Joj dobrih tekmi sinoc, steta sto nisam bio kuci pa da s vama komentarisem, prvo sam gled'o nemocne Bucse protiv Breesa, a zatim spektakl SD - GB na ESPN, te pokoji big play sa tekme NE - NYG
Stvarno ne znam kako zaustavit Rodgersa, strasan je, ima OL, ima resivere, ima tight enda, trcanje mu ni ne treba, moze on sam trcat kad hoce, vazda ima prostora i vremena, odbrana im je odlicna i neko mora odigrat strasnu tekme u PO da bi ih izbacio. Rivers

QB koji ima sve, al' nikako nema srece, ne donosi dobre odluke u kljucnim trenucima, 14 interceptiona za 8 tekme je previse. Chargersi odigrali odlicnu tekmu, al' to nije bilo dovoljno.
Patriotsi izgledaju ko Coltsi prosle sezone, znaci isti! Brady je nesiguran, redovno baca INT-ove i ne dobija tekme, bas kao Manning lani, a odbrana je ista ko nasa, imaju DL, al' LB-ovi i secondary tuga... Tesko da ce u PO pored Jetsa koji su u formi (pogotovo odbrana), a za wc imaju minimalne sanse, jer tu imamo Billse, Ravnese i Steelerse (Bengalsi prvi), a mozda se jos neko ukljuci iz ove dvije slabije divizije... NYG su vec osvojili svoju diviziju...
Sta me posebno raduje je pobjeda Miamija, a njima ni ne treba QB, jer Matt Moore je odlican zadnjih par tekmi, a pogotovo zadnju, protiv poprilicno dobre odbrane Chiefsa, tako da ce se zadovoljit 2. ili 3. pickom i uzet ono sta im bude najvise trebalo...