Ja mislim da je to dosad bila misaona imenica u ovoj našoj ligi!

Još jedan pokazatelj da smo najveći!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da ga je Zeba zabio iz penala, natrpali bi ih. Sada bi govorili o jednom od najboljih derbija u zadnjih desetak godina.Seyo_TM je napisao/la:ja bi samo ovo prokomentarisao...kakvi su prosli derbiji bili i kakvih smo se sranja nagledali na njima, ovaj je odlican bio. Kad se sjetim valjanja, udaranja glupih itd...super bilo.avlami97 je napisao/la: Gledajući u cjelini, utakmica više loša nego prosječna.
al imamo manu kad igramo protiv slabijih, stanemo u drugom
A šta bi bilo da je Adilović gurnu sa tri metra, kada mu se odbi od noge? A šta bi bilo da onu iz kornera Zebinu, Adilović na liniji ne izvadi ispod rašlji? A šta bi bilo da su babi ....? A šta bi bilo???Narin je napisao/la:A sta bi bilo da je Zeba pogodio penal,a sta bi bilo da je Svraka pogodio 100% priliku?
To je dobra vijest. Izvor?cassanova je napisao/la:Vjerovatno ce BHTelecom Web prenositi sve tekme ŽELJEZNIČARA i sarajeva na strani ...ali samo za one koji imaju ADSL net. Vjerovatno sad prenose Kozara-ZELJEZNICAR!
nadam se da ima istine u tome!!voltron30 je napisao/la:To je dobra vijest. Izvor?cassanova je napisao/la:Vjerovatno ce BHTelecom Web prenositi sve tekme ŽELJEZNIČARA i sarajeva na strani ...ali samo za one koji imaju ADSL net. Vjerovatno sad prenose Kozara-ZELJEZNICAR!
avlami97 je napisao/la:A šta bi bilo da je Adilović gurnu sa tri metra, kada mu se odbi od noge? A šta bi bilo da onu iz kornera Zebinu, Adilović na liniji ne izvadi ispod rašlji? A šta bi bilo da su babi ....? A šta bi bilo???Narin je napisao/la:A sta bi bilo da je Zeba pogodio penal,a sta bi bilo da je Svraka pogodio 100% priliku?
Ne znam koliko smo realni, ali nasa prica barem ima neko pokrice za razliku od vase...gauco je napisao/la:avlami97 je napisao/la:A šta bi bilo da je Adilović gurnu sa tri metra, kada mu se odbi od noge? A šta bi bilo da onu iz kornera Zebinu, Adilović na liniji ne izvadi ispod rašlji? A šta bi bilo da su babi ....? A šta bi bilo???Narin je napisao/la:A sta bi bilo da je Zeba pogodio penal,a sta bi bilo da je Svraka pogodio 100% priliku?
Ma ne vi ste realni!!![]()
ajd mi samo reci sta sam ja to trolovao oca ti tvog pa mi brises post ajd molim teadmin je napisao/la:Posljednje upozorenje:
trolovi će biti trajno udaljeni sa foruma.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 30 gostiju.