Trokutasta? Reci mi da se salis molim te ahhahahahavideoton1 je napisao/la:Trokutasta zastava na dresu, dobra promocija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

bice sutra novi Jozsef Csuhay samo sto ce rezultat biti 1:2
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
UPS je napisao/la:Eto, sad ce i kapije koje su prvobitno trebale biti otvorene biti zatvorene. Naravno, ko ce placati 6-8 dodatnih redara a ne znas hoce li gosti dociili je ipak 'sugurnost' najbitnija
Mislim, muharemovic, koji je prije par dana 'pozvao' navijace sarajeva da dodju sada je odlucio te eventualno navijace koji bi dosli staviti direktno medju svoje navijace!! E svasta. I gdje je tu mozak?? Gdje je tu sigurnost???
Po meni, oni su ovim putem jasno porucili da navijaci sarajeva nisu pozelji na grbavici i da ne dolaze! mislim pozeljan, si ali samo nemas gdje stati i ako ne pjevas nista i to je to... onda mozes doci... golemo, nema sta
zbog ovakvih navijaca kao ovaj cije sam gluposti prisiljen citirati derbi je srozan na razinu obicne tekme
stvarno bi volio moderatore zamolit da malo ciste forum od ovakvih budala koji konstantno dizu frku i glupostima spamaju po forumu
vidim niko n e govori,jucer je rodjen velikan sa koseva
http://www.****/d/256-roden-fuad-muzurovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/d/256-roden-fuad-muzurovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3
videoton1 je napisao/la:
04.10.2009 - 04.11.2011 R.I.P VEDRAN PULJIĆ
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
najbolji posljeratni igrac sarajeva je jucer rodjen
http://www.****/d/642-roden-almir-turkovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/d/642-roden-almir-turkovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3
spustite sipce na zemlju 
Uvijek me J**+ link za bht!!!! Ima li neko neki dobar link da me ne zajebava i nestopa!
Hvala svima unaprijed!!!
Hvala svima unaprijed!!!
jug-onostalgicar je napisao/la:UPS je napisao/la:Eto, sad ce i kapije koje su prvobitno trebale biti otvorene biti zatvorene. Naravno, ko ce placati 6-8 dodatnih redara a ne znas hoce li gosti dociili je ipak 'sugurnost' najbitnija
Mislim, muharemovic, koji je prije par dana 'pozvao' navijace sarajeva da dodju sada je odlucio te eventualno navijace koji bi dosli staviti direktno medju svoje navijace!! E svasta. I gdje je tu mozak?? Gdje je tu sigurnost???
Po meni, oni su ovim putem jasno porucili da navijaci sarajeva nisu pozelji na grbavici i da ne dolaze! mislim pozeljan, si ali samo nemas gdje stati i ako ne pjevas nista i to je to... onda mozes doci... golemo, nema sta
zbog ovakvih navijaca kao ovaj cije sam gluposti prisiljen citirati derbi je srozan na razinu obicne tekme
stvarno bi volio moderatore zamolit da malo ciste forum od ovakvih budala koji konstantno dizu frku i glupostima spamaju po forumu
Hajde jado, spamaj neku drugu temo, sta si ovdje dosao sliniti
- Giallorossi
- Kontakt:
Trebao bi biti jedan link za derbi sutra,javit cu ti na PP sutra pred tekmu tebrabordo je napisao/la:Uvijek me **** link za bht!!!! Ima li neko neki dobar link da me ne zajebava i nestopa!
Hvala svima unaprijed!!!
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Subota - pobjeda na derbiju
Nedjelja - Bajram
Ponedjeljak - 18ti rodjendan
Kad bi se ovo uvezalo bilo bi to tri najsretnija dana u mom zivotu 
Nedjelja - Bajram
Sretan ti rođendan unaprijed, ali se bojim da ti subota ne pokvari i Bajram i rođendan.HZ_ilidzaa je napisao/la:Subota - pobjeda na derbiju
Nedjelja - Bajram
![]()
Malo se šalim nadam se da se ne ljutiš.
Još jednom sretan ti rođendan
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Danke , danke
... Ma da hoce makar biti 2:2 , 3:3 ja bi bio iole sretan , a ne stalno 0:0
Biće sutra golova - sigurno. Željo je do sada u svakoj prvenstvenoj, a i u svakoj KUP utakmici ove sezone dao gol. Sarajevo je također, veoma efikasno. Biće golova.HZ_ilidzaa je napisao/la:Danke , danke... Ma da hoce makar biti 2:2 , 3:3 ja bi bio iole sretan , a ne stalno 0:0
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Neko me pitao preko PP hoće li biti organizovano nešto u vezi gledanja tekme.Dakle..
Dragi prijatelji,
Želimo vas obavjestiti da će udruženje Bordo Prijatelji zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo organizovati zajedničko gledanje utakmice NK Željezničar – FK Sarajevo u objektu Termalne rivijere na Ilidži. Za ovu priliku je obezbjeđeno nekoliko velikih LCD ekrana, a u ugodnoj atmosferi biće poslužena večera i prvo piće. Cijena kotizacije po osobi iznosi 25 KM.
Rezervaciju mjesta možete obaviti na e-mail adresu [email protected] . Rok za prijavu je subota 5.11.2011. do 13 sati.
Iskreno se radujemo vašem dolasku.
BP
Dragi prijatelji,
Želimo vas obavjestiti da će udruženje Bordo Prijatelji zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo organizovati zajedničko gledanje utakmice NK Željezničar – FK Sarajevo u objektu Termalne rivijere na Ilidži. Za ovu priliku je obezbjeđeno nekoliko velikih LCD ekrana, a u ugodnoj atmosferi biće poslužena večera i prvo piće. Cijena kotizacije po osobi iznosi 25 KM.
Rezervaciju mjesta možete obaviti na e-mail adresu [email protected] . Rok za prijavu je subota 5.11.2011. do 13 sati.
Iskreno se radujemo vašem dolasku.
BP
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imaa jedan smijesan tim
Igramo se uvijek s'njim
Tom je timu ime zeljo
Njega cemo sutra da J...

Igramo se uvijek s'njim
Tom je timu ime zeljo
Njega cemo sutra da J...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nemas jos ni 18, e jbgHZ_ilidzaa je napisao/la:Subota - pobjeda na derbiju
Nedjelja - Bajram
![]()
Pomislio da ste generacija.
(šala)
(šala)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Sutra samo jako do pobjede,ovi se fol nesto digli ko da su real,al zato ko visoko leti nisko pada.Samo hrabro bordo lavovi.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Poznat onaj osjecaj kad gledas utakmicu uzivo i navijas za svoj voljeni klub?
Nema hordi i KRAJ PRICE
Nema hordi i KRAJ PRICE
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.