FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na terenu smo sigurno bili ravnopravni, tj na sredini terena po prilikama takodjer bare bare.Penal je bio ALI poslje faula nad nasim igracem koji NARAVNO nije sviran.
Da ga mi nismo sebi zabili sumnjam da bi ga oni zabili.Imali su onaj sut/centarsut iz kornera, penal i jos jednu sansu dok smo mi TRI puta isli na golmana, jednom pored gola jednom preko gola a drugi put Pixi pada a mogao je sutati.Valjda se nadao penalu ali poslje onakvog cjepkanja je morao znati da od toga nema nista.
Kad saberemo i oduzmemo. Oni imali penal i jos sansu iz kornera a mi 3 puta 1 na 1 sa golmanom.Da nismo sami sebi zabili go to bi bilo 0:0 kao i dosad...Nisu zasluzili pobjedu ali treba im cestitati svakako.
Da ga mi nismo sebi zabili sumnjam da bi ga oni zabili.Imali su onaj sut/centarsut iz kornera, penal i jos jednu sansu dok smo mi TRI puta isli na golmana, jednom pored gola jednom preko gola a drugi put Pixi pada a mogao je sutati.Valjda se nadao penalu ali poslje onakvog cjepkanja je morao znati da od toga nema nista.
Kad saberemo i oduzmemo. Oni imali penal i jos sansu iz kornera a mi 3 puta 1 na 1 sa golmanom.Da nismo sami sebi zabili go to bi bilo 0:0 kao i dosad...Nisu zasluzili pobjedu ali treba im cestitati svakako.
@moderator
da zahvaljujuci kradjama o kojima su drugi govorili, ne mi
ali nema veze, vi ste realni, najrealniji rodi vas majka
kao sto rekoh ranije - sve ce to evropa popraviti, objasniti
da zahvaljujuci kradjama o kojima su drugi govorili, ne mi

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 05 nov 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prije svega, hvala što ste došli i koliko toliko uveličali ovaj nazovimo derbi.
Ovo je bio derbi na kakav smo i navikli zadnjih godina. Svi nešto isprepadani, griješe puno, igra ne povezana...
Rezultat je mogao biti i veći za nas, ali isto tako ste i vi mogli dat barem 1, kao sto smo mi mogli zabit još 2 (poništeni gol svrake cini mi se, i penal).
Golman vam je vrhunski.
Igrač utakmice je sigurno Zajko Zeba, ali najbolji igrač poraženog tima je sigurno Adi.
Možete ovaj poraz da gledate malo sa druge strane, konačno je pao gol na derbiju, prekinula se tradicija 0:0 rezultata, i sad nam preostaje samo nadati se da će svaki idući derbi biti što više kvalitetniji i sa što više golova.
Iskreno se nadam u vaš prolazak protiv Borca, da se sastanemo u kupu konačno više.
Ovo je bio derbi na kakav smo i navikli zadnjih godina. Svi nešto isprepadani, griješe puno, igra ne povezana...
Rezultat je mogao biti i veći za nas, ali isto tako ste i vi mogli dat barem 1, kao sto smo mi mogli zabit još 2 (poništeni gol svrake cini mi se, i penal).
Golman vam je vrhunski.
Igrač utakmice je sigurno Zajko Zeba, ali najbolji igrač poraženog tima je sigurno Adi.
Možete ovaj poraz da gledate malo sa druge strane, konačno je pao gol na derbiju, prekinula se tradicija 0:0 rezultata, i sad nam preostaje samo nadati se da će svaki idući derbi biti što više kvalitetniji i sa što više golova.
Iskreno se nadam u vaš prolazak protiv Borca, da se sastanemo u kupu konačno više.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Godine i godine prolaze a titule nedolaze 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- KB-TM87
- Kontakt:
nema potrebe, on je već objasnio.UPS je napisao/la:da zahvaljujuci kradjama o kojima su drugi govorili, ne mi

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pa nemam sta da gledam znam evo ti par podataka ,u toj sezoni najmanje gostujucih pobjeda,najmanji broj osvojenih bodova jednog sampiona,bezbroj zalbi na sudjenja u toj sezoni itd. da se razumijemo nisu ni druge sezone nesto bolje al govorit da nema namjestaljki i da se gleda nacionalni kljuc u nekim stvarim onda bas moras bit glup covjek pa da tako mislis a sto pratim jbg nesto jace kad volis svoj klubaleksandar_veliki je napisao/la:Pogledaj malo ekipu Modrice u toj sezoni i pogledaj ove druge. Sve vam je nastimano, ne znam koji klinac onda pratite. Telka, daljinski, kablovska i opleti buraz, sta ces ovo gledati kad sve znas, i jos se nervirati, onako usput.

Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 05 nov 2011, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
UPS je napisao/la:ma vidi ovog.aleksandar_veliki je napisao/la: Pa zato sto nemas ekipu, zato nisi prvi, morati se sredjivati izvan terena da budes pri vrhu zato sto su ti igraci odron. Zar je tesko to shvatiti. Pogledaj sliku malo bolje, sve ce ti se samo kazati, samo nemoj gledati navijacki, nego onako realno. Ima i snimak, vidjeces nedozvoljenu igru, milion puta svirana i na ino sceni, samo kod nas kada se sudija drzi pravila nogometne igre, odmah nije posten. To ti vazi i za penal za Zvijezdu protiv Zelje, pogledaj pa ces vidjeti. I ja sam imao dojam da je bio cist penal i vodio rat na temi Zelje, no kada bolje pogledas, ustvari vidis da nije.![]()
![]()
Kakvu sliku treba pogledati??? Nasi odigrali najlosiju utakmicu ove sezone. 8x smo bolje igrali u pragu nego veceras. Daj mi reci sta ste to vi odigrali??? Osim jedne sanse i penala niste napravili NISTA. i po cemu ste vi bolji?? po cemu ste vi 'zasluzeno' tu gdje jeste?? Po vecerasnjoj igri na VASEM stadionu, pred VASOM publikom?? Ili ce prije biti zato sto ste ofirno pokrali Gosk, Zvijezdu i druge....
e drago mi je sto si takav kakav jesi. to svima puno govori
cuj gosk :d jesi li ijednu utakmicu pregledo ili ti je neko prico, kakav smjesan lik

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
kako realan decko tisina molim te.... sut nijeme brani adilovic... svraka sam na 3 metra adilovic brani, a o tim kako ih ti zoves sansama kada smo isli po troica na golmana pa nista nismo uradili da ne pricam.... jedini nerealan na forumu si ti i ups i videoton zato pssssssss sampioni slavesamosarajvo je napisao/la:Na terenu smo sigurno bili ravnopravni, tj na sredini terena po prilikama takodjer bare bare.Penal je bio ALI poslje faula nad nasim igracem koji NARAVNO nije sviran.
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
pricao nam svima odovic...cekaj, zar on nije vas.... mislim strumf...nick je napisao/la:UPS je napisao/la:ma vidi ovog.aleksandar_veliki je napisao/la: Pa zato sto nemas ekipu, zato nisi prvi, morati se sredjivati izvan terena da budes pri vrhu zato sto su ti igraci odron. Zar je tesko to shvatiti. Pogledaj sliku malo bolje, sve ce ti se samo kazati, samo nemoj gledati navijacki, nego onako realno. Ima i snimak, vidjeces nedozvoljenu igru, milion puta svirana i na ino sceni, samo kod nas kada se sudija drzi pravila nogometne igre, odmah nije posten. To ti vazi i za penal za Zvijezdu protiv Zelje, pogledaj pa ces vidjeti. I ja sam imao dojam da je bio cist penal i vodio rat na temi Zelje, no kada bolje pogledas, ustvari vidis da nije.![]()
![]()
Kakvu sliku treba pogledati??? Nasi odigrali najlosiju utakmicu ove sezone. 8x smo bolje igrali u pragu nego veceras. Daj mi reci sta ste to vi odigrali??? Osim jedne sanse i penala niste napravili NISTA. i po cemu ste vi bolji?? po cemu ste vi 'zasluzeno' tu gdje jeste?? Po vecerasnjoj igri na VASEM stadionu, pred VASOM publikom?? Ili ce prije biti zato sto ste ofirno pokrali Gosk, Zvijezdu i druge....
e drago mi je sto si takav kakav jesi. to svima puno govori
cuj gosk :d jesi li ijednu utakmicu pregledo ili ti je neko prico, kakav smjesan lik

samosarajvo je napisao/la:Na terenu smo sigurno bili ravnopravni, tj na sredini terena po prilikama takodjer bare bare.Penal je bio ALI poslje faula nad nasim igracem koji NARAVNO nije sviran.
a kad je adilovic suto sa desne strane i fulio go a imo igraca u sredini, kad su svam izbacili cjelu odbranu i golman skino svraki itd itd, opet ste pokradeni ko i uvijek
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Halo ba jeste normalni ovo je ANTIFUDBAL... sta oko toga raspravljate.. zeljo je na moju zalost malo bolji bio veceras od dva gora tima.. i to je to.. veceras nema niko pravo drugacije reci nista sem rezultata... zeljo bio bolji za toliko koliko je pobjedio da je bilo 2:0 bilo bi nezasluzeno toliko a ovo je realno.. ni jedni ni drugi VEZE nemaju s fudbalom, sem Zebe... nek malo uzmu ak vec ne znaju gledat Evropske tekme nek uzmu plejku i nek raspale malo da vide kako se igra PRVE tj bez peglanja lopte i nek se u kucu zatvore.. Zelji cestitka na pobjedi a manijacima.....brate tanko navijate do PM.... Pozz
mosa rajvoSa
- Bata_Barata
- Kontakt:
Kako se samo obradujem tvojim postovima to je nevjerovatno ! Steta sto ne pises cesto,dino lj je napisao/la:Momak nema potrebe da iznosis neistinu najveci vremenski periodi u kojima su jedni ili drugi dominirali je jedanaest utakmica(pa ti saberi koliko je to godina) bez poraza,vi ste to imali prije rata a mi poslije rata.Razmisli logocki da ste toliko godina imali tu dominaciju nebi Zeljo u ovom trenutku imao pobjedu vise,ne pisem ovo da se prepucavama cak naprotiv nego mislim da prije nego nesto iznesemo to trebamo provjeriti i nema potrebe za vulgarizmom u postovima.Tekma losa sa obadvije strane mi malo bolji upravo za taj go i to je to zivot ide dalje i nadati se kvalitetnijim utakmicama u derbiju.A nemoj se cuditi svakojakim postovima jer istih je bilo i sa strane vasih navijaca u zadnjih mjesec dana,vrati se koju stranicu unazad na vasoj temi pa ce ti sve biti jasno,krajnje je vrijeme da se forum koristiti za ono sto mu je i namjena normalna i ljudska razmjena misljenja i nista vise.ado-hz je napisao/la:ma pusti ih nek slave, kad smo ih karali 8godina pasli su travu i po kosevu i na grbavici, terorisao ih Skoro, Zeka bacao ko malu djecu, tresao ko sline...nikad oni nama nece moci raditi sto mi njima radimo i sto cemo opet raditi

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
pricao nam svima odovic...cekaj, zar on nije vas.... mislim strumf...![]()
i sta je reko? hajde citiraj ga sa snimok sumnjive situacije molim te eto, nemoj se usutit ko obicno, ko i za penale prosle sezone
-
- Kontakt:
Eh za tih 8 godina bogati šta ste osvojili?ado-hz je napisao/la:Mi limitirani 1 sezonu a vas nije bilo 8godina, igrali se sa vama, dosadi i to moj uvazeni moderatoru, i samo da znas nikad necemo biti kite kao sto vi mozete biti toliko godinaaleksandar_veliki je napisao/la:Opet okreces mlin na svoju vodu, ali vode nema buraz. Nebitni su ti u ovoj prici, naglasio sam kao i svi ostali. No, cinjenica je da vam je ekipa kita i da je liga postena bili bi blize dnu nego vrhu. Pa vi ne mozete dva dodavanja sastaviti, a Zeljo vam stvori tri i zabije ga. Kontas me sad?ado-hz je napisao/la:Brko,Cviko,Nijaz = djeca cvijeca....oni su posteni ko Redzo postenjacina iz Gorazda
Mi u tom periodu dok nas kako kažeš nije bilo, uzeli titulu i kup, čisto informacije radi. Vama pikam i Bajramske turnire.
Vidim strumfetama bajram prije bajrama...
Koji je igrac zelj-a dao gol???
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111105098" onclick="window.open(this.href);return false;
Boli vas briga, zadrzace te mesija preko vruceg zimskog prelaznog roka
Boli vas briga, zadrzace te mesija preko vruceg zimskog prelaznog roka
pisano davno o tome..... ali evonick je napisao/la:pricao nam svima odovic...cekaj, zar on nije vas.... mislim strumf...![]()
i sta je reko? hajde citiraj ga sa snimok sumnjive situacije molim te eto, nemoj se usutit ko obicno, ko i za penale prosle sezone
'ono je katastrofa.....'
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
hahhahhah ooooooooo sjedi 5daljinski je napisao/la:Vidim strumfetama bajram prije bajrama...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
Ma losiji ste zdraooooooooo izgubili ste zdraoooooo niste imali ni jedne prilike zdraooooooo mi imali 5 sto postostotnih zdraoooooooooo i penal bio cist ko suza zdraooooooooo!kojasevic zvani piksi zdraoooooooooo tabela zdraoooooooo!