FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 nov 2011, 15:02

Zna li neko kakva je situacija sa Alenom Škorom?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 nov 2011, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 06 nov 2011, 15:55

Preloša utakmica, prvo poluvrijeme pogotovo. Odron.
Željo sasvim zasluženo odnio pobjedu, željeli su je više, bili agresivniji od nas, na kraju i sretniji.
Svaki poraz u derbiji ostavlja gorčinu u ustima, normalno, ali u suštini izgubljena su 3 boda na teškom gostovanju. S te strane, rezultatske, nije neki aman zaman kiks. Ništa što se ne može nadoknaditi do kraja.
4 boda u sljedeće dvije tekme su imperativ.

Čestitke komšijama, uživajte do 28 kola

Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima koji slave
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Jug
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Jug » 06 nov 2011, 17:24

Mancini je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa Alenom Škorom?
Dogovor ce biti postignut 2012godine. Samo da mafije ode iz kluba.

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 06 nov 2011, 17:26

+3 pravo toplo vani.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 nov 2011, 17:32

Bajram Serif Mubarek Olsun :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 nov 2011, 17:44

ado-hz je napisao/la:slika

Neznam ja bih probao mozda ovako bez Comora i Haskica, sa Zrnanovicem na desnom beku i Maksumicem u vezi kao zadnji vezni, mada znam da je prekomandovam u 2 tim ali opet mi nekako Maksa moze igrati na iskustvo prije mnogih. Jasno je da nam skripi kako u odbrani tako i u vezi a bas mislim da Maksa iza Sesara i Vuka bi bio neka spona izmedju odbrane i veze, da zaustvalja napade, prekida akcije, pomaze i odbrani i vezi a znamo da je jak ko zemlja i da nam bas takav treba. Aaaaaa sta kazete???

Probaj i bez Belosevica, ako Boga znas...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 nov 2011, 18:03

VanBasten je napisao/la:Preloša utakmica, prvo poluvrijeme pogotovo. Odron.
Željo sasvim zasluženo odnio pobjedu, željeli su je više, bili agresivniji od nas, na kraju i sretniji.
Svaki poraz u derbiji ostavlja gorčinu u ustima, normalno, ali u suštini izgubljena su 3 boda na teškom gostovanju. S te strane, rezultatske, nije neki aman zaman kiks. Ništa što se ne može nadoknaditi do kraja.
4 boda u sljedeće dvije tekme su imperativ.

Čestitke komšijama, uživajte do 28 kola

Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima koji slave
Volim se malo zezati, ali je ovo naprijed napisano skroz korektno. Bajram Mubarek Olsun svim vjernicima islamske vjeroispovjesti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 06 nov 2011, 19:13

babilonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]

Đe si Messi nisam te prepozn'o ? :mrgreen:
"Igram lijevo-desno kao on" ;)
hahaha e jes ga neko izmikso :D svaka mu cast :D
mosa rajvoSa

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 06 nov 2011, 19:16

slika
et ti bez Belog al sam malo i Suljica na klupu sam iz razloga da vidi da nije nezamjenjiv :D dok mal dodje tobe :D
mosa rajvoSa

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2011, 19:23

BernardBarnjak je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:slika

Neznam ja bih probao mozda ovako bez Comora i Haskica, sa Zrnanovicem na desnom beku i Maksumicem u vezi kao zadnji vezni, mada znam da je prekomandovam u 2 tim ali opet mi nekako Maksa moze igrati na iskustvo prije mnogih. Jasno je da nam skripi kako u odbrani tako i u vezi a bas mislim da Maksa iza Sesara i Vuka bi bio neka spona izmedju odbrane i veze, da zaustvalja napade, prekida akcije, pomaze i odbrani i vezi a znamo da je jak ko zemlja i da nam bas takav treba. Aaaaaa sta kazete???

Probaj i bez Belosevica, ako Boga znas...
Stavite Zrnanovića u napad obavezno,Kojaševiću stavite ogledalo negdje da se stalno vidi "lijevo-desno" :lol: :lol: :lol: :lol:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 nov 2011, 19:45

Sta vam je s onim Limunom jeli se opravio.Losi ste bili pravo suljic cackalic i ovaj mesi se vidjeli nisu.Iskreno meni bi prije na klupu iso obuca nego haskic isteko je njemu rok trajanja.Handzic je pravi igrac i lud je ko to ne zna samo mu fali neki motiv d igra ako plisek dobro odradi zimske pripreme mozda iduci derbi pudete konkurentniji :lol: LP.
svoj ti pos'o !

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 06 nov 2011, 19:52

Grbavica moj zivot je napisao/la:Sta vam je s onim Limunom jeli se opravio.Losi ste bili pravo suljic cackalic i ovaj mesi se vidjeli nisu.Iskreno meni bi prije na klupu iso obuca nego haskic isteko je njemu rok trajanja.Handzic je pravi igrac i lud je ko to ne zna samo mu fali neki motiv d igra ako plisek dobro odradi zimske pripreme mozda iduci derbi pudete konkurentniji :lol: LP.
Limun je u 2 timu skida kilazu :D nakupio preko ljeta pa se udebljao.. kad smrsa bit ce u 18 ;) A za Obucu nemoj tako, Cipelic je i dalje institucija za onog Haskica.. ima duplo vise haman godina, coeku i sjede pocele a vise trci i zalaze se od onog 3x..
mosa rajvoSa

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 nov 2011, 20:00

Casperbeg je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Sta vam je s onim Limunom jeli se opravio.Losi ste bili pravo suljic cackalic i ovaj mesi se vidjeli nisu.Iskreno meni bi prije na klupu iso obuca nego haskic isteko je njemu rok trajanja.Handzic je pravi igrac i lud je ko to ne zna samo mu fali neki motiv d igra ako plisek dobro odradi zimske pripreme mozda iduci derbi pudete konkurentniji :lol: LP.
Limun je u 2 timu skida kilazu :D nakupio preko ljeta pa se udebljao.. kad smrsa bit ce u 18 ;) A za Obucu nemoj tako, Cipelic je i dalje institucija za onog Haskica.. ima duplo vise haman godina, coeku i sjede pocele a vise trci i zalaze se od onog 3x..
Pa pocele su mu sjede ima 5 godina :lol: .Cuj nabacio kila ma neka ga je plisek otjero da mrsa mada je on bolji od pola ovih vasi veznjaka.A odbrana vam nije toliko jaka koliko sam konto pogotovo bekovi onaj Comor sto mu je Zajko kroz pisu provuko :D.Sedin nije los u rangu Bogicevica.Iskreno Adi me pozitivno iznenadio mada je onaj go njegov al jbg nije ocekivo ono.Niste vi losi ko ekipa al ste podbacili na grbavici pravo.Iskreno napadacki su bolje odigrali Velez i Sloboda 8-)
svoj ti pos'o !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 nov 2011, 20:12

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Casperbeg je napisao/la:
Pa pocele su mu sjede ima 5 godina :lol: .Cuj nabacio kila ma neka ga je plisek otjero da mrsa mada je on bolji od pola ovih vasi veznjaka.A odbrana vam nije toliko jaka koliko sam konto pogotovo bekovi onaj Comor sto mu je Zajko kroz pisu provuko :D.Sedin nije los u rangu Bogicevica.Iskreno Adi me pozitivno iznenadio mada je onaj go njegov al jbg nije ocekivo ono.Niste vi losi ko ekipa al ste podbacili na grbavici pravo.Iskreno napadacki su bolje odigrali Velez i Sloboda 8-)
Povodom cega si ti konto da nam je odbrana jaka? Imamo samo dobre stopere dok su bekovi najslabiji u ligi.Bekovi su 50% ekipe tako da nema tu jacine.

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 06 nov 2011, 20:13

Casperbeg je napisao/la:
M abrate mi smo tanko pravooo odigrali, ni vi niste puno bolji bili taman za 1 gol ili ak cemo vec za 1 igraca(Zeba) ostalo tanko da ne moze tanje.. da nije bilo Zebe bilo bi samo izbij nabij i opet 0:0.. a sto se tice Comora.. on meni ne bi igrao na terminu :D et koliko se meni svidja i kakav je igrac..
mosa rajvoSa

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 nov 2011, 20:25

samosarajvo je napisao/la:
Povodom cega si ti konto da nam je odbrana jaka? Imamo samo dobre stopere dok su bekovi najslabiji u ligi.Bekovi su 50% ekipe tako da nema tu jacine.
Ma bilo je oni prica jaka odbrana ovo ono,ma lose je to sve izgledalo samo sreca za vas sto je Plisek dobro taktiku postavio ali nema igrace da mu to do kraja ispostuju.
@Caspberg realno ni Zeba nije odigro kako zna,falilo je oni njegovi pasova a i suteva a realno on je prevaziso ovu ligu ima 6-7 godina.Ali taj momak voli Želju ja mislim ukoliko ne dode neka ponuda od milion-dva eura on ce karijeru zavrsit u zelji ipak bolje mu je bit u klubu kojeg voli bit kuci i uzima 80-90 milja godisnje nego igrat u sibiru za 150.
svoj ti pos'o !

Casperbeg
Kontakt:

Post Postao/la Casperbeg » 06 nov 2011, 20:33

Ma bilo je oni prica jaka odbrana ovo ono,ma lose je to sve izgledalo samo sreca za vas sto je Plisek dobro taktiku postavio ali nema igrace da mu to do kraja ispostuju.
@Caspberg realno ni Zeba nije odigro kako zna,falilo je oni njegovi pasova a i suteva a realno on je prevaziso ovu ligu ima 6-7 godina.Ali taj momak voli Želju ja mislim ukoliko ne dode neka ponuda od milion-dva eura on ce karijeru zavrsit u zelji ipak bolje mu je bit u klubu kojeg voli bit kuci i uzima 80-90 milja godisnje nego igrat u sibiru za 150.
Gdje ce brate kod nas toliko uzimat.. nek mu je 5 ljami plata to je onda60 ljami... pa dobro i to sto kazes al morat ce otic barem 2 god jos vani da zaradi za egzistencije poslije posto od naseg fudbala nema hljeba.. a da je prevazisao to je istina.. Strasan igrac fkt..
mosa rajvoSa

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 nov 2011, 20:41

Casperbeg je napisao/la:
Gdje ce brate kod nas toliko uzimat.. nek mu je 5 ljami plata to je onda60 ljami... pa dobro i to sto kazes al morat ce otic barem 2 god jos vani da zaradi za egzistencije poslije posto od naseg fudbala nema hljeba.. a da je prevazisao to je istina.. Strasan igrac fkt..
Vjeruj mi ima 80 milja ako nema i vise ima bar 7-8 platu sa premijama.
svoj ti pos'o !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 06 nov 2011, 20:59

Niko ne smije na gostovanje samo Horde Zla i ostale sarajlijce, Dođe čovjeku da opsuje i državu za koju su mnoge ne-sarajlice položili živote. :evil:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 nov 2011, 21:00

ima sigurno te pare,ja sam se iznenadio kad mi je frajer iz kluba rekao da je lazo imao 6 000 KM platu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, FRANK RIBERY, JavierBosnia, Tatamata1946, Venom i 67 gostiju.