biti primjer za druge ekipe kako se stoji (ne ulazi u 16) dok protivnik izvodi penal, a sudac to jos i ponovi![]()
![]()
![]()
Kod drugog penala crveni igraci prerano uletili, al to nije za ponovit![]()
Pa nije tebe ni pitao, šta se javljaš?.. Vidiš da je tema Krajišnik i pitao je navijače Krajišnika..Bog ti dao pameti ovo je Cazin, 5.Korpus, Atif Dudakovic ite stvari, shvatas ? Autonomasi ti se nalaze u VELIKOJ KLADUSI i njihov klub je KRAJISNIK a ne KRAJINA i njihova autonomaska stranka je DNZ .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.