Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 00:05

Bianconeri1988 je napisao/la:Opet ločete! :mrgreen: :lol:
Priprema za subote,nekim i za bajrama ima ih koji i tada loči :mrgreen:
@alacious djećeš od toga povraćat to baš legne fino :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 nov 2011, 00:05

Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 00:07

spielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
Ko pije umjereno može pit kolko hoće i ne ispast papak,a ni ja ne volim te kad se odvale.Ne vjerujem da ne znaju za sebe i ja znam popit dosta pa opet sam pri sebi :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 nov 2011, 00:08

LBJ MVP je napisao/la: @alacious djećeš od toga povraćat to baš legne fino :mrgreen:

Neznam,al' tu kombinaciju ne mogu podnijet :D

EDIT:

Evo za one sto oce da piju absinth:

Oskar Vajld (Oscar Wilde), jedan od uživalaca ovog neobičnog pića, jednom je napisao: "Prvi stepen opijanja apsintom nije ništa posebno, u drugom vam se počinju da priviđaju čudovišne i okrutne stvari, ali ako izdržite, na kraju ćete doći do završnog stupnja i tada ćete videti stvari koje želite da vidite - prekrasne, neopisive stvari".

Pa haj' izdrzite do treceg stupnja :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2011, 00:08

Ma najgore ba što uvijek kada se napijem ustanem pravo rano i mahmuram po dana.
Ne pijem za Bajram, niti ću piti. :) Ne ide mi ni u teretani otkako sam se vratio kafanama.
Moram da se uozbiljim i vratim intenzivnim treningom, te izbacivanjem poroka. :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 nov 2011, 00:09

LBJ MVP je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
Ko pije umjereno može pit kolko hoće i ne ispast papak,a ni ja ne volim te kad se odvale.Ne vjerujem da ne znaju za sebe i ja znam popit dosta pa opet sam pri sebi :D
e ja pijem umjereno, pa se opet nekad zavalim i onda se pitam šta mi to sve treba... odoh sad povratiti :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 nov 2011, 00:10

alacious je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: @alacious djećeš od toga povraćat to baš legne fino :mrgreen:

Neznam,al' tu kombinaciju ne mogu podnijet :D

EDIT:

Evo za one sto oce da piju absinth:

Oskar Vajld (Oscar Wilde), jedan od uživalaca ovog neobičnog pića, jednom je napisao: "Prvi stepen opijanja apsintom nije ništa posebno, u drugom vam se počinju da priviđaju čudovišne i okrutne stvari, ali ako izdržite, na kraju ćete doći do završnog stupnja i tada ćete videti stvari koje želite da vidite - prekrasne, neopisive stvari".

Pa haj' izdrzite do treceg stupnja :D
Imal četvrti :lol:
Btw ja ne mogu kolača i alkohola :roll:
spielführer_21 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
e ja pijem umjereno, pa se opet nekad zavalim i onda se pitam šta mi to sve treba... odoh sad povratiti :mrgreen:
Ma hajde dobro je nekad zaboravit na sve :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 nov 2011, 00:10

Čudno, čovjek kad je mahmuric obično mete, plus što mu ćuna ne da mira. :D
Očigledno si početnik u toj raboti. :mrgreen:

@Ipče, vjerujem - ne vjerujem (nešto mi bajaga pjevuši).
Vom Jäger zum Gejagten

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 nov 2011, 00:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najgore ba što uvijek kada se napijem ustanem pravo rano i mahmuram po dana.
Ne pijem za Bajram, niti ću piti. :) Ne ide mi ni u teretani otkako sam se vratio kafanama.
Moram da se uozbiljim i vratim intenzivnim treningom, te izbacivanjem poroka. :mrgreen:
Ma ne ide to uz tvoju karizmu! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 nov 2011, 00:13

geronimo je napisao/la:
Čudno, čovjek kad je mahmuric obično mete, plus što mu ćuna ne da mira. :D
Očigledno si početnik u toj raboti. :mrgreen:
jok brale, inače niman problema.. ali ovi put sam počeo s vinom, pa saliva pivo i na kraju presika rakijon- da nije bilo ovog zadnjeg, sve bi bilo ok.. ovako san želudac sjeba..

ps kako van se sviđa moj dalmatinski?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2011, 00:15

Čovjek treba piti umjereno, jer kad čovjek pije umjereno, može piti koliko god hoće. :D

@gero, Mislio sam da će mi ovo "ime" ići u dva/tri reda a ono se po belaju zaredalo u istom, pa mi čak
i na svaki post pređe. :roll: Popravio sam, sada živim nešto "Sjevernije" :mrgreen:
Znaš šta bi rekao Dr. Ipče ? ---> " onclick="window.open(this.href);return false; <--- 8-)
Bianconeri1988 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najgore ba što uvijek kada se napijem ustanem pravo rano i mahmuram po dana.
Ma ne ide to uz tvoju karizmu! :mrgreen:
Ja ne pijem, ja samo dezinfikujem svoje organe.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 nov 2011, 00:17

spielführer_21 je napisao/la:ali ovi put sam počeo s vinom, pa saliva pivo i na kraju presika rakijon
Redoslijed je trebao biti obrnut. :lol:

Ali ajdi dite, mlad si, isusa ti boga, s vrimenom ćeš svariti neke stvari. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 nov 2011, 00:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne pijem, ja samo dezinfikujem svoje organe.

To tako treba,barem 3-4 puta u mjesecu ;) :mrgreen:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 05 nov 2011, 00:17

ja s tobom ne bi smio radit na benchu :D da mi provališ kaakav vic da mi ispadne ona težina na prsa da izlapim ko kola hahaha

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 nov 2011, 00:22

Dilberi kolko gurate na benchu ? :D ... 105 kg hladno 2x :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2011, 00:23

Kada je trening u pitanju tu nema zezancije. Dobro, nekada.. Kada se noge rade. :mrgreen:

120 keca izbacio, sa 90 serije 4x6 - 6x4. :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 05 nov 2011, 00:25

I ja sam sinoc s jarnom na svirku prije toga bambuca vamo tamo i dodjemo pred dom on jede smoki umire, ja se odvaljujem od smijeha a ljudi pun k. :mrgreen: jutros glava boliiiii
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 nov 2011, 00:25

geronimo je napisao/la: Redoslijed je trebao biti obrnut. :lol:
e, to je problem.. ja rakiju organski ne podnosim, od samog mirisa mi se povraća. al jbga pila se piva, i kad je nestalo ostala samo rakija. sad se pitan koji mi je vrag bija da pijem rakiju, i skonta san da nisan pio pivo, ne bih ni rakiju :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 nov 2011, 00:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kada je trening u pitanju tu nema zezancije. Dobro, nekada.. Kada se noge rade. :mrgreen:

120 keca izbacio, sa 90 serije 4x6 - 6x4. :mrgreen:
hahaha , nmgce da tako slabo mozes sa 90 kg ... Ja sa 80 radim 12 , 10 , 8 , 6

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 nov 2011, 00:29

Najviše mrzim kada me zovnu na popodnvnu kafu i ja se ujutro oko 2-3 vratim kući pijan.

@HZ_ilidzaa, Uradim ja 2-3 keca, izmorim se dosta i onda opalim serije sa 90 kg. Npr. već sa 105 ne mogu kako treba. A i za masu je najbolje do 6 ponavljanja. :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []