FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bajram serif mubarek olsun svim navijacima Sarajeva od starog manijaka.
- SarajlijaTM
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim komsijama koji slave!
Bajram Serif Mubarek Oslun svima kojima je bordo boja u dusi i svim ljudima dobre volje....volim te SARAJEVO
TI NE BRINI, TI NE BRINI, SARAJEVO TI NE BRINI
I KADA TE SVI NAPUSTE
HORDE ZLA SU UZ TEBE
TI NE BRINI, TI NE BRINI, SARAJEVO TI NE BRINI
I KADA TE SVI NAPUSTE
HORDE ZLA SU UZ TEBE
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BORDO BRACI ALI I SVIMA KOJI SLAVE.
NE BI NAM KONE DALE GOL DO SLEDECEG BAJRAMA, IPAK CESTITAM IM NA POBJEDI,SPORTSKI :/
NE BI NAM KONE DALE GOL DO SLEDECEG BAJRAMA, IPAK CESTITAM IM NA POBJEDI,SPORTSKI :/
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun bordo braci koji slave !! 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
BSMO svoj braci islamske vjeroispovjesti !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
neneutralan
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun,da ga u zdravlju,rahatluku i ibadetu provedete i da jos mnogo bajrama docekate..Amin!!!
...I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA...FCS_Hz
...I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA...FCS_Hz
- Alen Škoro
- Kontakt:
Kao prvo,Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Kao drugo,sta mislite o ovoj formaciji?
H.Handžić Haskić Obuca
Kojašević Vučina Sesar
(Belošević)Trebinjac Torlak Dupovac Čizmić(Trebinjac)
Adilović
H.Handžić Haskić Obuca
Kojašević Vučina Sesar
Adilović
NON MOLLARE MAI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nista , sto jedan lik rece nama treba odbrana,vezni red i napad.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- tarikhordas
- Kontakt:
Samo da kazem nesto o ovim igracima novim koje si ubacijo..Alen Škoro je napisao/la:Kao prvo,Bajram Šerif Mubarek Olsun!
H.Handžić Haskić Obuca
Kojašević Vučina Sesar
Adilović
1. Trebinjac: Dobar, ali nema dovoljno iskustva, prosle sezone u Sirokom lik ga je prolazio kako je htio.
2. Cizmic: Jel' to onaj sto ispred granapa svaki dan puši ? Hoda u opremi Sarajeva a nosa salove zelja..Ma daj' ba
3. H. Handzic: Nemoj me nasmijavat..
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
- Alen Škoro
- Kontakt:
Prosla sezona je prosla sezona,Haskic prosle igrao u Banovicima,a sad u Sarajevu,tako da ti je poredjenjetarikhordas je napisao/la:Samo da kazem nesto o ovim igracima novim koje si ubacijo..Alen Škoro je napisao/la:Kao prvo,Bajram Šerif Mubarek Olsun!
H.Handžić Haskić Obuca
Kojašević Vučina Sesar
Adilović
1. Trebinjac: Dobar, ali nema dovoljno iskustva, prosle sezone u Sirokom lik ga je prolazio kako je htio.
2. Cizmic: Jel' to onaj sto ispred granapa svaki dan puši ? Hoda u opremi Sarajeva a nosa salove zelja..Ma daj' ba
3. H. Handzic: Nemoj me nasmijavat..Lik nemoze ni na treningu pasa da doda a kamol na utakmici..Ako si gledo tekmu sa Zrinjskim znas o cemu govorim.
Bolji Trebinjac bilo kakav nego Beli !Od matorca ne mozes nista zaradit,dajes mu mnogo vecu platu u odnosu na Trebinjca,a nikakve koristi od njega nemas.
A sto se tice Hareta,tek kad ga vidim/vidimo od prve minute da igra,tek onda mozemo komentarisati,jer ulasci i pretrcavanja od 86. do 90.min nisu mjerodavna.
Beli,Comor,Suljic out
Trebinjac,H.Handzic,xy(Smigalovic,Cizmic,Zrnanovic-na desnom beku i neke sl kombinacije) in
NON MOLLARE MAI

Neznam ja bih probao mozda ovako bez Comora i Haskica, sa Zrnanovicem na desnom beku i Maksumicem u vezi kao zadnji vezni, mada znam da je prekomandovam u 2 tim ali opet mi nekako Maksa moze igrati na iskustvo prije mnogih. Jasno je da nam skripi kako u odbrani tako i u vezi a bas mislim da Maksa iza Sesara i Vuka bi bio neka spona izmedju odbrane i veze, da zaustvalja napade, prekida akcije, pomaze i odbrani i vezi a znamo da je jak ko zemlja i da nam bas takav treba. Aaaaaa sta kazete???
Re: Olimpic Sarajevo
Zna li neko kakva je situacija sa Alenom Škorom?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 nov 2011, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Preloša utakmica, prvo poluvrijeme pogotovo. Odron.
Željo sasvim zasluženo odnio pobjedu, željeli su je više, bili agresivniji od nas, na kraju i sretniji.
Svaki poraz u derbiji ostavlja gorčinu u ustima, normalno, ali u suštini izgubljena su 3 boda na teškom gostovanju. S te strane, rezultatske, nije neki aman zaman kiks. Ništa što se ne može nadoknaditi do kraja.
4 boda u sljedeće dvije tekme su imperativ.
Čestitke komšijama, uživajte do 28 kola
Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima koji slave
Željo sasvim zasluženo odnio pobjedu, željeli su je više, bili agresivniji od nas, na kraju i sretniji.
Svaki poraz u derbiji ostavlja gorčinu u ustima, normalno, ali u suštini izgubljena su 3 boda na teškom gostovanju. S te strane, rezultatske, nije neki aman zaman kiks. Ništa što se ne može nadoknaditi do kraja.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Re: Olimpic Sarajevo
Dogovor ce biti postignut 2012godine. Samo da mafije ode iz kluba.Mancini je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa Alenom Škorom?
+3 pravo toplo vani.
Bajram Serif Mubarek Olsun 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la:
Neznam ja bih probao mozda ovako bez Comora i Haskica, sa Zrnanovicem na desnom beku i Maksumicem u vezi kao zadnji vezni, mada znam da je prekomandovam u 2 tim ali opet mi nekako Maksa moze igrati na iskustvo prije mnogih. Jasno je da nam skripi kako u odbrani tako i u vezi a bas mislim da Maksa iza Sesara i Vuka bi bio neka spona izmedju odbrane i veze, da zaustvalja napade, prekida akcije, pomaze i odbrani i vezi a znamo da je jak ko zemlja i da nam bas takav treba. Aaaaaa sta kazete???
Probaj i bez Belosevica, ako Boga znas...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Volim se malo zezati, ali je ovo naprijed napisano skroz korektno. Bajram Mubarek Olsun svim vjernicima islamske vjeroispovjesti.VanBasten je napisao/la:Preloša utakmica, prvo poluvrijeme pogotovo. Odron.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
hahaha e jes ga neko izmiksobabilonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Đe si Messi nisam te prepozn'o ?![]()
"Igram lijevo-desno kao on"
mosa rajvoSa
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, DoktorXabaras i 19 gostiju.