NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Travnik ovakvom igrom će se pridružiti drugovima iz Slavije u niži rang...
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Diogo, Ješe, Džidić, Šilić, Marciano (od 89. Barišić), Ćorić, Zakarić, Wagner, Serdarušić, Ljubić (od 65. Kvesić).
debitirao i barišić
momci svaka čast..a jesu slavile sarajelije nakon 2:0

debitirao i barišić
momci svaka čast..a jesu slavile sarajelije nakon 2:0
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
meni je samo drago kad ste mogli zvijezdu pobijedit udrite i ostale.sretno u nastavku zasluzeno ste na vrhu ja sam vas gledao u gradaccu kad ste nas pobijedili vidilo se da ste jaki 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da, naravno da je poznat.Grdan je napisao/la:Prvak je već poznat,svaka čast
.
Da ne bude da osporavam pobjedu ŠB u Travniku - čestitke pobjednicima. Ako ništa, utakmica je ponudila dobar sadržaj, mnogo golova, preokret,...
Zar ti sumnjaš da nije poštena ?powerplay je napisao/la:Sve čestitke ukoliko je pobjeda poštena !!!
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
pitanje:zašto kao polaznu tačku uzimaš sezonu 2005/2006,kad se zajednička liga igra od 2002/2003? prešutite uvijek taj podatak,jer ne ide u prilog vašim tvrdnjama o nacionalnim kljucevima.Racunica je jasna: 4 titule hrvatskih,3 titule srpskih i 2 titule bošnjačkih klubova.Claus je napisao/la:Da, naravno da je poznat.Grdan je napisao/la:Prvak je već poznat,svaka čast
.
Bio je poznat i prije nego što je sezona počela, jer je došao red da se hrvatski predstavnik okiti titulom prvaka Bosne i Hercegovine. Ova tradicija je prisutna još od 2005/2006, kada je titulu osvojio Široki Brijeg, te time započeo eru: Hrvat - Bošnjak - Srbin.
Eh, kad se barem prvak ne bi određivao prema nacionalnom ključu. Da naglasim, ne osporavam ničiju titulu, al' ovo će rijetko ko shvatiti kao koincidenciju (slučajnost), pogotovo u našoj zemlji.
Da ne bude da osporavam pobjedu ŠB u Travniku - čestitke pobjednicima. Ako ništa, utakmica je ponudila dobar sadržaj, mnogo golova, preokret,...
P.S.vama ove teme o Širokom,Borcu i Zrinjskom izgleda samo služe za liječenje kompleksa...
Niko ne poriče da se zajednička liga igra od 2002/03, no činjenica jeste da se po gore navedenom modulu redaju prvaci od 2005/06.ajvardedo je napisao/la:pitanje:zašto kao polaznu tačku uzimaš sezonu 2005/2006,kad se zajednička liga igra od 2002/2003? prešutite uvijek taj podatak,jer ne ide u prilog vašim tvrdnjama o nacionalnim kljucevima.Racunica je jasna: 4 titule hrvatskih,3 titule srpskih i 2 titule bošnjačkih klubova.Claus je napisao/la:Da, naravno da je poznat.Grdan je napisao/la:Prvak je već poznat,svaka čast
.
Bio je poznat i prije nego što je sezona počela, jer je došao red da se hrvatski predstavnik okiti titulom prvaka Bosne i Hercegovine. Ova tradicija je prisutna još od 2005/2006, kada je titulu osvojio Široki Brijeg, te time započeo eru: Hrvat - Bošnjak - Srbin.
Eh, kad se barem prvak ne bi određivao prema nacionalnom ključu. Da naglasim, ne osporavam ničiju titulu, al' ovo će rijetko ko shvatiti kao koincidenciju (slučajnost), pogotovo u našoj zemlji.
P.S.vama ove teme o Širokom,Borcu i Zrinjskom izgleda samo služe za liječenje kompleksa...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Čestitke momcima za pobjedu.Po inf iz Travnika najbolji bili Marsijano,Serdarušić i Ješe!!!Naravno i mali Kvesić.Inače,drago mi je zbog nasih Širokobriježana sto su dali golove!!!Volio bih da je bio x u sarajevskom derbiju,jer je Željo po meni puno opasniji konkurent za titulu od Sarajeva,Borca i Zrinjskog kojeg se ne smije zaboraviti!!!
- vidovitadjemila
Svaka vam čast momci .Odlična ste ekipa i zelim vam puno srece u nastavku.Dobra tekma ,i zasluzena pobjeda.Imalo se danas sta vidjeti na Piroti.Kao i obicno... 
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
čestitke
razvaljujete ove godine i po meni novi ste prvaci BiH...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Kakva poštena, režirao Steven Spielberg.Grdan je napisao/la:Zar ti sumnjaš da nije poštena ?powerplay je napisao/la:Sve čestitke ukoliko je pobjeda poštena !!!
- vidovitadjemila
Koji je naslovImp je napisao/la:Kakva poštena, režirao Steven Spielberg.Grdan je napisao/la:Zar ti sumnjaš da nije poštena ?powerplay je napisao/la:Sve čestitke ukoliko je pobjeda poštena !!!
RATNA BRACA
Ne seri
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Zasto nebi sumnjali?Grdan je napisao/la:Zar ti sumnjaš da nije poštena ?powerplay je napisao/la:Sve čestitke ukoliko je pobjeda poštena !!!
Sta nas briga dal vi sumnjate ili ne.Potpuno ste nam nebitni,posebno vi iz malog i jadnog kluba kao sto je Ćelik.Gledajte da ne ispadnete u ligu federacije,a to ce vam se na kraju i dogoditi.I mi sumnjamo na vas bod u Prijedoru,pa opet ne visimo na temi Ćelika!!!Inače,dovoljan je pogled na tablicu i shvatiti cete da ste nebitni!!!

Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Ovaj "mali" i "jadni" klub je vas "veliki" klub nadigrao s 10 igraca ! Isto tako zahvalite se Stankicu na tri boda i zadrzavanju liderske pozicije. Da je bilo neke neregularnosti na utakmici u Prijedoru sigurno bi se domacin zalio. Pozdrav iz " male" Zeniceelche101 je napisao/la:Sta nas briga dal vi sumnjate ili ne.Potpuno ste nam nebitni,posebno vi iz malog i jadnog kluba kao sto je Ćelik.Gledajte da ne ispadnete u ligu federacije,a to ce vam se na kraju i dogoditi.I mi sumnjamo na vas bod u Prijedoru,pa opet ne visimo na temi Ćelika!!!Inače,dovoljan je pogled na tablicu i shvatiti cete da ste nebitni!!!![]()
![]()
![]()
viva_il_chelik je napisao/la:Ovaj "mali" i "jadni" klub je vas "veliki" klub nadigrao s 10 igraca ! Isto tako zahvalite se Stankicu na tri boda i zadrzavanju liderske pozicije. Da je bilo neke neregularnosti na utakmici u Prijedoru sigurno bi se domacin zalio. Pozdrav iz " male" Zeniceelche101 je napisao/la:Sta nas briga dal vi sumnjate ili ne.Potpuno ste nam nebitni,posebno vi iz malog i jadnog kluba kao sto je Ćelik.Gledajte da ne ispadnete u ligu federacije,a to ce vam se na kraju i dogoditi.I mi sumnjamo na vas bod u Prijedoru,pa opet ne visimo na temi Ćelika!!!Inače,dovoljan je pogled na tablicu i shvatiti cete da ste nebitni!!!![]()
![]()
![]()
mi smo vas nadigrali 1 000 000 puta i bili bolji i jesmo eo vec 10tak godina, di ste vi? borite se za ostanak svake sezone, a svake najavljujete naslov prvaka
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ostavljali smo vas u ligi,2 godine,al nikad vise.Inače,sudac koliko znam je dobio prolaznu ocjenu na Pecari,a na vas se nitko iz saveza nije ni osvrnuo,i to pokazuje da ste nebitni i da ste u ligi samo radi veličine grada i bivseg predsjednika!!!
Čitam danas u onom Sanu,pise Baka ce zamjeniti Karačića i da samo čekaju Karačićev kiks da ga smjene.Ne daj ti boze da to uprava uradi,jer znam da uprava ima veliki utjecaj na neke igrače.Kako taj San zeli poremetiti odnose u momcadi,ali im nece uspjeti.Ispod tog teksta ima jos jedna laz o Širokom ali o tome drugom prilikom.I po meni je Karačić puno bolji trener od Bake,zna igrati na rezultat i ne boji se nikoga!!!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Grk1234, supervizor, Zigazaga i 22 gosta.