FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 05 nov 2011, 22:36

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Eh za tih 8 godina bogati šta ste osvojili?
Mi u tom periodu dok nas kako kažeš nije bilo, uzeli titulu i kup, čisto informacije radi. Vama pikam i Bajramske turnire.
Osvojili kup i nismo se, zamisli, borili za opstanak kao vi. dok ste vi 'vladali' mi opet osvojili kup i titulu i opet se nismo BORILI ZA OPSTANAK kao vi ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 nov 2011, 22:39

shkembe990 je napisao/la:Ma losiji ste zdraooooooooo izgubili ste zdraoooooo niste imali ni jedne prilike zdraooooooo mi imali 5 sto postostotnih zdraoooooooooo i penal bio cist ko suza zdraooooooooo!kojasevic zvani piksi zdraoooooooooo tabela zdraoooooooo!
prvo posjed na nasoj strani, plus sa igracem manje sto jos vise znaci.
drugo, sto se tice prilika. Tri puta 1 na 1 sa golmanom.Zrelije nego vase bile.Sve nesto iz prekida, ADilovic rutinski.Imali ste penal ali poslje faula nad nasim igracem.
Vi imali 5 stopostotnih...da ti ne govorim sad cega, banovat ce me.
I tebi jedno veliko cao

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 05 nov 2011, 22:41

samosarajvo je napisao/la:
shkembe990 je napisao/la:Ma losiji ste zdraooooooooo izgubili ste zdraoooooo niste imali ni jedne prilike zdraooooooo mi imali 5 sto postostotnih zdraoooooooooo i penal bio cist ko suza zdraooooooooo!kojasevic zvani piksi zdraoooooooooo tabela zdraoooooooo!
prvo posjed na nasoj strani, plus sa igracem manje sto jos vise znaci.
drugo, sto se tice prilika. Tri puta 1 na 1 sa golmanom.Zrelije nego vase bile.Sve nesto iz prekida, ADilovic rutinski.Imali ste penal ali poslje faula nad nasim igracem.
Vi imali 5 stopostotnih...da ti ne govorim sad cega, banovat ce me.
I tebi jedno veliko cao
kako to niko osim tebe nije vidio to tri puta jedan na jedan!izgubili zdraoooooooooo ispod nas na tabeli zdraooooooo manje titula od nas zdraoooooooo kup zdraoooooooooo liga zdraoooooooo

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 05 nov 2011, 22:47

ama izgubili zdraoooooooooooooooooooooooooo

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 nov 2011, 22:48

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la:
pricao nam svima odovic...cekaj, zar on nije vas.... mislim strumf... :oops: :oops:

i sta je reko? hajde citiraj ga sa snimok sumnjive situacije molim te eto, nemoj se usutit ko obicno, ko i za penale prosle sezone
pisano davno o tome..... ali evo

'ono je katastrofa.....'

" onclick="window.open(this.href);return false;

i ovo je penal ili sta? hajde molim te reci iskreno jeli penal?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 nov 2011, 22:49

Daj nemojte se raspravljati sa njima bezze, ima još 1 tekma i revaš, a vidjećemo hoće l' se nakon toga puhat,a stanje na tabeli se računa nakon zadnjeg kola. ;)

Bolje malo stavite na ignore, a administracija je dužna i moraće kasnije počistiti sve postove čija je svrha bila da podye*** i provociraju. Par stvari očigledno niko od anam njih neće da uzmu u obzir i onda čemu daljna rasprava? Bezze. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 nov 2011, 22:49

Da je dovesti 2-3 igraca iz Afrike ili J.Amerike i vratiti Arsenijevica i Dzakmica ovo bi bila odlicno ekipa ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 05 nov 2011, 22:50

shkembe990 je napisao/la:ama izgubili zdraoooooooooooooooooooooooooo
hahhahahhaa kaka si ti budala... klasicno izvlacenje zivaca... ti si "Bog" hahaa
mosa rajvoSa

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 nov 2011, 22:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Da je dovesti 2-3 igraca iz Afrike ili J.Amerike i vratiti Arsenijevica i Dzakmica ovo bi bila odlicno ekipa ;)
Ja bih radije da se promoviše koji igrač iz omladinskog pogona, malo više forsirati Suljića, dati mu veće zadatke i ulogu, a od tih pojačanja...hm..koga god da dovedu, samo da nije preveliki teret za budžet i klub,a da se na kraju iskaže da jedan sličan sjedi na tribinama. :)

Ova ekipa je meni odlična, meni lično od nezavisnosti BiH najljepša. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 22:59

Sve mi je jasno pametovanje,statistike, ubjedjivanja itd, al mi jedno nije jasno sta ovi zeljovci dolaze na nasu temu. Naravno da nikome nije zabranjeno pisati gdje zeli al mene ne zanima vas klub, nikad nebi napisao slovo na vasoj tebi, i kad pobijedimo slavim i pisem na nasem forumu, a ne odem kod vas da pisem, pametujem, podjebajem, toliko me ne zanimate da nikad nisam usao na vasu temu, jedina tema koja me zanima na cijelom sajt ss je tema: FKS. Nikad necu skontati ljude poput vas koji pisete i pametujete. To dovoljno govori koliko vama znaci ova pobjeda protiv nas jer ne pobjedjuje se Sarajevo svaki dan. Da se kako moze zabraniti a nemoze da nema pisanja niko nigdje. Registrujes se i izaberes samo jednu temu gdje ces da pises da ne citam ove vase gluposti.

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 05 nov 2011, 23:03

ado-hz je napisao/la:Sve mi je jasno pametovanje,statistike, ubjedjivanja itd, al mi jedno nije jasno sta ovi zeljovci dolaze na nasu temu. Naravno da nikome nije zabranjeno pisati gdje zeli al mene ne zanima vas klub, nikad nebi napisao slovo na vasoj tebi, i kad pobijedimo slavim i pisem na nasem forumu, a ne odem kod vas da pisem, pametujem, podjebajem, toliko me ne zanimate da nikad nisam usao na vasu temu, jedina tema koja me zanima na cijelom sajt ss je tema: FKS. Nikad necu skontati ljude poput vas koji pisete i pametujete. To dovoljno govori koliko vama znaci ova pobjeda protiv nas jer ne pobjedjuje se Sarajevo svaki dan. Da se kako moze zabraniti a nemoze da nema pisanja niko nigdje. Registrujes se i izaberes samo jednu temu gdje ces da pises da ne citam ove vase gluposti.
Nevjerovatno kakvu si nam cinjenicu iznjeo pa naravno da se nepobjedjuje svaki dan kad imaju samo dva derbija u godini! :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 nov 2011, 23:05

Bas me zanima kad ce se **** prilika dati Djakovcu i Smigalovicu :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2011, 23:06

Da je Bogdo opcija ta da prilikom registracije mozes izabrati samo jednu temu za pisanje bila bi odlicna, nebi ih vise gledao a mozda i bi, jer oni izgleda vise vole da pisu na nasoj temi nego na svojoj ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 nov 2011, 23:07

Ma haj nek' pišu, al' nek' pišu o Sarajevu, uz dozu poštovanja i racionalnog razmišljanja, a ne lupati k'o napušen.A za tekmu ima predvidjena tema. ;) Očekujem od administracije da reaguje i pobriše sve postove koji nemaju veze sa našim voljenim klubom!

Ovo treba zaboraviti i sl. kolo rasturiti onu Zvjezdicu (odakle samo izvadiše ime :roll: )Ne mislim na CZ.

Za Sarajevo je svaka tekma ista, za njega nema derbija, jer da bi bio derbi protivnik mora biti dostojan, a takvog u BHPL nema. Postoje samo protivnici, od kojih se može izgubiti al' se većinom pobjedjuju. Onaj ko priča o nekakvom derbiju taj veze sa mozgom nema. Ovo nije ni nalik na tekme u Titino doba.

I molim vas ako će vam replika početi sa "Željo" da mi ne odgovarate. Taj tim me ne zanima. ;)

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 nov 2011, 23:09

daljinski je napisao/la:Vidim strumfetama bajram prije bajrama...

Koji je igrac zelj-a dao gol???
nije bilo potrebe :D :D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 nov 2011, 23:13

videoton1 je napisao/la:Aspirin za nervozu ? :lol: :roll:
ma pusti ih vidis da nisu dobri u glavi...jbg za njih je to ipak veliki uspjeh kad pobjede najveci bosanski klub!!! ima uzvrat na Kosevu ;) ...pa da ih tamo vidimo
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 05 nov 2011, 23:14

ado-hz je napisao/la:Sve mi je jasno pametovanje,statistike, ubjedjivanja itd, al mi jedno nije jasno sta ovi zeljovci dolaze na nasu temu. Naravno da nikome nije zabranjeno pisati gdje zeli al mene ne zanima vas klub, nikad nebi napisao slovo na vasoj tebi, i kad pobijedimo slavim i pisem na nasem forumu, a ne odem kod vas da pisem, pametujem, podjebajem, toliko me ne zanimate da nikad nisam usao na vasu temu, jedina tema koja me zanima na cijelom sajt ss je tema: FKS. Nikad necu skontati ljude poput vas koji pisete i pametujete. To dovoljno govori koliko vama znaci ova pobjeda protiv nas jer ne pobjedjuje se Sarajevo svaki dan. Da se kako moze zabraniti a nemoze da nema pisanja niko nigdje. Registrujes se i izaberes samo jednu temu gdje ces da pises da ne citam ove vase gluposti.
Pogrešno je gledati stvari iz samo svoje perspketive. To što si ti ograničen u svojim interesovanjima nije neki standard. Imaš FKS info ili themaniacs org gdje sve "jedno - nacionalno" uz par spijuna. To i jeste vrijednost ovog foruma. Što se tiče vrijednosti ove pobjede, znači nam, isto onoliko koliko nam znače i pobjede protiv Čelika ili ostalih klubova sa izraženijim kompleksima prema našem klubu. Znače nam 3 boda bliže cilju, a to je dupla kruna.

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 05 nov 2011, 23:15

Joj divova i njihovog Messija. :lol: :lol:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 nov 2011, 23:16

Jug je napisao/la:Joj divova i njihovog Messija. :lol: :lol:
A meni rece prije tekme na carsiji jedan stari pitar "Kojasevic je Dzeko za Zebu" hahaha sta rec na te nebuloze :D
Volim te Zeljo!!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 05 nov 2011, 23:20

UPS je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Eh za tih 8 godina bogati šta ste osvojili?
Mi u tom periodu dok nas kako kažeš nije bilo, uzeli titulu i kup, čisto informacije radi. Vama pikam i Bajramske turnire.
Osvojili kup i nismo se, zamisli, borili za opstanak kao vi. dok ste vi 'vladali' mi opet osvojili kup i titulu i opet se nismo BORILI ZA OPSTANAK kao vi ;)
Aha. Strasna dominacija. 1997 vam niko ne priznaje. Znači ostaje samo titula iz 2007. Kontinuitet u pm.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Galantni i 11 gostiju.