FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 nov 2011, 12:04

Ali 8 pobjeda zaredom.

Ja mislim da je to dosad bila misaona imenica u ovoj našoj ligi! :mrgreen:

Još jedan pokazatelj da smo najveći! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 nov 2011, 12:10

Seyo_TM je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Gledajući u cjelini, utakmica više loša nego prosječna.
ja bi samo ovo prokomentarisao...kakvi su prosli derbiji bili i kakvih smo se sranja nagledali na njima, ovaj je odlican bio. Kad se sjetim valjanja, udaranja glupih itd...super bilo.
al imamo manu kad igramo protiv slabijih, stanemo u drugom :mrgreen:
Da ga je Zeba zabio iz penala, natrpali bi ih. Sada bi govorili o jednom od najboljih derbija u zadnjih desetak godina.
Ja sam govorio o utakmici i u usporedbi sa ostalim našim dosta loša. One "levate smo trebali ubiti u glavu" jer su preloši i zato mi je utakmica više loša nego prosječna. Derbi k'o derbi može proći.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 06 nov 2011, 12:18

Sta reci? Koju posluku porati? Ja ovu posluku, saljem onima sto se vide a ne cuju se :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 nov 2011, 12:42

brate sta bi dao da krenemo sad u seriju protiv komsinica ko protiv olimpika... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 12:43

Mali pitar u skoli:
Pitarcic: Uciteljice, uciteljice. Sarajevo je nas najveci klub, mi smo divovi.
Uciteljica: Mali, ti pojma nemas, sjedi 1:0.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 06 nov 2011, 13:42

Vjerovatno ce BHTelecom Web prenositi sve tekme ŽELJEZNIČARA i sarajeva na strani ...ali samo za one koji imaju ADSL net. Vjerovatno sad prenose Kozara-ZELJEZNICAR!
1996

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 nov 2011, 13:56

A sta bi bilo da je Zeba pogodio penal,a sta bi bilo da je Svraka pogodio 100% priliku?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 nov 2011, 14:03

Narin je napisao/la:A sta bi bilo da je Zeba pogodio penal,a sta bi bilo da je Svraka pogodio 100% priliku?
A šta bi bilo da je Adilović gurnu sa tri metra, kada mu se odbi od noge? A šta bi bilo da onu iz kornera Zebinu, Adilović na liniji ne izvadi ispod rašlji? A šta bi bilo da su babi ....? A šta bi bilo???
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 nov 2011, 14:31

cassanova je napisao/la:Vjerovatno ce BHTelecom Web prenositi sve tekme ŽELJEZNIČARA i sarajeva na strani ...ali samo za one koji imaju ADSL net. Vjerovatno sad prenose Kozara-ZELJEZNICAR!
To je dobra vijest. Izvor?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 nov 2011, 14:33

voltron30 je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Vjerovatno ce BHTelecom Web prenositi sve tekme ŽELJEZNIČARA i sarajeva na strani ...ali samo za one koji imaju ADSL net. Vjerovatno sad prenose Kozara-ZELJEZNICAR!
To je dobra vijest. Izvor?
nadam se da ima istine u tome!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 nov 2011, 14:47

nemam adsl :(

mojne odma reagovat cim jedan pitarcic isfrustriran krene da govori da je jucerasnja tekma bila cisto na srecu

nismo budale vidjeli smo sta je bilo pusti papke da se ispucaju pa ce otici sa teme -.-

inace sto se tice casopisa puno gresaka ima sto nije smjelo da se desi -.-
Zadnja izmjena: jug-onostalgicar, dana/u 06 nov 2011, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 06 nov 2011, 15:01

pa jel te stid pričati o nekoj realnosti ??? prvi korner ste imali u 80 i nekoj minuti, na cijeloj utakmici ste imali max 2-3 šuta .Željo je odigrao spretnije, spremnije i nadigrao vas.Kakav ti fudbal gledaš kad ti je ovaj Željo slab :shock: :shock: :shock: .
pod hitno posjetiti psihologa, i očnog ljekara ;)
**** KLUB OD KOJEG JE MOJA NANA STARIJA 10 GODINA[/quote]
**** i klub od kojeg je moj dedo stariji tacno 20 god... ;) ;) ;) ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2011, 16:11

@socrates-sto onda pises po forumu kad ne zelis nista "subjektivnim s foruma" da porucis ni cestitas,otidji lijepo u plavi salon onda pa amaru reci direktno,nas onda ne peglaj,sam si rekao

a sto se tice vase igre,poenta je u tome da ste vi uvjek ogromni optimisti i mislite da se stvari rjesavaju preko noci.Kad "realno sagledas" od prvih 6 ekipa na tabeli vi ste pobjedili samo olimpik,i to vam je gracic nastimao i kladio se.imate sansu protiv borca jos da se dokazete ili da lomite stadion opet.
nas ste otpisali nakon tri kola i vec ste pricali o duploj tituli,pa mi dodjosmo sa -8 na +3.
A sinocna tekma je pokazala par stvari,a to su da derbi vise nije nimalo lijep za gledati,da je ekipa Željeznicara fulila sve sto se fuliti moze i pritom smo imali 5-6 extra prilika,da je sarajevo imalo 1 priliku i 1 korner i to je to.
I sto se tice pobjede,to mogu prokomentarisati samo ovako : "Velike ekipe i kad igraju lose pobjeđuju male ekipe"

Ljutili ste se i govorili balav post i sl. kad sam vam govorio da borca dobiti necete jer su vam misli u derbiju,takodjer ste upisivali 3 boda iz derbija,heeej derbija,pa koji kl.oc moras biti da to uradis???

I za kraj jednostavno ne mogu da shvatim koje sve gadosti izgovarate i koji primitivizam izvire iz vas(vecine) i da je to postalo sasvim normalno pricati kod vas izgleda.daleko je to od sarajevskog duha i zdrave zajebancije.

krivce za sve potrazite u svojim redovima,pocevsi od priprema koje su prosle na nekoj tamo oranici,pa do igraca koji bljesnu kad su im skauti tu da ih gledaju,ja evo npr.sutim odavno i necu da kazem ono sto aco rece sinoc oko irfana i sredjivanja...
ali ne hajte vi vrijedjati amara/ivicu,oni su vam krivi,a vi bojkotovaste derbi zbog jednog obicnog kloše-citaj blekica,a amar vam sinoc gospodski odradi da mozete i uci i navijati.
svaka cast za vas i 1:0 mi idemo dalje , sarajevo arhivirano ;)

zao mi je u svakom slucaju kluba fks,kao i svakog sarajevskog,ali ovakvih primi.tivusa na tribinama nimalo

za kraj poruka:
malo kulture,nije na odmet 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 nov 2011, 16:16

slika
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 06 nov 2011, 16:46

avlami97 je napisao/la:
Narin je napisao/la:A sta bi bilo da je Zeba pogodio penal,a sta bi bilo da je Svraka pogodio 100% priliku?
A šta bi bilo da je Adilović gurnu sa tri metra, kada mu se odbi od noge? A šta bi bilo da onu iz kornera Zebinu, Adilović na liniji ne izvadi ispod rašlji? A šta bi bilo da su babi ....? A šta bi bilo???

Ma ne vi ste realni!! :lol: :oops:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 06 nov 2011, 16:48

gauco je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Ma ne vi ste realni!! :lol: :oops:
Ne znam koliko smo realni, ali nasa prica barem ima neko pokrice za razliku od vase...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 nov 2011, 17:05

a sad je na drugom nicku isključio caps lock da bude malo manje ofirno da priča sam sa sobom.

bajram banka divovi.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 nov 2011, 17:15

Posljednje upozorenje:

trolovi će biti trajno udaljeni sa foruma.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 06 nov 2011, 17:17

admin je napisao/la:Posljednje upozorenje:

trolovi će biti trajno udaljeni sa foruma.
ajd mi samo reci sta sam ja to trolovao oca ti tvog pa mi brises post ajd molim te
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 06 nov 2011, 17:20

Ja ne mogu da vjerujem sta ovdje ovi pitarcici pisu. Pa zar je moguce da su ovako slijepi ili su bas zatupljeni u mozak.Hajd pored cinjenice koju svi znamo da su svi protiv njih i da su oni najposteniji, ali pricate o jucerasnjoj utakmici, gdje je torpedo trebao pimiti minimalno tri komada, gdje su napravili prvi korner u 75 min. i gdje nisu imali sut u okvir gola. Zeba se igrao s Comorom, Adilovic u svakom duelu Tornjak na zemlji, Messi :lol: primio loptu oko 78min. :lol: , van serijski talenat Suljic bio kod Kvesica na obuci itd. Ma sta reci namjesteno je ovo, samo kad vam dodjemo na Kosevo razvaliti cete nas :lol: .Sudije iste kupljenje, samo sto smo kupili i za vas da prije penala Suljic ne dobije crveni iako je trebao dobiti i tako slicne stvari.
Zadnja izmjena: Jug, dana/u 06 nov 2011, 17:32, ukupno mijenjano 3 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 39 gostiju.