Sve sam rekao!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dushi_Rob je napisao/la:Ja mislim da se i Hanka crveni od stidaBYMESIC je napisao/la:Ali pamtim još , one livade , one rijeke , onaj gol Edina Džeke , Safeta dok se smije i Ronaldaaaa dok suze lijee .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
Potpisujem i ovu postavuPonos Torina je napisao/la:-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------Jahić-----------------Bešić---------------------Spahić-------------------------Salihović----
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------Rahimić-------------Medunjanin--------------------------------
------------------------Pjanić-----------------Mismović---------------------Lulić--------------------
--------------------------------------------------Džeko-------------------------------------------------
Do sada najbolja formacija, sa tim da se Vedo mora vracati i pomagati sredini, Dzeko isto tako.ramiral je napisao/la:Ovako :
Begović
Lulić Jahić Spahić Salihović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Sa velikim radijusom kretanja naših bekova u ovom slučaju i udvajanjem Ronalda i Nanija uz pomoć Rahime, Pjanića i Medunjanina.
Pjanić može kvalitetno odigrati isto onako kao na onoj poziciji koju igra u Romi, samo je pitanje povrede lože za koju se nadamo da će biti sanirana.
U ovoj konstelaciji snaga treba nam posjed, i kad izgubimo loptu da probamo opet je osvojiti čim prije. Natjerati Cristinu i Nanija da ulaze u sredinu, onemogućiti im da prave dar mar po krilima.
Ponos Torina je napisao/la:-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
---------Jahić-----------------Bešić---------------------Spahić-------------------------Salihović----
--------------------------------------Rahimić-------------Medunjanin--------------------------------
------------------------Pjanić-----------------Mismović---------------------Lulić--------------------
--------------------------------------------------Džeko-------------------------------------------------
Pepe ce se sutra da probudi na Dzekinim ledjima pa zanjim na dorucakbordo_Sarajevo je napisao/la:koja igracina, borio se kao lav protiv 5-6 igraca za isto vrijeme
+1! Kad vidim komentare (a ima ih podosta), tipa, Dzeko veceras medju slabijim, nije mogao nista protiv Pepea... ne mogu da povjerujem kakve sve gluposti pricamo. Pa, Edin je odigrao, mogu reci i vise nego sto je mogao. Jednostavno, ne znamo cijeniti ono sto nam on daje, a daje puno toga!NoName je napisao/la:Ne znam da na svijetu ima močniji igrač od Edina, možda još Zlatan. Onako nosati po 2-3 igrača na leđima i još uvijek u dosta slučajeva sačuvati loptu malo ko može. Mislim da ne znamo cijeniti ovog momka koliko on zapravo vrijedi, osim što dobro igra za reprezentaciju, on i igrama za klub promoviše ime BiH, protivnici nas respektuju zbog njega, ma sve u svemu baš dijamant. Edo, svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 17 gostiju.