možda ova mala ima mašinu dole ko znaSarajlijc@ je napisao/la:Ne budi smijesan.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
možda ova mala ima mašinu dole ko znaSarajlijc@ je napisao/la:Ne budi smijesan.![]()
hahahahah,mala ga njemu pristavljanookey je napisao/la:možda ova mala ima mašinu dole ko znaSarajlijc@ je napisao/la:Ne budi smijesan.![]()
To sam i ja jedino primjetioSarajlijc@ je napisao/la:Vidi maloj fonasa
Ako si gledao sinoc pregled na bht-u bio vam je pomocni trener koji je rekao da se za vikend sprema prijateljska utakamica da bi se nastavio kontinuitet, izgleda Moscanica nece, trazi se novi protivnikLik je napisao/la:Hajde iskreno, koliko imaš godina 14 max. po život ?Jug je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi da li je istina da Sarajevo za 65. rodendan igra s Donjom Moscanicom na Kosevu ?
Haj javi nam kad saznasJug je napisao/la:Ako si gledao sinoc pregled na bht-u bio vam je pomocni trener koji je rekao da se za vikend sprema prijateljska utakamica da bi se nastavio kontinuitet, izgleda da Moscanica nece, trazi se novi protivnik
mislis Bonovicimadamirfile je napisao/la:mala je najbolja ckapi u Banovicima
Kao i svaki nizerazredni klub.anti_zli je napisao/la:Kitari kako je gledat Zelju
Ograniceni strumf nemoze da se sjeti da je FKSARAJEVO igrao prijateljsku tekmu sa repkomSeahawks Boy je napisao/la:Haskić dvocijevkaHajde možda i vama nekad' dođe Repka :
Pusti likove kraju,vidis da nisu normalni.Sad ispada je tekmu sa repkom teze organizovati nego sa Realom ili Barcelonom.Ti ograniceni strumfu shvati da bi repka odigrala utakmicu sa svakim klubom koji obiljezava neku godisnjicu postojanja,iz razloga sto bi htjela da uvelica taj dogadjaj,a tako i pomogne klubu i Premijer ligi.Dobro mozda ti zivis u podrumu i rijetko izlazis iz njega pa nisi upoznat sa stanjem u svojoj okolini.rokyy je napisao/la:Ograniceni strumf nemoze da se sjeti da je FKSARAJEVO igrao prijateljsku tekmu sa repkomSeahawks Boy je napisao/la:Haskić dvocijevkaHajde možda i vama nekad' dođe Repka :
Dobro to sto zivis u kuci na tri sprata,ali ti ta tri sprata u zivotu vjerovatno nisi vidio,to si cuo iz tamo nekih prici.Tvoje mjesto je u podrumu,gdje mozda imas svoju vlastitu sobu 2X2.Za reprezentaciju sam ti objasnio i nemam potrebu to ponavljati.To sto se ponosis sa strumfovima me apsolutno ne zanima.Seahawks Boy je napisao/la:@FKSARAJEVO i ostali Kitari: Živim u kući na tri sprata, imam vlastitu sobu i da vam dalje ne nabrajam. Dalje, došla vam je reprezentacija, kada? Samo vi gledajte, možda nekad i vi budete slavili 90 godina ako se dotad' ne raspadnete.
I da, Štrumf sam i tim se PONOSIM!
1921 <3
ti si izgleda neko ruzno pace u familiji cim su ti od tri sprata samo sobu daliSeahawks Boy je napisao/la:@FKSARAJEVO i ostali Kitari: Živim u kući na tri sprata, imam vlastitu sobu i da vam dalje ne nabrajam. Dalje, došla vam je reprezentacija, kada? Samo vi gledajte, možda nekad i vi budete slavili 90 godina ako se dotad' ne raspadnete.
I da, Štrumf sam i tim se PONOSIM!
1921 <3
Samo gledaj i placi...FK Sarajevo je napisao/la:Kao i svaki nizerazredni klub.anti_zli je napisao/la:Kitari kako je gledat Zelju
jojjjjjjjjjjjjjjjj kralj si boli te briga imas svoju sobuSeahawks Boy je napisao/la:Hahahahahaha. Smiješni ste BgmBoli vas briga gdje je meni mjesto i gdje trebam živjeti, drž'te se vi vaših sobica i podruma
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.