NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
evo vidjeh rezultat...ja ne znam sto se ovdje niko ne vjeruje u moje 6 culo, jesam fino predvidio pobjedu Bersa
i hvala Bersima na pomoci

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Giallorossi
- Kontakt:
Salt kakva je situacija sa Hesterom,jel ozb. nesto 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Giallorossi je napisao/la:Salt kakva je situacija sa Hesterom,jel ozb. nesto
neznam jos nista...ebiga sinoc je i ispustio jedan dobar pas ...bio je Hester povredjen i prije ove utakmice repra su bila u pianju a sad je zglob ja mislim...mislim da ce biti ok...ba brate tu je Bennet neka se on vratio

Jos jedna pobjeda koju nisam planiroa prije pocetka sezone, odnosno druga...nisam mislio da cemo uzeti kao gosti Tampu, jer nisam razmisljao da igrao u Londonu

Ovo realno gledjauci je izvodljivo jer prosli smo ono najteze i jedino vidim da bude drugacije u jendoj od dvije utkamice protiv Detroita ili Chargersa...ostalo sve bi do Seattlea trebalo biti ovako...ocekujem d anam rekord prije zadnja dva gostovanja bude 11:3 ili 10-4

Kakva divizija je NFC North...pa svi se bore za playoff..zamisli jos da je u Minesoti ostao onaj Favre ili Rice reciver i da su malo mladji....strasno strasno pa 3 ekipe iz NFC NoRTH u borbi za playoff.
Mi ako rpodjemo ja cisto sumnjam da cemo dugo se zadrzati

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo nove raje na temimajestic24 je napisao/la:Gledam neki mec Baltimore i neki Pits (burg) pretpostavljam i fakat nista nekontam o ovom sportu

Eto dobise Bearsi, nisam gled'o, prekasno bilo, al' zato sad ce dvije sedmice za redom Bearsi igrat u 22:15 i bit ce prijenos pa cemo skupa komentarisat Salty

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
A igrao si protiv Bears-a, na Picke'em ... CCC.SaltCityAttack je napisao/la:Giallorossi je napisao/la:Salt kakva je situacija sa Hesterom,jel ozb. nesto
neznam jos nista...ebiga sinoc je i ispustio jedan dobar pas ...bio je Hester povredjen i prije ove utakmice repra su bila u pianju a sad je zglob ja mislim...mislim da ce biti ok...ba brate tu je Bennet neka se on vratio...on ne ispusta pasove hvata covjek ebajiga.
Jos jedna pobjeda koju nisam planiroa prije pocetka sezone, odnosno druga...nisam mislio da cemo uzeti kao gosti Tampu, jer nisam razmisljao da igrao u Londonu...onda nisam ni ovu sinocnju planirao, ali sam zato prizeljkivoa pobjedu protiv Packersa
...za sada to su te tri utkamice koje su zavrsile drugacim ishodom nego se moglo prepostaviti...idemo sad kuci jos nesto dvije teze utkamice protiv Detroita i Chargersa koje se moraju dobiti..ovo treba odfraditi i onda Raidersima na gostovanje tu mozemo zaustaviti trcanje i tako umanjiti sansu naseg protivnika i doci dojos jedne gostujuce pobjede...zatim dolazi nam Kanzas i gosti smo Denveru,a onda smo domacini Seattlu gdje bi sa slijedecih 6 pobjeda bili na 11-3... tako bi nanizali 9 pobjeda u nizuu i vjerujem da bi tad bili blizu playoffa.
Ovo realno gledjauci je izvodljivo jer prosli smo ono najteze i jedino vidim da bude drugacije u jendoj od dvije utkamice protiv Detroita ili Chargersa...ostalo sve bi do Seattlea trebalo biti ovako...ocekujem d anam rekord prije zadnja dva gostovanja bude 11:3 ili 10-4.
Kakva divizija je NFC North...pa svi se bore za playoff..zamisli jos da je u Minesoti ostao onaj Favre ili Rice reciver i da su malo mladji....strasno strasno pa 3 ekipe iz NFC NoRTH u borbi za playoff.
Mi ako rpodjemo ja cisto sumnjam da cemo dugo se zadrzati...vjerovanto kao drugi wild card putnik idemo na Packerse sto bi trebao biti kraj, ali eto u ovim utkamicama nikad ne znas , ali ja nam dajem malo sanse, a skoro pa nikako

Ma odlicno smo odigrali. Cutler je fino kontrolisao loptu. Nije bilo fus bacanja. Ovu tekmu je imao i veoma solidnu protekciju, pa je imao vremena da se skonta gdje, sta. Forte da nije bilo 2 fumble-a, bi imao savrsenu utakmicu, ali eto nekarakteristicno za njega, da mu onako lopte uzmu ... Barber je odlican kad treba uzeti taj 1-2 yarda. Bennet je pravo osvjezenje, i lijepo je vidjeti da nekome od nasih WR ne ispadaju lopte. Odlicno za nastavak sezone.
Iskreno nisam mislio da se mozemo vratiti nakon ona dva njhova TD-a u 3/4. Ali momci su se sabrali i uspjeli preokrenuti sa 13 uzastopnih poena, i 10-0 u 4/4.
DA BEARS!!!
Postovanje treba zaraditi.
Baš tako: prejak sport, sportisti impresivni, mentalitet, atleticizam, umijeće, američki profesionalizam, najkorektnije suđenje u sportu igdje... Samo ova vremena ubiše, pravo je teško za nas Evropljane pratiti, bar meni u zadnje vrijeme. Ranije sam mogla gledati po 3 utakmice za jedno veče, ali kad skontam to je min. 9 sati pred ekranom. Pogotovo ove noćne utakmice ne mogu dočekati...Edin TM87 je napisao/la:Evo nove raje na temiSport je prejak, uz fudbal (nas) i tenis, meni je ovo najdrazi sport za gledat i meni je bilo glupo na pocetku, al' kad pocnes sve fino pratit exstra postane
Definitions belong to the definers, not the defined
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:
A igrao si protiv Bears-a, na Picke'em ... CCC.
Ma odlicno smo odigrali. Cutler je fino kontrolisao loptu. Nije bilo fus bacanja. Ovu tekmu je imao i veoma solidnu protekciju, pa je imao vremena da se skonta gdje, sta. Forte da nije bilo 2 fumble-a, bi imao savrsenu utakmicu, ali eto nekarakteristicno za njega, da mu onako lopte uzmu ... Barber je odlican kad treba uzeti taj 1-2 yarda. Bennet je pravo osvjezenje, i lijepo je vidjeti da nekome od nasih WR ne ispadaju lopte. Odlicno za nastavak sezone.
Iskreno nisam mislio da se mozemo vratiti nakon ona dva njhova TD-a u 3/4. Ali momci su se sabrali i uspjeli preokrenuti sa 13 uzastopnih poena, i 10-0 u 4/4.
DA BEARS!!!
ma igro sam ebiga protiv Bearsa...stcu kad su ljudi domacini i pobjeda im je bila potrebnija kako bi dosli na 4-4 i da ostanu u utrci za playoff...ebiga mi ove zadnje tri utakmice igramo na velikom nivou i ako ovako budu igrali u nastavku bogami mislim da ako izbjegnu Packerse u provj rundi, onda nas eto opet u finalu NFC_a

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Love them or hate them: Forbes.com reported that Michael Vick is the NFL's most disliked player, according to a poll of fans conducted by Nielsen and E-Poll market research. The poll said 60 percent of the fans either dislike Vick, dislike him somewhat, or dislike Vick a lot.
Bears quarterback Jay Cutler was fifth on the list behind Jets receiver Plaxico Burress, Steelers quarterback Ben Roethlisberger and Patriots defensive tackle Albert Haynesworth.
Ma Jay je jedini od njih prema kojima se nisu vrsili kriminalni postupci
...Jay i Peppers su freak
..mogu primiti udaraca , a nista im...Sto kaze covjek kad je Peppers sinoc pao nije mislio da li ce se vratiti u utkamicu, vec se nadao da nije sezona ili karijera gotova ...ipak Peppers se vrac ai odmah obara Vicka
...ebote pa vec je tu nogu povrijedio i vratio se prije par utkamica i sad evo opet
Bears quarterback Jay Cutler was fifth on the list behind Jets receiver Plaxico Burress, Steelers quarterback Ben Roethlisberger and Patriots defensive tackle Albert Haynesworth.
Ma Jay je jedini od njih prema kojima se nisu vrsili kriminalni postupci

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Možda malo nepravedno prema Jayu. Meni on izgleda kao jedan od najnormalnijih ljudi u ligi. Nikad nije pravio neke velike ispade, trudi se da odigra korektno... Vjerovatno nije dovoljno "glamurozan" kao Romo i tako taj tip igrača koji dobijaju više pažnje što pijanče s poznatima, malo golfaju... Jay radi svoj posao ali ljudi često vole malo senzacije.
Definitions belong to the definers, not the defined
Pa naravno da ljudi jako vole Roma i recimo Grossmana, kad njih gledaš onda je porcija smijeha od tri sata zagarantovana, Mućke su spram njih ko pogrebedina je napisao/la:Možda malo nepravedno prema Jayu. Meni on izgleda kao jedan od najnormalnijih ljudi u ligi. Nikad nije pravio neke velike ispade, trudi se da odigra korektno... Vjerovatno nije dovoljno "glamurozan" kao Romo i tako taj tip igrača koji dobijaju više pažnje što pijanče s poznatima, malo golfaju... Jay radi svoj posao ali ljudi često vole malo senzacije.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Hawking je napisao/la: Pa naravno da ljudi jako vole Roma i recimo Grossmana, kad njih gledaš onda je porcija smijeha od tri sata zagarantovana, Mućke su spram njih ko pogreb
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA' King si Bgm

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Ne serite, Romo je sjajan QB, al' nema srece momak
Neki dan na ESPN vazne tekme koje je usr'o, ispade mu lopta protiv Seattlea, i uze je i zamalo da dodje do end zone, ufati ga lik za nogu, pa onda interception godinu poslije, jadni Romo, samo zbog njeg se nadam da ce Cowboysi do wc ove sezone!

Neki dan na ESPN vazne tekme koje je usr'o, ispade mu lopta protiv Seattlea, i uze je i zamalo da dodje do end zone, ufati ga lik za nogu, pa onda interception godinu poslije, jadni Romo, samo zbog njeg se nadam da ce Cowboysi do wc ove sezone!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ajj kad je nama Grossman bio QB
...ebiga dogurao je do super bowlla, aliz ahvaljujuci onoj odbrnai jer tad je bila jos bolja nego danas...i secondary je bio puno bolji sa Mike Brownom....Da su Bearsi te godine imali Cutlera uzeli bi Colste majkemi 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Seahawks Boy
- Kontakt:
@Edin TM87 - I ona ispuštena lopta za Field Goal
Stvarno je imao pehova kao i ove sezone xd

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
- Giallorossi
- Kontakt:
Ako bi se sezona završila danas...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... ent_stream" onclick="window.open(this.href);return false; 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...
ako se to desi, a postoje velike sanse da ce se desiti biti ce lose po nas
i to u januaru kad je poledilo u green bayu
ako se to desi, a postoje velike sanse da ce se desiti biti ce lose po nas

Pekersi moraju izgubiti, tako da smo mi jedni od kandidata da ih pobjedimo, a ono sto je najbitnije jeste da je E. Manning jedini QB u ligi po statistici koji je bolji u gostima nego kuci, jer na stadionu NYG puno kruznih vjetrova imaju koji toliko uticu na let lopte.Juve-TZ je napisao/la:ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...
ako se to desi, a postoje velike sanse da ce se desiti biti ce lose po nasi to u januaru kad je poledilo u green bayu
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
bas kazu da je taj metlife novi stadion los u svakom pogledu....CLS je napisao/la:Pekersi moraju izgubiti, tako da smo mi jedni od kandidata da ih pobjedimo, a ono sto je najbitnije jeste da je E. Manning jedini QB u ligi po statistici koji je bolji u gostima nego kuci, jer na stadionu NYG puno kruznih vjetrova imaju koji toliko uticu na let lopte.Juve-TZ je napisao/la:ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...
ako se to desi, a postoje velike sanse da ce se desiti biti ce lose po nasi to u januaru kad je poledilo u green bayu

bitno je da se zaradjujeJuve-TZ je napisao/la:bas kazu da je taj metlife novi stadion los u svakom pogledu....CLS je napisao/la:Pekersi moraju izgubiti, tako da smo mi jedni od kandidata da ih pobjedimo, a ono sto je najbitnije jeste da je E. Manning jedini QB u ligi po statistici koji je bolji u gostima nego kuci, jer na stadionu NYG puno kruznih vjetrova imaju koji toliko uticu na let lopte.Juve-TZ je napisao/la:ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Jos ovu sedmicu mozemo gledati Patse na POP-uGiallorossi je napisao/la:Ako bi se sezona završila danas...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... ent_stream" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa upravo to, ko njega stavi za holdera tuSeahawks Boy je napisao/la:@Edin TM87 - I ona ispuštena lopta za Field GoalStvarno je imao pehova kao i ove sezone xd

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.