Priprema za subote,nekim i za bajrama ima ih koji i tada ločiBianconeri1988 je napisao/la:Opet ločete!![]()
@alacious djećeš od toga povraćat to baš legne fino
Moderator/ica: insider
Priprema za subote,nekim i za bajrama ima ih koji i tada ločiBianconeri1988 je napisao/la:Opet ločete!![]()
Ko pije umjereno može pit kolko hoće i ne ispast papak,a ni ja ne volim te kad se odvale.Ne vjerujem da ne znaju za sebe i ja znam popit dosta pa opet sam pri sebispielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
LBJ MVP je napisao/la: @alacious djećeš od toga povraćat to baš legne fino
e ja pijem umjereno, pa se opet nekad zavalim i onda se pitam šta mi to sve treba... odoh sad povratitiLBJ MVP je napisao/la:Ko pije umjereno može pit kolko hoće i ne ispast papak,a ni ja ne volim te kad se odvale.Ne vjerujem da ne znaju za sebe i ja znam popit dosta pa opet sam pri sebispielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
Imal četvrtialacious je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: @alacious djećeš od toga povraćat to baš legne fino
Neznam,al' tu kombinaciju ne mogu podnijet
EDIT:
Evo za one sto oce da piju absinth:
Oskar Vajld (Oscar Wilde), jedan od uživalaca ovog neobičnog pića, jednom je napisao: "Prvi stepen opijanja apsintom nije ništa posebno, u drugom vam se počinju da priviđaju čudovišne i okrutne stvari, ali ako izdržite, na kraju ćete doći do završnog stupnja i tada ćete videti stvari koje želite da vidite - prekrasne, neopisive stvari".
Pa haj' izdrzite do treceg stupnja
Ma hajde dobro je nekad zaboravit na svespielführer_21 je napisao/la:e ja pijem umjereno, pa se opet nekad zavalim i onda se pitam šta mi to sve treba... odoh sad povratitiLBJ MVP je napisao/la:Ko pije umjereno može pit kolko hoće i ne ispast papak,a ni ja ne volim te kad se odvale.Ne vjerujem da ne znaju za sebe i ja znam popit dosta pa opet sam pri sebispielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
Čudno, čovjek kad je mahmuric obično mete, plus što mu ćuna ne da mira.spielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.
Ma ne ide to uz tvoju karizmu!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najgore ba što uvijek kada se napijem ustanem pravo rano i mahmuram po dana.
Ne pijem za Bajram, niti ću piti.Ne ide mi ni u teretani otkako sam se vratio kafanama.
Moram da se uozbiljim i vratim intenzivnim treningom, te izbacivanjem poroka.
jok brale, inače niman problema.. ali ovi put sam počeo s vinom, pa saliva pivo i na kraju presika rakijon- da nije bilo ovog zadnjeg, sve bi bilo ok.. ovako san želudac sjeba..geronimo je napisao/la:Čudno, čovjek kad je mahmuric obično mete, plus što mu ćuna ne da mira.spielführer_21 je napisao/la:Alkohol je za papke, juče sam se odvalio neviđeno. znači papak sam, i zbog toga mi je najviše krivo, te što nisam jeo danas ništa.![]()
Očigledno si početnik u toj raboti.![]()
Ja ne pijem, ja samo dezinfikujem svoje organe.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ne ide to uz tvoju karizmu!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najgore ba što uvijek kada se napijem ustanem pravo rano i mahmuram po dana.
Ne pijem za Bajram, niti ću piti.Ne ide mi ni u teretani otkako sam se vratio kafanama.
Redoslijed je trebao biti obrnut.spielführer_21 je napisao/la:ali ovi put sam počeo s vinom, pa saliva pivo i na kraju presika rakijon
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ne pijem, ja samo dezinfikujem svoje organe.
ja s tobom ne bi smio radit na benchuOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma najgore ba što uvijek kada se napijem ustanem pravo rano i mahmuram po dana.
e, to je problem.. ja rakiju organski ne podnosim, od samog mirisa mi se povraća. al jbga pila se piva, i kad je nestalo ostala samo rakija. sad se pitan koji mi je vrag bija da pijem rakiju, i skonta san da nisan pio pivo, ne bih ni rakijugeronimo je napisao/la: Redoslijed je trebao biti obrnut.![]()
hahaha , nmgce da tako slabo mozes sa 90 kg ... Ja sa 80 radim 12 , 10 , 8 , 6OTNYS_YNWA je napisao/la:Kada je trening u pitanju tu nema zezancije. Dobro, nekada.. Kada se noge rade.![]()
120 keca izbacio, sa 90 serije 4x6 - 6x4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.