mislis Bonovicimadamirfile je napisao/la:mala je najbolja ckapi u Banovicima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Kitari kako je gledat Zelju 
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Haskić dvocijevka
Hajde možda i vama nekad' dođe Repka : 
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kao i svaki nizerazredni klub.anti_zli je napisao/la:Kitari kako je gledat Zelju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ograniceni strumf nemoze da se sjeti da je FKSARAJEVO igrao prijateljsku tekmu sa repkomSeahawks Boy je napisao/la:Haskić dvocijevkaHajde možda i vama nekad' dođe Repka :
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pusti likove kraju,vidis da nisu normalni.Sad ispada je tekmu sa repkom teze organizovati nego sa Realom ili Barcelonom.Ti ograniceni strumfu shvati da bi repka odigrala utakmicu sa svakim klubom koji obiljezava neku godisnjicu postojanja,iz razloga sto bi htjela da uvelica taj dogadjaj,a tako i pomogne klubu i Premijer ligi.Dobro mozda ti zivis u podrumu i rijetko izlazis iz njega pa nisi upoznat sa stanjem u svojoj okolini.rokyy je napisao/la:Ograniceni strumf nemoze da se sjeti da je FKSARAJEVO igrao prijateljsku tekmu sa repkomSeahawks Boy je napisao/la:Haskić dvocijevkaHajde možda i vama nekad' dođe Repka :
- Seahawks Boy
- Kontakt:
@FKSARAJEVO i ostali Kitari: Živim u kući na tri sprata, imam vlastitu sobu i da vam dalje ne nabrajam. Dalje, došla vam je reprezentacija, kada? Samo vi gledajte, možda nekad i vi budete slavili 90 godina ako se dotad' ne raspadnete.
I da, Štrumf sam i tim se PONOSIM!
1921 <3
1921 <3
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dobro to sto zivis u kuci na tri sprata,ali ti ta tri sprata u zivotu vjerovatno nisi vidio,to si cuo iz tamo nekih prici.Tvoje mjesto je u podrumu,gdje mozda imas svoju vlastitu sobu 2X2.Za reprezentaciju sam ti objasnio i nemam potrebu to ponavljati.To sto se ponosis sa strumfovima me apsolutno ne zanima.Seahawks Boy je napisao/la:@FKSARAJEVO i ostali Kitari: Živim u kući na tri sprata, imam vlastitu sobu i da vam dalje ne nabrajam. Dalje, došla vam je reprezentacija, kada? Samo vi gledajte, možda nekad i vi budete slavili 90 godina ako se dotad' ne raspadnete.
1921 <3
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ti si izgleda neko ruzno pace u familiji cim su ti od tri sprata samo sobu daliSeahawks Boy je napisao/la:@FKSARAJEVO i ostali Kitari: Živim u kući na tri sprata, imam vlastitu sobu i da vam dalje ne nabrajam. Dalje, došla vam je reprezentacija, kada? Samo vi gledajte, možda nekad i vi budete slavili 90 godina ako se dotad' ne raspadnete.
1921 <3
Samo gledaj i placi...FK Sarajevo je napisao/la:Kao i svaki nizerazredni klub.anti_zli je napisao/la:Kitari kako je gledat Zelju
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Hahahahahaha. Smiješni ste Bgm
Boli vas briga gdje je meni mjesto i gdje trebam živjeti, drž'te se vi vaših sobica i podruma 
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jojjjjjjjjjjjjjjjj kralj si boli te briga imas svoju sobuSeahawks Boy je napisao/la:Hahahahahaha. Smiješni ste BgmBoli vas briga gdje je meni mjesto i gdje trebam živjeti, drž'te se vi vaših sobica i podruma
Koja ste vi provala navijaci sarajeva. Ono isto ko u obdanistu i ja sam imao taj autic prije tebe
kao kad smo mi igrali s reprezentacijom
Da vas napomenem u ovih 15 godina koje sve bio gost Zelji na Grbavici : Sturm, Wolsburg, Partizan, Dinamo itd. da ne nabrajam vise. To pokazuje koje kolika velicina u nasem fudbalu, a vi se i dalje ko malisani u obdanistu provaljujte i govorite sami sebi kako ste divovi 
Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
EDIT : @Bagrcavi
Profil : Hard Bass
Pozdrav za sve
EDIT : @Bagrcavi
Profil : Hard Bass
Pozdrav za sve
Zadnja izmjena: Hard Bass, dana/u 08 nov 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
zaboravio si da pozdraviš sve na forumu, to ti je trebo biti prvi postHard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
DRUG NEBI TI PUNCA
Vi ste Torpedo molim budi precizan.Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
Da Torpedo za ŽeljezniČmar koji redevno raznosimo !Jug je napisao/la:Vi ste Torpedo molim budi precizan.Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
U novi boj ...
Cak ste taj isti ZeljezniCmar raznijeli i na zadnjem derbijuhz033 je napisao/la:Da Torpedo za ŽeljezniČmar koji redevno raznosimo !Jug je napisao/la:Vi ste Torpedo molim budi precizan.Hard Bass je napisao/la:Zamolio bih navijace Sarajeva da ne komentarisu provokacije . Zasto ? Mi smo Sarajevo oni su Zeljeznicar ili ti ga Vlakovođa (prevod za zapadne susjede).
To vam je autogol poklon za rođendan. Sljedećih 7 godina opet ako Bog da postite pa šteta da vas ubijemo u pojam !
Opet će da bude
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U novi boj ...
Jel COMOR pregledao snimak utakmice na tvu,mozda vidi Zebu.AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.