NK Krajišnik Velika Kladuša

SejtanCazin
Kontakt:

Re: NK Krajišnik Velika Kladuša

Post Postao/la SejtanCazin » 21 okt 2011, 22:47

Sad da je kvalitetniji Krajisnik, ne bih se bas slozio. Prednost domaceg terena i potkupljive sudije su nesto sasvim drugo.

Za ovog iz Bihaca . Ko ce se slagati ako necemo mi, izmedju nas je rivalitet a ne mrznja ;)
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 21 okt 2011, 23:27

Ma kakav Krajisnik,on je u rangu sa Unisom a ne Jedinstvom,samo stvar je u tome sto je domacin pa bodovi ostaju u Kladusi,za sudije nemam komentara nikad necu zaboravit proslu sezonu gostovanje Krajine dole i lik daje gol rukom sudija ko ovca kakva gleda :roll:
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 22 okt 2011, 08:44

Nije ni meni bilo ono jasno, jos ima video na you tube kako lik igra rukom ali sta ces, zato se nadam ove godine da ce ispasti ;)

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 23 okt 2011, 01:04

Petko je napisao/la:Ma kakav Krajisnik,on je u rangu sa Unisom a ne Jedinstvom,samo stvar je u tome sto je domacin pa bodovi ostaju u Kladusi,za sudije nemam komentara nikad necu zaboravit proslu sezonu gostovanje Krajine dole i lik daje gol rukom sudija ko ovca kakva gleda :roll:
sta ti znas o UNISU pa komentiras tako

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 nov 2011, 02:47

Ala serete majko moja, sve znate. :shock: :shock: :shock:
BHF Bosanska Krajina!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 nov 2011, 02:50

SejtanCazin je napisao/la:Nije ni meni bilo ono jasno, jos ima video na you tube kako lik igra rukom ali sta ces, zato se nadam ove godine da ce ispasti ;)
I sta onda ako ima video, ima video i kako Henry igra rukom pa sta? Jel video moze sta promijeniti?
A o ispadanju sanjaj. :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 04 nov 2011, 02:52

Petko je napisao/la:Ma kakav Krajisnik,on je u rangu sa Unisom a ne Jedinstvom,samo stvar je u tome sto je domacin pa bodovi ostaju u Kladusi,za sudije nemam komentara nikad necu zaboravit proslu sezonu gostovanje Krajine dole i lik daje gol rukom sudija ko ovca kakva gleda :roll:
Ma nismo mi s njima u rangu ipak smo im "dali" bod da sad ne igraju 2 ligu zapad.
BHF Bosanska Krajina!

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 04 nov 2011, 08:09

Vidim da si ti jedini na forumu od Krajisnika,pa mi daj odgovor koliko vas dolazi sutra u Cazin,da probate za promjenu doc nam u goste nije daleko :lol:
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 04 nov 2011, 13:55

Petko je napisao/la:Vidim da si ti jedini na forumu od Krajisnika,pa mi daj odgovor koliko vas dolazi sutra u Cazin,da probate za promjenu doc nam u goste nije daleko :lol:
I mozete nas i istuci kao i uvijek sto pricate :lol: Imamo i fine sajbe na busevima :lol:

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 05 nov 2011, 08:18

Ma neka dodju, mi cemo ih lijepo ugostiti. Kad im ja rasirim ljiljanku ima da im se lica povampire :lol:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 nov 2011, 12:17

I vi ste u tom rangu samo što je liga izjednačena pa netko mora biti prvi ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 nov 2011, 22:36

Ovo je jedna super stvar u vezi Krajišnika, što ima zavidan broj simpatizera, znači ne navijača (čitaj klinaca) kojima je to furka, već ljudi koji imaju 30+ godina i željni su nogometa. Za Krajišnik bi bilo najbolje da si igra jedinstvena liga BiH i u ovom rangu, jer bi ovi ljudi rado otišli i u Novi Grad, Prijedor i sl. Ovako ostaje samo Cazin i Bihać..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 06 nov 2011, 10:58

evo vam simpatizeri pa recite jesu li usli igraci ranije ili ne....

" onclick="window.open(this.href);return false;

IDe video penala : ) Zaustaviti prije sutiranja pa ce se vidjeti da su 2 igraca u tom momentu u 16 metara..... jedan domaci, jedan gostujuci.... ponavljanje opravdano !!!

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 06 nov 2011, 16:22

I kod ponovljenog penala ista situacija, pa penal nije ponovljen.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 06 nov 2011, 16:25

FKKrajina je napisao/la:evo vam simpatizeri pa recite jesu li usli igraci ranije ili ne....

" onclick="window.open(this.href);return false;

IDe video penala : ) Zaustaviti prije sutiranja pa ce se vidjeti da su 2 igraca u tom momentu u 16 metara..... jedan domaci, jedan gostujuci.... ponavljanje opravdano !!!
Sudac je svakako htio ponoviti penal jer je Krajina morala dati gol ;) ,nema ulazak igrača nikakve veze s njegovom odlukom ;) .Kod drugog penala 2 igrača Krajine ušla u šesnesterac,a gol priznat;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 nov 2011, 16:33

Grdan je napisao/la: Sudac je svakako htio ponoviti penal jer je Krajina morala dati gol ;) ,nema ulazak igrača nikakve veze s njegovom odlukom ;) .Kod drugog penala 2 igrača Krajine ušla u šesnesterac,a gol priznat;) .
Još prvi put je igrač Krajine prvi utrčao u 16m, a dva metar-dva iza njega igrač gostiju, kojeg sudac nije mogao ni vidjeti.. Uglavnom još jedna pljačka, nadam se samo da će uprava Krajišnika istrajati do kraja pa makar i Krajišnik ispao iz lige, jer ovakvu nema smisla igrati..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 06 nov 2011, 16:40

Da bog da i ispali iz lige.... da je kod vas posteno sudjenje ja bih vas podrzao, ali posto znam da je to sve gore od goreg, ispadnite iz lige. Pozdrav s prvog mjesta :D

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 06 nov 2011, 19:00

hahaha, ovo samo ima u BiH :lol: :lol:

Ovaj snimak bi mogo biti primjer za druge ekipe kako se stoji (ne ulazi u 16) dok protivnik izvodi penal, a sudac to jos i ponovi :lol: :lol: :lol:
Kod drugog penala crveni igraci prerano uletili, al to nije za ponovit :lol: :lol:
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 06 nov 2011, 21:02

szlaja je napisao/la:hahaha, ovo samo ima u BiH :lol: :lol:

Ovaj snimak bi mogo biti primjer za druge ekipe kako se stoji (ne ulazi u 16) dok protivnik izvodi penal, a sudac to jos i ponovi :lol: :lol: :lol:
Kod drugog penala crveni igraci prerano uletili, al to nije za ponovit :lol: :lol:

Ti il si glup ili ne vidis dobro :P prvi penal, raniji ulazak i plavog i crvenog, i raniji izlazak golmana s crte, drugi penal usli ranije crveni igraci, ali ne valja puno ponavljati :P hahahah

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 nov 2011, 10:26

Bog ti dao pameti ovo je Cazin, 5.Korpus, Atif Dudakovic i :idea: te stvari, shvatas ? Autonomasi ti se nalaze u VELIKOJ KLADUSI i njihov klub je KRAJISNIK a ne KRAJINA i njihova autonomaska stranka je DNZ .
Pa nije tebe ni pitao, šta se javljaš?.. Vidiš da je tema Krajišnik i pitao je navijače Krajišnika.. :roll:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.