I evo vidiš s ovim kajkavac kako još vrijeđa čovjeka...
E poprami mi raspolozenje na ovaj tmuran dan. Kajkavac uvreda. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA,...
Antone, jarane, izvini ak sam te uvrijedil
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
I evo vidiš s ovim kajkavac kako još vrijeđa čovjeka...
Nisi ti mene uvrijedil samo si još uvijek zbunjen. teoretski je ne možeš da se složiš samnom, a to si napravio dva puta do sada i da se slažeš sam sa sobom, kad se ja i ti ne slažemo!Valencia je napisao/la: Antone, jarane, izvini ak sam te uvrijedil.
Pa za tebe za kojeg je Inter rekorder po broju titula u Italiji nije ni čudo što ne razlikuješ šta je uvreda a šta nije..A ti se potrudi da napišeš bar jedan argumentovan post. I vjeruj mi vidi se da si obično dijete , a u suprotnom bi se ja potrudio da više ovde ne pišeš nikako jer bi adminu sakupio i poslao tvoje postove i dobio bi trajni ban. A jednoj osobi koja se jedino ovde pokušava pravit pametna i to mu je sve u životu bi to teško palo. A djecu treba ipak poštedit. Nek se i djeca malo igrajuValencia je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,..
E poprami mi raspolozenje na ovaj tmuran dan. Kajkavac uvreda. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA,...
Antone, jarane, izvini ak sam te uvrijedil.
Znači kad ako ja nekad iznesem pogrešan netačan podatak o Realu na temi Reala ti ćeš prihvatit to kao različito mišljenje???Nail for Real je napisao/la:Sta je pisao? Navodio argumente, koliko vidim. A i sve da mu prica nije potkrijepljena, opet se ne radi o spamu vec o razlicitom misljenju. Kojeg vi tesko prihvatate. Nastavite sa diskusijom.
Ja znam šta je kajkavac, ali je bitan kontekst u kojem je on to njemu rekao, a ti to nisi skužio jer izgleda štitiš Valenciju i puštaš mu da ovde spama. Pa Devil je skontao da je čovjek tu i po pitanju Partizana fulio, a fulio je i po pitanju Juvea...Što opšte Valencia piše nešto što ne zna?? I zašto čovjek uvijek nešto pametuje na temama bundeslige. Zašto ja ne pišem na temama drugim u situacijama kada nisam informisan. Ja barem kada pogriješim onda provjerim tu stvar i priznam grešku a Valencia nije priznao svoje greške nego nastavio provocirat.A ti podržavaš što ovde neko svoje komplekse liječi.....Znači indirektno si podržao to da svako piše na temi drugog kluba ili lige kada o tom klubu ili ligi nije informisanMonolog je napisao/la:@Effe,
Kajkavac je osoba koja se koristi kajkavskim narječjem. Dakle, osoba koja piše "kaj".Bila bi (možda) uvreda da ga je nazvao čakavcem.
I, nigdje ja ne rekoh da @Effenberg ne piše kvalitetne postove. Momak zna znanje, šteta što je rijetko ovdje. A to što ti gledaš na @Valenciu kao na provokatora, to mi je neshvatljivo. Jednostavno vam se mišljenja razilaze i to je to. Što ga @Devil nije napao i rek'o da je provokator? Podsjećanja radi, @Valencia je napisao da je Partizan trofejniji od Zvezde. Dakle, ako to @devil nije shvatio k'o provokaciju, kako si ti mog'o shvatiti usporedbu između Juventusa i Intera (@Vale je naveo da je Inter trofejniji). Jbt, stvarno mi niste jasni. Ako ćemo gledati tim naočalama, onda si ti taj koji je potezao za uvredama nazvavši čovjeka neinformisanim, zar ne?
![]()
Dosta od mene, odoh se malo odmoriti, smorila me rekreacija. Vi nastavite po svom.
Ti znaš da mene @Gero ne mora štitit kad su moji postovi konstruktivni. Ja nikad nisam napisao provokativan post na drugoj temi. Na temi drugih klubova i liga sam pisao samo kada sam o tom klubu ili ligi bio informisan, kada sam pogledao utakmicu datog kluba, kada sam tačno pročitao, čuo, vidio i provjerio informaciju. Na tim istim temama sam davao svoje mišljenje bez provociranja. Na tim istim temam nisam se pojavljivao samo nakon poraza tih timova, nego sam dolazio i da izrazim pozitivno mišljenje o tim timovima, klubovima. Znači jedno je dati mišljenje, znaš da sam i s tobom i s drugima znao normalno diskutovat. Ali jedne te iste osobe dolaze na temu bundeslige, temu Bayerna i drugih klubova da bi se negativno izražavali. Znači jedno je imati tvrdnju, mišljenje a drugo je na primjer ponavljati jednu te istu tvrdnju iako je neko očigledno tu tvoju tvrdnju poništio. Znači dobro se zna ko su provokatori i ti meni sada odgovori kada je @Valencia i još neke osobe koje ne želim nabrajat a koje su spomenute između redova, došle na ove teme bundeslige i temu Bayerna da nešto pohvale?? Znači zašto se ti ne ponašaju kao recimo 80 % forumaša koji ne vole i ne gotive možda Bayern i bundesligu ali se ovde pojave i kada treba čestitat? E sad ti meni reci jel se te jedne te iste osobe ponavljaju u kritikama?? A za @Geronima ti mogu reći a možemo napravit i anketu da je sigurno najkorektiniji moderator. Pojedini drugi moderatori su lobirali za izbacivanje pojedinih navijača Bayerna, a i štite pojedine provokatore od izbacivanja. A pojedinci mogu imat i nacionalističke ispade pa ne budu ugroženiMonolog je napisao/la:Ako ja štitim @Valenciu, onda @Geronimo štiti vas. Simple as that. A ti se onda zapitaj da l' vas @Geronimo štiti.Kada budeš u stanju odgovoriti na to pitanje, drage volje ću nastaviti ovu diskusiju.
Štitim forum.Ako ti zaista misliš da je @Valencia zaslužio ban, onda ja drage volje predajem svoje dužnosti i obaveze nekom drugom (po tvom izboru). Kratko i jasno. Majko mila, dugo se ne otvori neka diskusija u kojoj bi svaka strana mogla reći toliko toga, a ti se žališ na spam i provociranje (kojeg, ruku na srce, nema).
![]()
Budi mi pozdravljen.
Zasto se ne mogu sloziti sa tobomanton 1983 je napisao/la:Nisi ti mene uvrijedil samo si još uvijek zbunjen. teoretski je ne možeš da se složiš samnom, a to si napravio dva puta do sada i da se slažeš sam sa sobom, kad se ja i ti ne slažemo!Valencia je napisao/la: Antone, jarane, izvini ak sam te uvrijedil.
![]()
Kaj bum ja tebi argumentiral, demantiral, dokazival il kako god ti oćeš kad neznam što ti tvrdiš u toj svojoj cijeloj zbrci.
Jel se vi sjećate kako je ova rasprava uopće poćela i o ćem se tu radi?
Da vam osvježim pamćenje: Jedna strana, znaći ona nebavarska ili koja zna manje o nogometu tvrdi da će Bayern pokupovati cijeli BvB jer to Bayern uvijek radi, a druga ona malo pametnija tvrdi da je SAHIN igrač Reala. Ko je u pravu?
Upravo je tu tvoj problem. Jer ova tvoja tvrdnja nije tačna i bezbroj je primjera za to. A ti time konstantno provociraš, a ljudi su te nekoliko puta demantovali i na ovoj temi , a i drugim temama. Ovu si diskusiju pokrenuo i na temi Borussije Dortmund, al za sad imaš zaštitu jednog moderatora, ali zato ni jedan ni drugi nećete imat zaštitu kod admina ako nastaviš s provokacijama.Valencia je napisao/la:
Ja sam jos na temi Bajerna napisao da Bajern mora stati u red za igrace Dortmunda ako klubovi iz ENG, SPA i mozda ITA budu zainteresovani. To sam ponovio na temi Dortmunda. Sansa za Bajern je da igrac ne zeli ici iz Njemacke kao sto je bio slucaj sa Nojerom. Sta tu nije jasno!??
.effe_sa je napisao/la:Pojedini drugi moderatori su lobirali za izbacivanje pojedinih navijača Bayerna, a i štite pojedine provokatore od izbacivanja.
Al' sto se co'jek na mene nakacio, to mi nikako nije jasnoRomariooo je napisao/la:dobro sam je prokontao ovog effe-a, reko sam da se ponasa ko dragan covic, non stop neka prica o ugrozenosti i majorizaciji, u svakoj i najnormalnijoj prici pronadje neko potcjenjivanje bayerna
kako onda Bayern ima monopol na njemačkom tržištu?Valencia je napisao/la: Ja sam jos na temi Bajerna napisao da Bajern mora stati u red za igrace Dortmunda ako klubovi iz ENG, SPA i mozda ITA budu zainteresovani. To sam ponovio na temi Dortmunda. Sansa za Bajern je da igrac ne zeli ici iz Njemacke kao sto je bio slucaj sa Nojerom. Sta tu nije jasno!??
kupiš mertesackera, kupiš Diega, kupiš Ozila - sve igrači donedavno Bayernovog najvećeg rivala...Pa onda kupiš Khediru, pa Džeku, pa SAHINA, pa Vidala...Sve odredom kupiš!Valencia je napisao/la:Samir
Ne moze niko imati apsolutni monopol na rezultate. Monopol Bajerna se ogleda u njihovoj apsolutnoj finansijskoj nadmoci. Oni imaju ubjedljivo najbolju startnu poziciju, sto je neka uopstena definicija monopola. Monopol je kad obezglavis iza za narednih pet godina unazadis direktnog rivala. Kupovina Lusia, Balaka i Ze Roberta. Kupovina Fringsa, Klosea, Pizara i Borovskog. Kupovina Salihamidzica. Kupovina Gomeza. Kupovina Nojera. Itd, itd,.. To je monopol.
Valencia je napisao/la:
ESP i ENG klubovi su u posljednjih pet godina napravili veliki finansijski iskorak u odnosu na Bajern. Sada ti klubovi polako preuzimaju monopol na Bundesligu. Bajern se sada ponajvise mora osloniti na zelju samog igraca da ne ide iz Njemacke.
Lijepo. Primjer Nojera. Da li je neki drugi njemacki klub im'o ikakvu sansu da dovede Nojera? Isto mogu pitati za Gomeza?kako onda Bayern ima monopol na njemačkom tržištu?![]()
To je upravo ono sto tvrdim. ESP i ENG klubovi upadaju na njemacko trziste. To prije nije bio slucaj, Bajern je kupovao skoro sve sto valja. Al' i pored toga Bajern BIRA PRVI ispred svih ostalih bundesligasa.kupiš mertesackera, kupiš Diega, kupiš Ozila - sve igrači donedavno Bayernovog najvećeg rivala...Pa onda kupiš Khediru, pa Džeku, pa SAHINA, pa Vidala...Sve odredom kupiš!![]()
Ovo je povezano sa odgovorom na citat iznad. Bajern je prije nekoliko godina kupio sve sto vrijedi, al' od kako su ESP i ENG klubovi dodatno finansijski ojacali dobili su opasnu konkurenciju na njemackom trzistu. Al' i pored toga Bajern BIRA PRVI u odnosu na ostale bundesligase.Ak ti još citriram koji post u kojem napišeš nešto tipa:
Valencia je napisao/la:
ESP i ENG klubovi su u posljednjih pet godina napravili veliki finansijski iskorak u odnosu na Bajern. Sada ti klubovi polako preuzimaju monopol na Bundesligu. Bajern se sada ponajvise mora osloniti na zelju samog igraca da ne ide iz Njemacke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.