NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

CLS
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la CLS » 08 nov 2011, 08:47

evo vidjeh rezultat...ja ne znam sto se ovdje niko ne vjeruje u moje 6 culo, jesam fino predvidio pobjedu Bersa :lol: i hvala Bersima na pomoci
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 nov 2011, 12:14

Salt kakva je situacija sa Hesterom,jel ozb. nesto :?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 14:43

Giallorossi je napisao/la:Salt kakva je situacija sa Hesterom,jel ozb. nesto :?

neznam jos nista...ebiga sinoc je i ispustio jedan dobar pas ...bio je Hester povredjen i prije ove utakmice repra su bila u pianju a sad je zglob ja mislim...mislim da ce biti ok...ba brate tu je Bennet neka se on vratio :)...on ne ispusta pasove hvata covjek ebajiga.

Jos jedna pobjeda koju nisam planiroa prije pocetka sezone, odnosno druga...nisam mislio da cemo uzeti kao gosti Tampu, jer nisam razmisljao da igrao u Londonu :)...onda nisam ni ovu sinocnju planirao, ali sam zato prizeljkivoa pobjedu protiv Packersa :)...za sada to su te tri utkamice koje su zavrsile drugacim ishodom nego se moglo prepostaviti...idemo sad kuci jos nesto dvije teze utkamice protiv Detroita i Chargersa koje se moraju dobiti..ovo treba odfraditi i onda Raidersima na gostovanje tu mozemo zaustaviti trcanje i tako umanjiti sansu naseg protivnika i doci dojos jedne gostujuce pobjede...zatim dolazi nam Kanzas i gosti smo Denveru,a onda smo domacini Seattlu gdje bi sa slijedecih 6 pobjeda bili na 11-3... tako bi nanizali 9 pobjeda u nizuu i vjerujem da bi tad bili blizu playoffa.
Ovo realno gledjauci je izvodljivo jer prosli smo ono najteze i jedino vidim da bude drugacije u jendoj od dvije utkamice protiv Detroita ili Chargersa...ostalo sve bi do Seattlea trebalo biti ovako...ocekujem d anam rekord prije zadnja dva gostovanja bude 11:3 ili 10-4 :).
Kakva divizija je NFC North...pa svi se bore za playoff..zamisli jos da je u Minesoti ostao onaj Favre ili Rice reciver i da su malo mladji....strasno strasno pa 3 ekipe iz NFC NoRTH u borbi za playoff.
Mi ako rpodjemo ja cisto sumnjam da cemo dugo se zadrzati :)...vjerovanto kao drugi wild card putnik idemo na Packerse sto bi trebao biti kraj, ali eto u ovim utkamicama nikad ne znas , ali ja nam dajem malo sanse, a skoro pa nikako :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2011, 15:13

majestic24 je napisao/la:Gledam neki mec Baltimore i neki Pits (burg) pretpostavljam i fakat nista nekontam o ovom sportu
Evo nove raje na temi :D Sport je prejak, uz fudbal (nas) i tenis, meni je ovo najdrazi sport za gledat i meni je bilo glupo na pocetku, al' kad pocnes sve fino pratit exstra postane ;)

Eto dobise Bearsi, nisam gled'o, prekasno bilo, al' zato sad ce dvije sedmice za redom Bearsi igrat u 22:15 i bit ce prijenos pa cemo skupa komentarisat Salty :D Igraju sa Lionsima i Chargersima, eto u prvoj cu navijat za Chicago, a u drugoj za San Diego jer su mi najdrazi poslije Coltsa ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 nov 2011, 15:14

SaltCityAttack je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Salt kakva je situacija sa Hesterom,jel ozb. nesto :?

neznam jos nista...ebiga sinoc je i ispustio jedan dobar pas ...bio je Hester povredjen i prije ove utakmice repra su bila u pianju a sad je zglob ja mislim...mislim da ce biti ok...ba brate tu je Bennet neka se on vratio :)...on ne ispusta pasove hvata covjek ebajiga.

Jos jedna pobjeda koju nisam planiroa prije pocetka sezone, odnosno druga...nisam mislio da cemo uzeti kao gosti Tampu, jer nisam razmisljao da igrao u Londonu :)...onda nisam ni ovu sinocnju planirao, ali sam zato prizeljkivoa pobjedu protiv Packersa :)...za sada to su te tri utkamice koje su zavrsile drugacim ishodom nego se moglo prepostaviti...idemo sad kuci jos nesto dvije teze utkamice protiv Detroita i Chargersa koje se moraju dobiti..ovo treba odfraditi i onda Raidersima na gostovanje tu mozemo zaustaviti trcanje i tako umanjiti sansu naseg protivnika i doci dojos jedne gostujuce pobjede...zatim dolazi nam Kanzas i gosti smo Denveru,a onda smo domacini Seattlu gdje bi sa slijedecih 6 pobjeda bili na 11-3... tako bi nanizali 9 pobjeda u nizuu i vjerujem da bi tad bili blizu playoffa.
Ovo realno gledjauci je izvodljivo jer prosli smo ono najteze i jedino vidim da bude drugacije u jendoj od dvije utkamice protiv Detroita ili Chargersa...ostalo sve bi do Seattlea trebalo biti ovako...ocekujem d anam rekord prije zadnja dva gostovanja bude 11:3 ili 10-4 :).
Kakva divizija je NFC North...pa svi se bore za playoff..zamisli jos da je u Minesoti ostao onaj Favre ili Rice reciver i da su malo mladji....strasno strasno pa 3 ekipe iz NFC NoRTH u borbi za playoff.
Mi ako rpodjemo ja cisto sumnjam da cemo dugo se zadrzati :)...vjerovanto kao drugi wild card putnik idemo na Packerse sto bi trebao biti kraj, ali eto u ovim utkamicama nikad ne znas , ali ja nam dajem malo sanse, a skoro pa nikako :)
A igrao si protiv Bears-a, na Picke'em ... CCC. :D

Ma odlicno smo odigrali. Cutler je fino kontrolisao loptu. Nije bilo fus bacanja. Ovu tekmu je imao i veoma solidnu protekciju, pa je imao vremena da se skonta gdje, sta. Forte da nije bilo 2 fumble-a, bi imao savrsenu utakmicu, ali eto nekarakteristicno za njega, da mu onako lopte uzmu ... Barber je odlican kad treba uzeti taj 1-2 yarda. Bennet je pravo osvjezenje, i lijepo je vidjeti da nekome od nasih WR ne ispadaju lopte. Odlicno za nastavak sezone.

Iskreno nisam mislio da se mozemo vratiti nakon ona dva njhova TD-a u 3/4. Ali momci su se sabrali i uspjeli preokrenuti sa 13 uzastopnih poena, i 10-0 u 4/4.

DA BEARS!!!
Postovanje treba zaraditi.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 nov 2011, 15:57

Edin TM87 je napisao/la:Evo nove raje na temi :D Sport je prejak, uz fudbal (nas) i tenis, meni je ovo najdrazi sport za gledat i meni je bilo glupo na pocetku, al' kad pocnes sve fino pratit exstra postane ;)
Baš tako: prejak sport, sportisti impresivni, mentalitet, atleticizam, umijeće, američki profesionalizam, najkorektnije suđenje u sportu igdje... Samo ova vremena ubiše, pravo je teško za nas Evropljane pratiti, bar meni u zadnje vrijeme. Ranije sam mogla gledati po 3 utakmice za jedno veče, ali kad skontam to je min. 9 sati pred ekranom. Pogotovo ove noćne utakmice ne mogu dočekati...
Definitions belong to the definers, not the defined

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 16:37

kad_kako je napisao/la:
A igrao si protiv Bears-a, na Picke'em ... CCC. :D

Ma odlicno smo odigrali. Cutler je fino kontrolisao loptu. Nije bilo fus bacanja. Ovu tekmu je imao i veoma solidnu protekciju, pa je imao vremena da se skonta gdje, sta. Forte da nije bilo 2 fumble-a, bi imao savrsenu utakmicu, ali eto nekarakteristicno za njega, da mu onako lopte uzmu ... Barber je odlican kad treba uzeti taj 1-2 yarda. Bennet je pravo osvjezenje, i lijepo je vidjeti da nekome od nasih WR ne ispadaju lopte. Odlicno za nastavak sezone.

Iskreno nisam mislio da se mozemo vratiti nakon ona dva njhova TD-a u 3/4. Ali momci su se sabrali i uspjeli preokrenuti sa 13 uzastopnih poena, i 10-0 u 4/4.

DA BEARS!!!

ma igro sam ebiga protiv Bearsa...stcu kad su ljudi domacini i pobjeda im je bila potrebnija kako bi dosli na 4-4 i da ostanu u utrci za playoff...ebiga mi ove zadnje tri utakmice igramo na velikom nivou i ako ovako budu igrali u nastavku bogami mislim da ako izbjegnu Packerse u provj rundi, onda nas eto opet u finalu NFC_a :)...nista izgledamo bolje sa manje recivera u igri i sa 7 ljudi u liniji...na vrijeme su skontali da drugacije ne mozemo...ebiga igramo sa TE i FB to su dva dodatna igraca u liniji blokeri koji cuvaju Cutlera ...drugacije nebi mogli protiv reicmo odbrane Minesote, a i PhIle....ma sinoc su izgledali vise nego dobro, jer fakat smo dominirali izuzev onog treceg perioda...samo koliko je udaraca dobio Vick :)...Briggs ga je ganjo opasno, a inace po meni Briggs je sinoc bio najbolji na terenu :)...svukud ga je bilo na terenu, a bogami i Tillmana ..Tillman je sinoc posjetio na one dane kad je bio mladji...bio je jako zahvalan CB, a i sad je...samo sto je sa du godinama i ne moze on cuvati toliko brze recivere...sinoc mu je uspjelo cuvao ih je svakog...jednostavno Tillman je jeda od boljih CB koji tek nakon sto igrac primi loptu on pravi odlican tackle ili fumble i td...steta sto je u godinama ...Urlacher pa ebote onje isto u godinama, ali covjek bez povrede ce moci jos komotno igrati 3-4 godine na ovom nivou...jednostavno jedan od boljih LB tandema Briggs i Urlacher...ja necu moci zamisliti odbranu jednog dana bez njih dvojice , a i to ce se jednom desiti na zalost :(...nadam se da ce platiti Briggsa i da g anece pustiti da ide, jer onakvog LB malo je naci, a za one pare koliko oni njemu placaju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 17:25

Love them or hate them: Forbes.com reported that Michael Vick is the NFL's most disliked player, according to a poll of fans conducted by Nielsen and E-Poll market research. The poll said 60 percent of the fans either dislike Vick, dislike him somewhat, or dislike Vick a lot.

Bears quarterback Jay Cutler was fifth on the list behind Jets receiver Plaxico Burress, Steelers quarterback Ben Roethlisberger and Patriots defensive tackle Albert Haynesworth.

Ma Jay je jedini od njih prema kojima se nisu vrsili kriminalni postupci :)...Jay i Peppers su freak :)..mogu primiti udaraca , a nista im...Sto kaze covjek kad je Peppers sinoc pao nije mislio da li ce se vratiti u utkamicu, vec se nadao da nije sezona ili karijera gotova ...ipak Peppers se vrac ai odmah obara Vicka :)...ebote pa vec je tu nogu povrijedio i vratio se prije par utkamica i sad evo opet
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 nov 2011, 17:35

Možda malo nepravedno prema Jayu. Meni on izgleda kao jedan od najnormalnijih ljudi u ligi. Nikad nije pravio neke velike ispade, trudi se da odigra korektno... Vjerovatno nije dovoljno "glamurozan" kao Romo i tako taj tip igrača koji dobijaju više pažnje što pijanče s poznatima, malo golfaju... Jay radi svoj posao ali ljudi često vole malo senzacije.
Definitions belong to the definers, not the defined

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 nov 2011, 17:43

edina je napisao/la:Možda malo nepravedno prema Jayu. Meni on izgleda kao jedan od najnormalnijih ljudi u ligi. Nikad nije pravio neke velike ispade, trudi se da odigra korektno... Vjerovatno nije dovoljno "glamurozan" kao Romo i tako taj tip igrača koji dobijaju više pažnje što pijanče s poznatima, malo golfaju... Jay radi svoj posao ali ljudi često vole malo senzacije.
Pa naravno da ljudi jako vole Roma i recimo Grossmana, kad njih gledaš onda je porcija smijeha od tri sata zagarantovana, Mućke su spram njih ko pogreb :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 08 nov 2011, 20:33

Hawking je napisao/la: Pa naravno da ljudi jako vole Roma i recimo Grossmana, kad njih gledaš onda je porcija smijeha od tri sata zagarantovana, Mućke su spram njih ko pogreb :lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA' King si Bgm :lol: Pogotovo Roma xd
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2011, 21:08

Ne serite, Romo je sjajan QB, al' nema srece momak :(

Neki dan na ESPN vazne tekme koje je usr'o, ispade mu lopta protiv Seattlea, i uze je i zamalo da dodje do end zone, ufati ga lik za nogu, pa onda interception godinu poslije, jadni Romo, samo zbog njeg se nadam da ce Cowboysi do wc ove sezone!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2011, 21:38

ajj kad je nama Grossman bio QB :)...ebiga dogurao je do super bowlla, aliz ahvaljujuci onoj odbrnai jer tad je bila jos bolja nego danas...i secondary je bio puno bolji sa Mike Brownom....Da su Bearsi te godine imali Cutlera uzeli bi Colste majkemi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 08 nov 2011, 22:47

@Edin TM87 - I ona ispuštena lopta za Field Goal :D Stvarno je imao pehova kao i ove sezone xd
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 nov 2011, 23:25

Ako bi se sezona završila danas...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... ent_stream" onclick="window.open(this.href);return false; :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 00:00

ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...

ako se to desi, a postoje velike sanse da ce se desiti biti ce lose po nas :D i to u januaru kad je poledilo u green bayu

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 nov 2011, 08:36

Juve-TZ je napisao/la:ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...

ako se to desi, a postoje velike sanse da ce se desiti biti ce lose po nas :D i to u januaru kad je poledilo u green bayu
Pekersi moraju izgubiti, tako da smo mi jedni od kandidata da ih pobjedimo, a ono sto je najbitnije jeste da je E. Manning jedini QB u ligi po statistici koji je bolji u gostima nego kuci, jer na stadionu NYG puno kruznih vjetrova imaju koji toliko uticu na let lopte.
Pa sam poslije reko tata

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 nov 2011, 10:09

CLS je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:ja se ne brinem za giantse dok ne budemo isli packersima u goste u po...

Pekersi moraju izgubiti, tako da smo mi jedni od kandidata da ih pobjedimo, a ono sto je najbitnije jeste da je E. Manning jedini QB u ligi po statistici koji je bolji u gostima nego kuci, jer na stadionu NYG puno kruznih vjetrova imaju koji toliko uticu na let lopte.
bas kazu da je taj metlife novi stadion los u svakom pogledu....

:D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 nov 2011, 13:55

Juve-TZ je napisao/la:
CLS je napisao/la:

bas kazu da je taj metlife novi stadion los u svakom pogledu....

:D
bitno je da se zaradjuje :D
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 nov 2011, 15:24

Giallorossi je napisao/la:Ako bi se sezona završila danas...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... ent_stream" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Jos ovu sedmicu mozemo gledati Patse na POP-u :mrgreen: A vec od iduce do kraja sezone mislim da ih tu ne bi trebalo biti
Seahawks Boy je napisao/la:@Edin TM87 - I ona ispuštena lopta za Field Goal :D Stvarno je imao pehova kao i ove sezone xd
Pa upravo to, ko njega stavi za holdera tu :roll: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.