FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

Zadnja izmjena: RodjEni BraTo, dana/u 08 nov 2011, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja da se ista pitam to se NIKAD ne bi pjevalo. Debilizam.harison_ford je napisao/la:sta ima jug je nasa sveta strana po islamu odabrana...ccc smjesni ste![]()
![]()
![]()
A "dušmani" pocrkajte od muke s kim igra repka posljednju provjeru i kome na godišnjicu DEVEDESETU dolazi Reprezentacija.
Osim - drugo ime za Želju !
onaj komentator me odmah na startu iznervira , nek se on usuti kad prenosi liverpool na pjesmu You'll Never Walk Alone a sad umjesto da saceka da se otpjeva grbavica koja je grmila on melje i melje neke gluposti 

hajd sad izvadi glavu iz supkaRodjEni BraTo je napisao/la:@rokky
sutite vi vi cete slaviti 90 godina 2036.velez i zeljo najveci klubovi najveca historija

ima dosta seljakluka na ovoj utakmici....onaj vodja vam je najdosadniji lik ikad

Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 08 nov 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Jug je napisao/la:Hajd kad budete slavili 90 godina. pa naleti da popricamorokyy je napisao/la:Cuj pjesama strumfovima,fujjjjj,nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa,niti cete to ikad biti,cuj psuju pitare i Hz,a igraju prijateljsku sa repkom,e moj bitici
,sto se tice igre,dobro se drzite
kakve to ima veze sa vasim pjesmama..
jos je veca bruka pri tome tolike godine a vi se brukate
15.10 - 15.06 ...
- scootyTM87
- Kontakt:
Pa ti se brukas jer neznas o cemu pricas, sta ce pjevati u skoku pjesme ?skyisthelimit je napisao/la:Jug je napisao/la:Hajd kad budete slavili 90 godina. pa naleti da popricamorokyy je napisao/la:Cuj pjesama strumfovima,fujjjjj,nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa,niti cete to ikad biti,cuj psuju pitare i Hz,a igraju prijateljsku sa repkom,e moj bitici
Naprijed plavi nek' se zna !
**** smo Horde Zla !
Zeljeznicar - Sarajevo 1 - 0
Nece pjevat **** smo fanatikosa -.-
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Nemoj ti ni jedne molim te cim je tebi strucnjak Sabit Hadzic, ti nemas pojma o zivotu, a ne o pjesmama. Razguliskyisthelimit je napisao/la:Jug je napisao/la:Hajd kad budete slavili 90 godina. pa naleti da popricamorokyy je napisao/la:Cuj pjesama strumfovima,fujjjjj,nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa,niti cete to ikad biti,cuj psuju pitare i Hz,a igraju prijateljsku sa repkom,e moj bitici

- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
[youtube][/youtube] I mihajlo voli Dzeku
zipa pjesme na oko 2 minuta

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Gdje si bratoRodjEni BraTo je napisao/la:@rokky
sutite vi vi cete slaviti 90 godina 2036.velez i zeljo najveci klubovi najveca historija

- Emir ZENICA
- Kontakt:
A Zebe sta uradi Rahimicu HAHAHAHAHAHHAHAHAHA a Pandza gladno klima glavom uz ritam manijaka

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
puno vise sezona u prvoj ligi Juge*- pazite ove recenice. Odmah vam je jasno da je pitarrokyy je napisao/la:Gdje si bratoRodjEni BraTo je napisao/la:@rokky
sutite vi vi cete slaviti 90 godina 2036.velez i zeljo najveci klubovi najveca historijaToliko godina,mi 25 godina mladji,vise titula u bisvoj Jugi,puno vise sezona u prvoj ligi Juge,Sarajevo najbolji klub od kad se igra jedinstvena premijer liga.... E moj brato,brukas Velez,klub koji inace jako cijenim....

-
- Kontakt:
Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- skyisthelimit
Bundesliga je napisao/la:Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou
reprezentacija BiH je davno igrala protiv Sarajeva
15.10 - 15.06 ...
Ako bude ovako klimao i u Zenici deremo PortugalceEmir ZENICA je napisao/la:A Zebe sta uradi Rahimicu HAHAHAHAHAHHAHAHAHA a Pandza gladno klima glavom uz ritam manijaka![]()
![]()

jug je nasa sveta strana po islamu odabrana 

Nemoj tako,ko smo i sta smo pokazuje ti ova utakmica.Nije moglo bolje,sve nase legende na jednom jestu i to u cast Zelje.Navijaci,ko navijaci,pjesme se ne prave za svaku ekipu razlicito ,nego su takve kakve su,i mnoge se godinama pjevaju.Jako korektni veceras i pozitivno me iznenadjuju.Cinjenica da me nervira ovaj lik,ja ne znam dal je iko komentarisao njegovo pojavljivanje protiv Sarajeva.Pa ono je odron.Ako su mnogi ismijavali Sabana iz Zenice,ili prije par godina Dzineta kada je prvi vodio navijanje preko razglasa,onda je i ovaj nas zasluzio .Mada je Dzine gospodin za njega.Ne znam kako se to bira i ko to bira,ali nasljednik Dzildinog prijestolja ne moze biti onakav.Sto se tice tekme ,stvarno se vidi razlika u klasi,ali se Zeljo jako dobro drzi.Naravno moj ljubimac jos jednom pokazuje kakav je invalid.Pa da mu se svi sklone on bi opet fulio gol.skyisthelimit je napisao/la:Jug je napisao/la:Hajd kad budete slavili 90 godina. pa naleti da popricamorokyy je napisao/la:Cuj pjesama strumfovima,fujjjjj,nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa,niti cete to ikad biti,cuj psuju pitare i Hz,a igraju prijateljsku sa repkom,e moj bitici
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja zaista ne razumijem zašto se to nije prestalo pjevati.rossoner je napisao/la:Ja da se ista pitam to se NIKAD ne bi pjevalo. Debilizam.harison_ford je napisao/la:sta ima jug je nasa sveta strana po islamu odabrana...ccc smjesni ste![]()
![]()
![]()
A "dušmani" pocrkajte od muke s kim igra repka posljednju provjeru i kome na godišnjicu DEVEDESETU dolazi Reprezentacija.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Zvrkovi, preuzimamo vam ime, odsad smo mi Divovi. Msm. 90 godina, Repka dolazi na slavlje, odrali kožu komšinicama u Derbiju, pa Divovi smo stvarno
Dobro se Željo drži samo nas Vedo zeznu xd

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
-
- Kontakt:
kljucne rijeci , jer tesko da ce poigrati protiv istih u blizoj buducnostiskyisthelimit je napisao/la:davno igrala protiv Sarajeva

I am not yet born; O hear me.
I repka Jugoslavije,i Pele i Inter i Arsenal,sve je do nekad davno igralo protiv Zelje,ne sto je moralo,nego zato sto je Zeljo zasluzio.Pazi kljucne rijeci nije moralo,nije izvuceno da igra.skyisthelimit je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:Nezz sta odgovarate ovim provokatorima koji su ocito djeca od 15 ili 16 godina , boli vas briga pjevajte sta vam je drago , a oni nek crknu od ljubomore , jer ce se nacekati da repka dodje da igra protiv bilo kojeg kluba iz Bosne. Inace jako lijepa utakmica i atmosfera je takodje na nivou
reprezentacija BiH je davno igrala protiv Sarajeva
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.