FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pastore
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pastore » 04 nov 2011, 10:50

jesul karte od danas u prodaji i jel se mogu kupiti samo ispred stadiona?

alibi

Post Postao/la alibi » 04 nov 2011, 10:53

Cuj ovoga mi se digli,na osnovu cega taj zakljucak,ili si htio da eto nesto napises.Boze sacuvaj.Jedno samo znam sutra abg samo hrabro i srcano i rezultat ne moze izostati.A za dresove ako je tacno jedan veliki plus.Svidjela mi se strasno orang nijansa.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 nov 2011, 11:23

FMBosnia Admin je napisao/la:"Ono" promovise drzavu u drzavi. E svasta...

Sto se tice derbija, pitari su se previse digli ocekujem pobjedu Zelje.
Idi zabranjuj pirateriju na svom forumu .

Ovo ce biti dobar derbi predosjecam :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 04 nov 2011, 11:46

Trokutasta zastava na dresu, dobra promocija. :D

High

Post Postao/la High » 04 nov 2011, 11:52

Dakle,da vas demantujem !

Nema organizovanog dolaska

UNFKS: Radi se na sistemskom razaranju sarajevskog derbija
Udruženje navijača FK Sarajevo obavještava sportsku javnost da je prisiljeno poštovati apsurdnu odluku Komiteta za normalizaciju, kojom se navijačima FK Sarajevo zabranjuje organizovani dolazak na jedinu utakmicu u BiH koja još uvijek nešto vrijedi.
"Koristimo priliku da izrazimo razočarenje zbog načina prikrivanja nekih drugih problema u društvu sa kojima se Komitet i nadležne institucije očigledno ne mogu boriti i izboriti, pa se, idući linijom manjeg otpora, guši jedina svijetla tačka bh. nogometa", navodi se u saopštenju UNFKS.

Iz Udruženja su naveli da "uzimajući u obzir sva dešavanja u vezi sa derbijem u posljednjih nekoliko godina, smatramo da se radi na sistematskom razaranju institucije sarajevskog derbija na perfidan način, koristeći se pri tome izlizanim floskulama i izmišljenim problemima. Sa sigurnošću možemo tvrditi da, ukoliko Komitet do subote promijeni odluku, a to je u stanju, obje navijačke skupine će svojim ponašanjem dokazati i pokazati kako se bodri svoj klub u fer i sportskoj atmosferi, osvjetlati obraz grada i države te dokazati svim zlonamjernicima da je sarajevski derbi zapravo praznik fudbala".

Iz UNFKS su naveli da su svjesni da će, ukoliko odluka ostane na snazi, ipak doći do pojedinačnog odlaska na derbi te ovim putem mole sve navijače, koji se odluče na odlazak na utakmicu, da se suzdrže od provokacija te da ne nasjedaju na iste, jer neko ipak ima za cilj da navijače prikaže u lošem svjetlu.

"Da je energija koja je iskorištena za blaćenje navijača i njihovo degradiranje, usmjerena u pravcu organizacije samog derbija, iznašli bi se i moduli za organizaciju vrhunskog spektala, kakav Sarajevo i Željezničar zaslužuju, a pogotovo u godini u kojoj su proslavili značajne jubileje", stoji u saopštenju UNFKS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 nov 2011, 13:09

Dobro je sto dolazi Sion da gleda Kojasevica, jer sad ce tek' da bude sebican... :D :D
I eto odluka je da se zatvore ulazi na "zdenku" i "vas" istok... FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 04 nov 2011, 14:43

slika

04.10.2009 - 04.11.2011 R.I.P VEDRAN PULJIĆ

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 nov 2011, 14:55

Eto, sad ce i kapije koje su prvobitno trebale biti otvorene biti zatvorene. Naravno, ko ce placati 6-8 dodatnih redara a ne znas hoce li gosti doci ;) ili je ipak 'sugurnost' najbitnija :roll: Mislim, muharemovic, koji je prije par dana 'pozvao' navijace sarajeva da dodju sada je odlucio te eventualno navijace koji bi dosli staviti direktno medju svoje navijace!! E svasta. I gdje je tu mozak?? Gdje je tu sigurnost???

Po meni, oni su ovim putem jasno porucili da navijaci sarajeva nisu pozelji na grbavici i da ne dolaze! mislim pozeljan, si ali samo nemas gdje stati i ako ne pjevas nista i to je to... onda mozes doci... golemo, nema sta

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 04 nov 2011, 15:06

videoton1 je napisao/la:Trokutasta zastava na dresu, dobra promocija. :D
Trokutasta? Reci mi da se salis molim te ahhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 nov 2011, 15:17

slika

bice sutra novi Jozsef Csuhay samo sto ce rezultat biti 1:2 :D :D :D

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 04 nov 2011, 16:22

UPS je napisao/la:Eto, sad ce i kapije koje su prvobitno trebale biti otvorene biti zatvorene. Naravno, ko ce placati 6-8 dodatnih redara a ne znas hoce li gosti doci ;) ili je ipak 'sugurnost' najbitnija :roll: Mislim, muharemovic, koji je prije par dana 'pozvao' navijace sarajeva da dodju sada je odlucio te eventualno navijace koji bi dosli staviti direktno medju svoje navijace!! E svasta. I gdje je tu mozak?? Gdje je tu sigurnost???

Po meni, oni su ovim putem jasno porucili da navijaci sarajeva nisu pozelji na grbavici i da ne dolaze! mislim pozeljan, si ali samo nemas gdje stati i ako ne pjevas nista i to je to... onda mozes doci... golemo, nema sta

zbog ovakvih navijaca kao ovaj cije sam gluposti prisiljen citirati derbi je srozan na razinu obicne tekme
stvarno bi volio moderatore zamolit da malo ciste forum od ovakvih budala koji konstantno dizu frku i glupostima spamaju po forumu

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 04 nov 2011, 16:24

vidim niko n e govori,jucer je rodjen velikan sa koseva
http://www.****/d/256-roden-fuad-muzurovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 nov 2011, 16:25

videoton1 je napisao/la:slika

04.10.2009 - 04.11.2011 R.I.P VEDRAN PULJIĆ
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 04 nov 2011, 16:28

najbolji posljeratni igrac sarajeva je jucer rodjen
http://www.****/d/642-roden-almir-turkovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna <3

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 04 nov 2011, 16:29

spustite sipce na zemlju :P

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 04 nov 2011, 16:41

Uvijek me **** link za bht!!!! Ima li neko neki dobar link da me ne zajebava i nestopa!
Hvala svima unaprijed!!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 nov 2011, 16:43

jug-onostalgicar je napisao/la:
UPS je napisao/la:Eto, sad ce i kapije koje su prvobitno trebale biti otvorene biti zatvorene. Naravno, ko ce placati 6-8 dodatnih redara a ne znas hoce li gosti doci ;) ili je ipak 'sugurnost' najbitnija :roll: Mislim, muharemovic, koji je prije par dana 'pozvao' navijace sarajeva da dodju sada je odlucio te eventualno navijace koji bi dosli staviti direktno medju svoje navijace!! E svasta. I gdje je tu mozak?? Gdje je tu sigurnost???

zbog ovakvih navijaca kao ovaj cije sam gluposti prisiljen citirati derbi je srozan na razinu obicne tekme
stvarno bi volio moderatore zamolit da malo ciste forum od ovakvih budala koji konstantno dizu frku i glupostima spamaju po forumu

Hajde jado, spamaj neku drugu temo, sta si ovdje dosao sliniti

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 nov 2011, 17:26

bordo je napisao/la:Uvijek me **** link za bht!!!! Ima li neko neki dobar link da me ne zajebava i nestopa!
Hvala svima unaprijed!!!
Trebao bi biti jedan link za derbi sutra,javit cu ti na PP sutra pred tekmu tebra :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 nov 2011, 17:31

Subota - pobjeda na derbiju
Nedjelja - Bajram
Ponedjeljak - 18ti rodjendan

8-) :D Kad bi se ovo uvezalo bilo bi to tri najsretnija dana u mom zivotu :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 nov 2011, 17:35

HZ_ilidzaa je napisao/la:Subota - pobjeda na derbiju
Nedjelja - Bajram
Ponedjeljak - 18ti rodjendan

8-) :D Kad bi se ovo uvezalo bilo bi to tri najsretnija dana u mom zivotu :D
Sretan ti rođendan unaprijed, ali se bojim da ti subota ne pokvari i Bajram i rođendan.
Malo se šalim nadam se da se ne ljutiš.
Još jednom sretan ti rođendan :D :D :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, haris004, rimljanin90 i 45 gostiju.