FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RodjEni BraTo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RodjEni BraTo » 08 nov 2011, 18:58

:D
Zadnja izmjena: RodjEni BraTo, dana/u 08 nov 2011, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 08 nov 2011, 18:59

harison_ford je napisao/la:sta ima jug je nasa sveta strana po islamu odabrana...ccc smjesni ste :roll: :roll: :oops: :oops:
Ja da se ista pitam to se NIKAD ne bi pjevalo. Debilizam.
A "dušmani" pocrkajte od muke s kim igra repka posljednju provjeru i kome na godišnjicu DEVEDESETU dolazi Reprezentacija.
Osim - drugo ime za Želju !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 08 nov 2011, 19:00

onaj komentator me odmah na startu iznervira , nek se on usuti kad prenosi liverpool na pjesmu You'll Never Walk Alone a sad umjesto da saceka da se otpjeva grbavica koja je grmila on melje i melje neke gluposti :D

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 08 nov 2011, 19:01

RodjEni BraTo je napisao/la:@rokky

sutite vi vi cete slaviti 90 godina 2036.velez i zeljo najveci klubovi najveca historija
hajd sad izvadi glavu iz supka :D :D

ima dosta seljakluka na ovoj utakmici....onaj vodja vam je najdosadniji lik ikad :lol:
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 08 nov 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 nov 2011, 19:01

Jug je napisao/la:
rokyy je napisao/la:Cuj pjesama strumfovima,fujjjjj,nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa,niti cete to ikad biti :oops: ,cuj psuju pitare i Hz,a igraju prijateljsku sa repkom,e moj bitici :o ,sto se tice igre,dobro se drzite ;)
Hajd kad budete slavili 90 godina. pa naleti da popricamo ;)

kakve to ima veze sa vasim pjesmama..

jos je veca bruka pri tome tolike godine a vi se brukate
15.10 - 15.06 ...

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 08 nov 2011, 19:03

skyisthelimit je napisao/la:
Jug je napisao/la:
rokyy je napisao/la:Cuj pjesama strumfovima,fujjjjj,nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa,niti cete to ikad biti :oops: ,cuj psuju pitare i Hz,a igraju prijateljsku sa repkom,e moj bitici :o ,sto se tice igre,dobro se drzite ;)

Pa ti se brukas jer neznas o cemu pricas, sta ce pjevati u skoku pjesme ?

Naprijed plavi nek' se zna !
**** smo Horde Zla !
Zeljeznicar - Sarajevo 1 - 0

Nece pjevat **** smo fanatikosa -.-
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 08 nov 2011, 19:04

Jug je napisao/la:

Nemoj ti ni jedne molim te cim je tebi strucnjak Sabit Hadzic, ti nemas pojma o zivotu, a ne o pjesmama. Razguli :lol:

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 08 nov 2011, 19:04

[youtube][/youtube] I mihajlo voli Dzeku :D zipa pjesme na oko 2 minuta
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

rokyy
Kontakt:

Post Postao/la rokyy » 08 nov 2011, 19:04

sutite vi vi cete slaviti 90 godina 2036.velez i zeljo najveci klubovi najveca historija
Gdje si brato :lol: Toliko godina,mi 25 godina mladji,vise titula u bisvoj Jugi,puno vise sezona u prvoj ligi Juge,Sarajevo najbolji klub od kad se igra jedinstvena premijer liga.... E moj brato,brukas Velez,klub koji inace jako cijenim....

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 nov 2011, 19:05

A Zebe sta uradi Rahimicu HAHAHAHAHAHHAHAHAHA a Pandza gladno klima glavom uz ritam manijaka :lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 08 nov 2011, 19:07

rokyy je napisao/la:

Gdje si brato :lol: Toliko godina,mi 25 godina mladji,vise titula u bisvoj Jugi,puno vise sezona u prvoj ligi Juge,Sarajevo najbolji klub od kad se igra jedinstvena premijer liga.... E moj brato,brukas Velez,klub koji inace jako cijenim....
puno vise sezona u prvoj ligi Juge*- pazite ove recenice. Odmah vam je jasno da je pitar :lol: , a o titula da ne pricam, opet vam je jasno sve :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 nov 2011, 19:07

Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 nov 2011, 19:08

Bundesliga je napisao/la:Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou ;)

reprezentacija BiH je davno igrala protiv Sarajeva
15.10 - 15.06 ...

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 08 nov 2011, 19:09

Emir ZENICA je napisao/la:A Zebe sta uradi Rahimicu HAHAHAHAHAHHAHAHAHA a Pandza gladno klima glavom uz ritam manijaka :lol: :lol: :lol:
Ako bude ovako klimao i u Zenici deremo Portugalce :D

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 08 nov 2011, 19:10

jug je nasa sveta strana po islamu odabrana :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 nov 2011, 19:10

Jug je napisao/la:

Nemoj tako,ko smo i sta smo pokazuje ti ova utakmica.Nije moglo bolje,sve nase legende na jednom jestu i to u cast Zelje.Navijaci,ko navijaci,pjesme se ne prave za svaku ekipu razlicito ,nego su takve kakve su,i mnoge se godinama pjevaju.Jako korektni veceras i pozitivno me iznenadjuju.Cinjenica da me nervira ovaj lik,ja ne znam dal je iko komentarisao njegovo pojavljivanje protiv Sarajeva.Pa ono je odron.Ako su mnogi ismijavali Sabana iz Zenice,ili prije par godina Dzineta kada je prvi vodio navijanje preko razglasa,onda je i ovaj nas zasluzio .Mada je Dzine gospodin za njega.Ne znam kako se to bira i ko to bira,ali nasljednik Dzildinog prijestolja ne moze biti onakav.Sto se tice tekme ,stvarno se vidi razlika u klasi,ali se Zeljo jako dobro drzi.Naravno moj ljubimac jos jednom pokazuje kakav je invalid.Pa da mu se svi sklone on bi opet fulio gol.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 nov 2011, 19:11

rossoner je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:sta ima jug je nasa sveta strana po islamu odabrana...ccc smjesni ste :roll: :roll: :oops: :oops:
Ja da se ista pitam to se NIKAD ne bi pjevalo. Debilizam.
A "dušmani" pocrkajte od muke s kim igra repka posljednju provjeru i kome na godišnjicu DEVEDESETU dolazi Reprezentacija.
Ja zaista ne razumijem zašto se to nije prestalo pjevati. :( Gdje je logika, je l' to nemuslimani ne mogu na Jug, hajde neka meni kao navijaču Željezničara neko od "muslimana s Juga" pošalje na PP objašnjenje zašto se to pjeva (skandira)?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 08 nov 2011, 19:11

Zvrkovi, preuzimamo vam ime, odsad smo mi Divovi. Msm. 90 godina, Repka dolazi na slavlje, odrali kožu komšinicama u Derbiju, pa Divovi smo stvarno :mrgreen: Dobro se Željo drži samo nas Vedo zeznu xd
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 nov 2011, 19:12

skyisthelimit je napisao/la:davno igrala protiv Sarajeva
kljucne rijeci , jer tesko da ce poigrati protiv istih u blizoj buducnosti :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 nov 2011, 19:12

Bundesliga je napisao/la:Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou ;)

reprezentacija BiH je davno igrala protiv Sarajeva
I repka Jugoslavije,i Pele i Inter i Arsenal,sve je do nekad davno igralo protiv Zelje,ne sto je moralo,nego zato sto je Zeljo zasluzio.Pazi kljucne rijeci nije moralo,nije izvuceno da igra.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 25 gostiju.