NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Hawking
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Hawking » 07 nov 2011, 01:46

CLS je napisao/la:odbrna i Patrioti ne idu zajedno u recenici :D
@Hawkinkg znaci Zeljo, znaci Man utd i znavi NYG :D sve isto
Ma ne baš, ja sam Jets fan, mada su mi Giantsi isto drag tim, valjda zato što se često ne sastaju sa Jetsima, različite konferencije... ali biće ove sezone :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2011, 01:47

CLS je napisao/la:e danas cekam jos Berse da dernu Philadelphiju pa da bude bas dan odlican :D
uhhh bog te cuo :)...kako bi to idealno bilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 01:48

heheh nisam sko0ntao da si Jets fan :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 01:50

SaltCityAttack je napisao/la:
CLS je napisao/la:e danas cekam jos Berse da dernu Philadelphiju pa da bude bas dan odlican :D
uhhh bog te cuo :)...kako bi to idealno bilo
slani ce da bude ima da ih ubijete trcanjem :mrgreen:
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2011, 02:30

ma tesko imaju oni dobru odbranu...mislim mozemo mi njih zaustaviti ofanzivno to smo im pokazali i u prosloj tekmi, ali tad je i Cutler imao jednu veoma dobru utkamicu 4 TD bez INT ...Bennet nam je bio najbolji reciver uhvaito 2 TD.... Bennet je bio povredjen od utkamice sa Saintsima, a po meni je nas najbolji reciver uz Knoxa...Covjek povredjen 4 sedmice onakav je udarac primio i opet nije ispustio loptu i kreirao nam TD za 7:0...jednostanvo ima lik cvrste ruke bas ono sto nam treba ....vraca se protiv Phile i nadam se da ce igrati u ovoj utkamici
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 07 nov 2011, 08:55

joj sto volim ove giantse...pogotovo sto rasturaju patriotske kad god stignu i to na specifican nacin :D :D

4 ili 5 izgubljenih lopti za patriotse :)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 09:33

Juve-TZ je napisao/la:joj sto volim ove giantse...pogotovo sto rasturaju patriotske kad god stignu i to na specifican nacin :D :D

evo sada gledao na ESPN America reportazu...odlicna utakmica, nasa odbrna na vrhusnkom nivuo nema sta :)
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 09:36

SaltCityAttack je napisao/la:ma tesko imaju oni dobru odbranu...mislim mozemo mi njih zaustaviti ofanzivno to smo im pokazali i u prosloj tekmi, ali tad je i Cutler imao jednu veoma dobru utkamicu 4 TD bez INT ...Bennet nam je bio najbolji reciver uhvaito 2 TD.... Bennet je bio povredjen od utkamice sa Saintsima, a po meni je nas najbolji reciver uz Knoxa...Covjek povredjen 4 sedmice onakav je udarac primio i opet nije ispustio loptu i kreirao nam TD za 7:0...jednostanvo ima lik cvrste ruke bas ono sto nam treba ....vraca se protiv Phile i nadam se da ce igrati u ovoj utkamici
ma pobjedite vi veceras, malo ubijete Vicka kao mi sto smo uradili i druga je to ekipa :) i naravno da Culter odigra pametno koliko je god to moguce
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 09:41

Hawking, odlicna tekma, pobjeda ali mislim da je ovo momenat utakmice http://nfl.cpl.delvenetworks.com/player ... 1104f4183d

:lol: :lol:
Pa sam poslije reko tata

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 07 nov 2011, 14:17

CLS je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:joj sto volim ove giantse...pogotovo sto rasturaju patriotske kad god stignu i to na specifican nacin :D :D

evo sada gledao na ESPN America reportazu...odlicna utakmica, nasa odbrna na vrhusnkom nivuo nema sta :)
vidi se malo i slicnosti sa odbranom spagnuola kada je strahan pogidao pehar...ja se cak pocinjem i nadati jer nesto mi je manning kao trzno se i poceo opet ludovat :D

mada se bojim da napad ne postane mlitav kao sto je to bio slucaj sa pas igrom zadnjih sezona ali izgleda da je samopouzdanje na visokom niovu ;)

i cudno je to kako prije dvije tri sezone kad se plaxico upucao u nogu nismo imali valjanog recivera, a sad se manningham i nicks razvili to je cudo, razaraju :)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 nov 2011, 15:44

CLS je napisao/la:Hawking, odlicna tekma, pobjeda ali mislim da je ovo momenat utakmice http://nfl.cpl.delvenetworks.com/player ... 1104f4183d

Ma ovo je za skrivene kamere :lol: Što je najgore niko to nije skont'o, ja kad sam vidio snimak ne mogu da vjerujem, leg'o sam od smijeha :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 nov 2011, 16:05

Dobra sinoc tekma Pitt - Bal ... Predpostavio sam da ce ih uzeti Bal, jer se uvijek nabriju za njih maksuzija.

Veceras DA Bears, u pokusaju da pomrse racune 'zvijezdama' iz Philly.
Postovanje treba zaraditi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 nov 2011, 18:28

Joj dobrih tekmi sinoc, steta sto nisam bio kuci pa da s vama komentarisem, prvo sam gled'o nemocne Bucse protiv Breesa, a zatim spektakl SD - GB na ESPN, te pokoji big play sa tekme NE - NYG :mrgreen:

Stvarno ne znam kako zaustavit Rodgersa, strasan je, ima OL, ima resivere, ima tight enda, trcanje mu ni ne treba, moze on sam trcat kad hoce, vazda ima prostora i vremena, odbrana im je odlicna i neko mora odigrat strasnu tekme u PO da bi ih izbacio. Rivers :roll: QB koji ima sve, al' nikako nema srece, ne donosi dobre odluke u kljucnim trenucima, 14 interceptiona za 8 tekme je previse. Chargersi odigrali odlicnu tekmu, al' to nije bilo dovoljno.

Patriotsi izgledaju ko Coltsi prosle sezone, znaci isti! Brady je nesiguran, redovno baca INT-ove i ne dobija tekme, bas kao Manning lani, a odbrana je ista ko nasa, imaju DL, al' LB-ovi i secondary tuga... Tesko da ce u PO pored Jetsa koji su u formi (pogotovo odbrana), a za wc imaju minimalne sanse, jer tu imamo Billse, Ravnese i Steelerse (Bengalsi prvi), a mozda se jos neko ukljuci iz ove dvije slabije divizije... NYG su vec osvojili svoju diviziju...

Sta me posebno raduje je pobjeda Miamija, a njima ni ne treba QB, jer Matt Moore je odlican zadnjih par tekmi, a pogotovo zadnju, protiv poprilicno dobre odbrane Chiefsa, tako da ce se zadovoljit 2. ili 3. pickom i uzet ono sta im bude najvise trebalo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2011, 19:19

dobra sinoc tekma nema sta :)...ne sumnjam da ce i veceras biti luda tekma...ne znam NFL nama daje vise sanse za pobjedu i ESPN, ali ja ipak ne :)..jest da smo izgledali puno bolje nego li drugi, trecu i cetvrtu sedmicu, ali ebiga kad nismo konstantni to nas ebe...Odbrana ima ljeka za Vicka , ali treba i druge zaustaviti nije samo Vick kod njih na terenu...Cutler mora imatibarem pribliznu tekmu kao proslu protiv Phille kad je bacio 4 TD...eh sad kad bi bacio 2 bilo bi odlicno :)...za nas nije neophodna pobjeda, jer jos uvjek i porazom bili bi izjednaceni za wild card, ali svakako pobjedom bi sebe stavili u prvi plan...ja sam ovdje poraz upisao prije pocetka sezone, pa tako da i ako izgubimo nema veze, ali ako mozemo doci do pobjede zasto ne ...Philla a ko noas izgubi oni su gotovi i izgubili su skoro pa sve sanse za playoff, jer ja cisto sumnjam da ce Bearsi ispustiti tu prednost , pa i eventualno Atlanta, a posebno Detroit
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 19:28

Hawking je napisao/la:
CLS je napisao/la:Hawking, odlicna tekma, pobjeda ali mislim da je ovo momenat utakmice http://nfl.cpl.delvenetworks.com/player ... 1104f4183d

Ma ovo je za skrivene kamere :lol: Što je najgore niko to nije skont'o, ja kad sam vidio snimak ne mogu da vjerujem, leg'o sam od smijeha :lol:
e mislim da je i Marku Sanchezu bilo smijesno :D dobro si, bas za skrivene :D
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 nov 2011, 19:31

Predosjecam veceeras dominaciju Bersa :)
Pa sam poslije reko tata

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 nov 2011, 20:15

SaltCityAttack je napisao/la:dobra sinoc tekma nema sta :)...ne sumnjam da ce i veceras biti luda tekma...ne znam NFL nama daje vise sanse za pobjedu i ESPN, ali ja ipak ne :)..jest da smo izgledali puno bolje nego li drugi, trecu i cetvrtu sedmicu, ali ebiga kad nismo konstantni to nas ebe...Odbrana ima ljeka za Vicka , ali treba i druge zaustaviti nije samo Vick kod njih na terenu...Cutler mora imatibarem pribliznu tekmu kao proslu protiv Phille kad je bacio 4 TD...eh sad kad bi bacio 2 bilo bi odlicno :)...za nas nije neophodna pobjeda, jer jos uvjek i porazom bili bi izjednaceni za wild card, ali svakako pobjedom bi sebe stavili u prvi plan...ja sam ovdje poraz upisao prije pocetka sezone, pa tako da i ako izgubimo nema veze, ali ako mozemo doci do pobjede zasto ne ...Philla a ko noas izgubi oni su gotovi i izgubili su skoro pa sve sanse za playoff, jer ja cisto sumnjam da ce Bearsi ispustiti tu prednost , pa i eventualno Atlanta, a posebno Detroit
Ni kladara vam ne daje velike šanse, ali mislim da se varaju. Eaglesi su dobar tim, ali igraju jako promjenjivo, sad su uvezali dvje pobjede, ali sve je to na kratkom štapu, vi ste puno konstantniji ove sezone i očekujem dvojku :mrgreen:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 nov 2011, 20:32

pa ne znam kako kladionica daje, ali mislim na EPSN I NFL daju nama prednost, ali ja se sa tim ne slazem...kako su to Bearsi konstantni?...pa odigrlai su samo prvu utkamicu protiv Atlante perfektno, onda protiv Minesote i protiv Tampe..ovo ostlao je bilo uzasno....ono sto je nas ubijalo to su bili penaly u OL...ebote protiv Saintsa 15 penala, protiv Packersa i Panthersa takodjer imali skoro po 100yardi penala sto je previseeeee...i to kad dodjemo u situaicju da poentiramo, oni su praivli penale i samim tim oduzimali smo sami sebi poene... to ne moze nikako nazvati se konstantnim igrama....kazem ako budemo igrlai kao zadnje dvije i kao prvu utkamicu protiv Atlante mi mozemo biti favoriti protiv bilo koga , ali tesko je to ocekivati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 nov 2011, 20:50

Realno, bit ce ovo gusta tekma, jako gusta, zna se da Eaglesi moraju dobit 95% tekmi do kraja, a sad igraju kuci pod velikim pritiskom, olaksanje je to sto su uvezali dvije pobjede, al' ako Bearsi zaustave napad na pocetku, mislim da im odbrana nece bit toliko jaka. Auu kako bi ovde dobro dosao Olsen, bio bi key player uz Fortea... Definitivno ce Bennet i Hester bit' pojedeni od dvojca Asante/Asomougha, tako ce Forte osvojit mnogo yardi, sto trcanjem, sto hvatanjima na screen i te kratke rute. Dalje, slot resiver (mislim da je to kod vas Knox) bi se mogao istaci... Cutler ce imati min 2 interceptiona, jer ce morati jako brzo bacati, zbog pritiska Colea i Babina, a to vole CB-ovi Eaglesa, pa i Coleman koji je unistio Grossmana neki dan ;)

Sto se tice dijela tekme kad je lopta u rukama Vicka, to ce itekako bit zanimljivo, vi imate odlicnu odbranu od trcanja, mislim da se McCoy nece natrcat, on ce se mnogo rotirat sa Brownom koji je takodje odlican RB... A sad je pitanje hocel' se Vick natrcat, Merrywether ce bit deep vjerovatno i udvajat Jacksona, a Tilman ce uzeti sporijeg resivera, Maclina ili Avanta, a imate stare CB-ove drama, tako da ce bit dosta udvajanja, sto otvara prosto Vicku da trci, al' eto Urlacher, Briggs i Peppers daju sigurnost...

Eto ti Salty analiza tekme od neutralnog gledaoca koji nece gledat tekmu :mrgreen: Pa ti napisi jel' vako bilo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 07 nov 2011, 21:18

Sinoc izgubih u fantasy football zbog odbrane Steelers-a. Ryan Clark yebo te konj!! :x :x :x

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.