NK Široki Brijeg

AlemC85
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la AlemC85 » 05 nov 2011, 15:46

Travnik ovakvom igrom će se pridružiti drugovima iz Slavije u niži rang...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 nov 2011, 15:53

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Diogo, Ješe, Džidić, Šilić, Marciano (od 89. Barišić), Ćorić, Zakarić, Wagner, Serdarušić, Ljubić (od 65. Kvesić).

debitirao i barišić

momci svaka čast..a jesu slavile sarajelije nakon 2:0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 nov 2011, 15:58

meni je samo drago kad ste mogli zvijezdu pobijedit udrite i ostale.sretno u nastavku zasluzeno ste na vrhu ja sam vas gledao u gradaccu kad ste nas pobijedili vidilo se da ste jaki :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 nov 2011, 16:18

Grdan je napisao/la:Prvak je već poznat :D ,svaka čast :D .
Da, naravno da je poznat. :mrgreen: Bio je poznat i prije nego što je sezona počela, jer je došao red da se hrvatski predstavnik okiti titulom prvaka Bosne i Hercegovine. Ova tradicija je prisutna još od 2005/2006, kada je titulu osvojio Široki Brijeg, te time započeo eru: Hrvat - Bošnjak - Srbin. ;) Eh, kad se barem prvak ne bi određivao prema nacionalnom ključu. Da naglasim, ne osporavam ničiju titulu, al' ovo će rijetko ko shvatiti kao koincidenciju (slučajnost), pogotovo u našoj zemlji.

Da ne bude da osporavam pobjedu ŠB u Travniku - čestitke pobjednicima. Ako ništa, utakmica je ponudila dobar sadržaj, mnogo golova, preokret,...

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 nov 2011, 16:22

Sve čestitke ukoliko je pobjeda poštena !!! :|
U novi boj...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 nov 2011, 16:26

powerplay je napisao/la:Sve čestitke ukoliko je pobjeda poštena !!! :|
Zar ti sumnjaš da nije poštena ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 05 nov 2011, 16:30

Claus je napisao/la:
Da, naravno da je poznat. :mrgreen: Bio je poznat i prije nego što je sezona počela, jer je došao red da se hrvatski predstavnik okiti titulom prvaka Bosne i Hercegovine. Ova tradicija je prisutna još od 2005/2006, kada je titulu osvojio Široki Brijeg, te time započeo eru: Hrvat - Bošnjak - Srbin. ;) Eh, kad se barem prvak ne bi određivao prema nacionalnom ključu. Da naglasim, ne osporavam ničiju titulu, al' ovo će rijetko ko shvatiti kao koincidenciju (slučajnost), pogotovo u našoj zemlji.

Da ne bude da osporavam pobjedu ŠB u Travniku - čestitke pobjednicima. Ako ništa, utakmica je ponudila dobar sadržaj, mnogo golova, preokret,...
pitanje:zašto kao polaznu tačku uzimaš sezonu 2005/2006,kad se zajednička liga igra od 2002/2003? prešutite uvijek taj podatak,jer ne ide u prilog vašim tvrdnjama o nacionalnim kljucevima.Racunica je jasna: 4 titule hrvatskih,3 titule srpskih i 2 titule bošnjačkih klubova.

P.S.vama ove teme o Širokom,Borcu i Zrinjskom izgleda samo služe za liječenje kompleksa...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 nov 2011, 16:55

ajvardedo je napisao/la:
Claus je napisao/la:

pitanje:zašto kao polaznu tačku uzimaš sezonu 2005/2006,kad se zajednička liga igra od 2002/2003? prešutite uvijek taj podatak,jer ne ide u prilog vašim tvrdnjama o nacionalnim kljucevima.Racunica je jasna: 4 titule hrvatskih,3 titule srpskih i 2 titule bošnjačkih klubova.

P.S.vama ove teme o Širokom,Borcu i Zrinjskom izgleda samo služe za liječenje kompleksa...
Niko ne poriče da se zajednička liga igra od 2002/03, no činjenica jeste da se po gore navedenom modulu redaju prvaci od 2005/06. ;) Ja nemam zašto liječiti komplekse, jer nemam ništa protiv hrvatskih/srpskih klubova, samo želim fer i korektno takmičenje (ligu). Širokom avanture van zelenog terena nisu nepoznanica, a najzreliji i najupečatljiviji primjer je lobiranje u Savezu da Široki igra prekola EL umjesto Slobode (koja je to zaslužila igrama na terenu i rezultatima ;) ). Uglavnom, to bi bila suština, i još jednom naglašavam da nisam nacionalista i da nemam ništa protiv niti jednog naroda u našoj domovini. Ova diskusija je s moje strane završena, jer ne želim da se priča nađe u slijepoj ulici, pa da opet padnu banovi. Pozdrav.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 05 nov 2011, 17:20

Dominacija.. 8-)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 nov 2011, 19:14

Čestitke momcima za pobjedu.Po inf iz Travnika najbolji bili Marsijano,Serdarušić i Ješe!!!Naravno i mali Kvesić.Inače,drago mi je zbog nasih Širokobriježana sto su dali golove!!!Volio bih da je bio x u sarajevskom derbiju,jer je Željo po meni puno opasniji konkurent za titulu od Sarajeva,Borca i Zrinjskog kojeg se ne smije zaboraviti!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 nov 2011, 19:32

Svaka vam čast momci .Odlična ste ekipa i zelim vam puno srece u nastavku.Dobra tekma ,i zasluzena pobjeda.Imalo se danas sta vidjeti na Piroti.Kao i obicno... :)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 05 nov 2011, 20:28

čestitke :D razvaljujete ove godine i po meni novi ste prvaci BiH...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 05 nov 2011, 21:04

Grdan je napisao/la:
Kakva poštena, režirao Steven Spielberg. ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 nov 2011, 23:16

Imp je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
Kakva poštena, režirao Steven Spielberg. ;)
Koji je naslov
RATNA BRACA
Ne seri :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 07 nov 2011, 21:29

Grdan je napisao/la:
Zasto nebi sumnjali?

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 07 nov 2011, 22:26

Sta nas briga dal vi sumnjate ili ne.Potpuno ste nam nebitni,posebno vi iz malog i jadnog kluba kao sto je Ćelik.Gledajte da ne ispadnete u ligu federacije,a to ce vam se na kraju i dogoditi.I mi sumnjamo na vas bod u Prijedoru,pa opet ne visimo na temi Ćelika!!!Inače,dovoljan je pogled na tablicu i shvatiti cete da ste nebitni!!! ;) ;) :lol: :lol:
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 08 nov 2011, 02:40

elche101 je napisao/la:Sta nas briga dal vi sumnjate ili ne.Potpuno ste nam nebitni,posebno vi iz malog i jadnog kluba kao sto je Ćelik.Gledajte da ne ispadnete u ligu federacije,a to ce vam se na kraju i dogoditi.I mi sumnjamo na vas bod u Prijedoru,pa opet ne visimo na temi Ćelika!!!Inače,dovoljan je pogled na tablicu i shvatiti cete da ste nebitni!!! ;) ;) :lol: :lol:
Ovaj "mali" i "jadni" klub je vas "veliki" klub nadigrao s 10 igraca ! Isto tako zahvalite se Stankicu na tri boda i zadrzavanju liderske pozicije. Da je bilo neke neregularnosti na utakmici u Prijedoru sigurno bi se domacin zalio. Pozdrav iz " male" Zenice

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 nov 2011, 09:01

viva_il_chelik je napisao/la:
elche101 je napisao/la:Sta nas briga dal vi sumnjate ili ne.Potpuno ste nam nebitni,posebno vi iz malog i jadnog kluba kao sto je Ćelik.Gledajte da ne ispadnete u ligu federacije,a to ce vam se na kraju i dogoditi.I mi sumnjamo na vas bod u Prijedoru,pa opet ne visimo na temi Ćelika!!!Inače,dovoljan je pogled na tablicu i shvatiti cete da ste nebitni!!! ;) ;) :lol: :lol:
Ovaj "mali" i "jadni" klub je vas "veliki" klub nadigrao s 10 igraca ! Isto tako zahvalite se Stankicu na tri boda i zadrzavanju liderske pozicije. Da je bilo neke neregularnosti na utakmici u Prijedoru sigurno bi se domacin zalio. Pozdrav iz " male" Zenice
:lol: :lol:
mi smo vas nadigrali 1 000 000 puta i bili bolji i jesmo eo vec 10tak godina, di ste vi? borite se za ostanak svake sezone, a svake najavljujete naslov prvaka :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 08 nov 2011, 12:35

Ostavljali smo vas u ligi,2 godine,al nikad vise.Inače,sudac koliko znam je dobio prolaznu ocjenu na Pecari,a na vas se nitko iz saveza nije ni osvrnuo,i to pokazuje da ste nebitni i da ste u ligi samo radi veličine grada i bivseg predsjednika!!!

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 10 nov 2011, 15:03

Čitam danas u onom Sanu,pise Baka ce zamjeniti Karačića i da samo čekaju Karačićev kiks da ga smjene.Ne daj ti boze da to uprava uradi,jer znam da uprava ima veliki utjecaj na neke igrače.Kako taj San zeli poremetiti odnose u momcadi,ali im nece uspjeti.Ispod tog teksta ima jos jedna laz o Širokom ali o tome drugom prilikom.I po meni je Karačić puno bolji trener od Bake,zna igrati na rezultat i ne boji se nikoga!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Combattente87, supervizor i 26 gostiju.