Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BH Patriot
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BH Patriot » 10 nov 2011, 15:01

11.11.2011

Sve sam rekao! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

toolyo
Kontakt:

Post Postao/la toolyo » 11 nov 2011, 00:45

[youtube][/youtube]

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 11 nov 2011, 00:57

'ta će Portugal, Dzeko im kroz noge probacivo ! :lol:

Ajde Dzeksone, zabij ga i njima.

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 11 nov 2011, 01:01

" onclick="window.open(this.href);return false; premotajte na 3 :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

BYMESIC
Kontakt:

Post Postao/la BYMESIC » 11 nov 2011, 08:20

Dushi_Rob je napisao/la:
BYMESIC je napisao/la:Ali pamtim još , one livade , one rijeke , onaj gol Edina Džeke , Safeta dok se smije i Ronaldaaaa dok suze lijee . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja mislim da se i Hanka crveni od stida :oops:

ma nek se crveni sta cu joj ja ,.....samo da mi prodjemo dalje :DDDD

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 11 nov 2011, 08:34

Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 nov 2011, 08:50

skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------Jahić-----------------Bešić---------------------Spahić-------------------------Salihović----
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------Rahimić-------------Medunjanin--------------------------------
------------------------Pjanić-----------------Mismović---------------------Lulić--------------------
--------------------------------------------------Džeko-------------------------------------------------

;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 nov 2011, 09:18

Ponos Torina je napisao/la:
-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------
---------Jahić-----------------Bešić---------------------Spahić-------------------------Salihović----
--------------------------------------Rahimić-------------Medunjanin--------------------------------
------------------------Pjanić-----------------Mismović---------------------Lulić--------------------
--------------------------------------------------Džeko-------------------------------------------------

;)
Potpisujem i ovu postavu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 nov 2011, 09:21

Ne vjerujem da će Bešić počet' u prvoj postavi.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 nov 2011, 10:11

Prije da će Lulić desno, Jahić na štopera, a Ibišević skupa sa Džekom u špicu. Jbga domaći je teren, moramo malo kur.čevitije uletiti :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 nov 2011, 10:17

Ovako :

Begović

Lulić Jahić Spahić Salihović

Rahimić Medunjanin

Pjanić Misimović

Džeko Ibišević

Sa velikim radijusom kretanja naših bekova u ovom slučaju i udvajanjem Ronalda i Nanija uz pomoć Rahime, Pjanića i Medunjanina.
Pjanić može kvalitetno odigrati isto onako kao na onoj poziciji koju igra u Romi, samo je pitanje povrede lože za koju se nadamo da će biti sanirana.
U ovoj konstelaciji snaga treba nam posjed, i kad izgubimo loptu da probamo opet je osvojiti čim prije. Natjerati Cristinu i Nanija da ulaze u sredinu, onemogućiti im da prave dar mar po krilima.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 nov 2011, 10:23

ramiral je napisao/la:Ovako :

Begović

Lulić Jahić Spahić Salihović

Rahimić Medunjanin

Pjanić Misimović

Džeko Ibišević

Sa velikim radijusom kretanja naših bekova u ovom slučaju i udvajanjem Ronalda i Nanija uz pomoć Rahime, Pjanića i Medunjanina.
Pjanić može kvalitetno odigrati isto onako kao na onoj poziciji koju igra u Romi, samo je pitanje povrede lože za koju se nadamo da će biti sanirana.
U ovoj konstelaciji snaga treba nam posjed, i kad izgubimo loptu da probamo opet je osvojiti čim prije. Natjerati Cristinu i Nanija da ulaze u sredinu, onemogućiti im da prave dar mar po krilima.
Do sada najbolja formacija, sa tim da se Vedo mora vracati i pomagati sredini, Dzeko isto tako.
Cuva Bog Zelju svog!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 nov 2011, 10:48

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 11 nov 2011, 14:50

Ponos Torina je napisao/la:

;)
8-) To je to

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 11 nov 2011, 23:27

koja igracina, borio se kao lav protiv 5-6 igraca za isto vrijeme
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 11 nov 2011, 23:36

bordo_Sarajevo je napisao/la:koja igracina, borio se kao lav protiv 5-6 igraca za isto vrijeme
Pepe ce se sutra da probudi na Dzekinim ledjima pa zanjim na dorucak :lol: :lol: ali fakat zna i Pepe zanat.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 nov 2011, 23:48

Vazda je bio sam protiv svih.
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 nov 2011, 23:54

Ne znam da na svijetu ima močniji igrač od Edina, možda još Zlatan. Onako nosati po 2-3 igrača na leđima i još uvijek u dosta slučajeva sačuvati loptu malo ko može. Mislim da ne znamo cijeniti ovog momka koliko on zapravo vrijedi, osim što dobro igra za reprezentaciju, on i igrama za klub promoviše ime BiH, protivnici nas respektuju zbog njega, ma sve u svemu baš dijamant. Edo, svaka čast.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 nov 2011, 00:00

Ima Edo da im se osveti za onu precku iz 2010 u 88-om minutu, osjecam da ce prosto da poludi u Lisabonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 12 nov 2011, 00:04

NoName je napisao/la:Ne znam da na svijetu ima močniji igrač od Edina, možda još Zlatan. Onako nosati po 2-3 igrača na leđima i još uvijek u dosta slučajeva sačuvati loptu malo ko može. Mislim da ne znamo cijeniti ovog momka koliko on zapravo vrijedi, osim što dobro igra za reprezentaciju, on i igrama za klub promoviše ime BiH, protivnici nas respektuju zbog njega, ma sve u svemu baš dijamant. Edo, svaka čast.
+1! Kad vidim komentare (a ima ih podosta), tipa, Dzeko veceras medju slabijim, nije mogao nista protiv Pepea... ne mogu da povjerujem kakve sve gluposti pricamo. Pa, Edin je odigrao, mogu reci i vise nego sto je mogao. Jednostavno, ne znamo cijeniti ono sto nam on daje, a daje puno toga!
Izdržati, to je temelj vrline!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 17 gostiju.