Sve sam rekao!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]
'ta će Portugal, Dzeko im kroz noge probacivo !
Ajde Dzeksone, zabij ga i njima.
Ajde Dzeksone, zabij ga i njima.
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; premotajte na 3

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Dushi_Rob je napisao/la:Ja mislim da se i Hanka crveni od stidaBYMESIC je napisao/la:Ali pamtim još , one livade , one rijeke , onaj gol Edina Džeke , Safeta dok se smije i Ronaldaaaa dok suze lijee .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nek se crveni sta cu joj ja ,.....samo da mi prodjemo dalje :DDDD
Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- Ponos Torina
- Kontakt:
-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------Jahić-----------------Bešić---------------------Spahić-------------------------Salihović----
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------Rahimić-------------Medunjanin--------------------------------
------------------------Pjanić-----------------Mismović---------------------Lulić--------------------
--------------------------------------------------Džeko-------------------------------------------------
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Potpisujem i ovu postavuPonos Torina je napisao/la:-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
---------Jahić-----------------Bešić---------------------Spahić-------------------------Salihović----
--------------------------------------Rahimić-------------Medunjanin--------------------------------
------------------------Pjanić-----------------Mismović---------------------Lulić--------------------
--------------------------------------------------Džeko-------------------------------------------------
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne vjerujem da će Bešić počet' u prvoj postavi.
- the scouser
- Kontakt:
Prije da će Lulić desno, Jahić na štopera, a Ibišević skupa sa Džekom u špicu. Jbga domaći je teren, moramo malo kur.čevitije uletiti 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ovako :
Begović
Lulić Jahić Spahić Salihović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Sa velikim radijusom kretanja naših bekova u ovom slučaju i udvajanjem Ronalda i Nanija uz pomoć Rahime, Pjanića i Medunjanina.
Pjanić može kvalitetno odigrati isto onako kao na onoj poziciji koju igra u Romi, samo je pitanje povrede lože za koju se nadamo da će biti sanirana.
U ovoj konstelaciji snaga treba nam posjed, i kad izgubimo loptu da probamo opet je osvojiti čim prije. Natjerati Cristinu i Nanija da ulaze u sredinu, onemogućiti im da prave dar mar po krilima.
Begović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Sa velikim radijusom kretanja naših bekova u ovom slučaju i udvajanjem Ronalda i Nanija uz pomoć Rahime, Pjanića i Medunjanina.
Pjanić može kvalitetno odigrati isto onako kao na onoj poziciji koju igra u Romi, samo je pitanje povrede lože za koju se nadamo da će biti sanirana.
U ovoj konstelaciji snaga treba nam posjed, i kad izgubimo loptu da probamo opet je osvojiti čim prije. Natjerati Cristinu i Nanija da ulaze u sredinu, onemogućiti im da prave dar mar po krilima.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Do sada najbolja formacija, sa tim da se Vedo mora vracati i pomagati sredini, Dzeko isto tako.ramiral je napisao/la:Ovako :
Begović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Cuva Bog Zelju svog!
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ponos Torina je napisao/la:-------------------------------------------------Begovic------------------------------------------------skankoza je napisao/la:Zanima me koga ce Susic izvesti veceras...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
koja igracina, borio se kao lav protiv 5-6 igraca za isto vrijeme
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Pepe ce se sutra da probudi na Dzekinim ledjima pa zanjim na dorucakbordo_Sarajevo je napisao/la:koja igracina, borio se kao lav protiv 5-6 igraca za isto vrijeme
Vazda je bio sam protiv svih.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- NoName
- Kontakt:
Ne znam da na svijetu ima močniji igrač od Edina, možda još Zlatan. Onako nosati po 2-3 igrača na leđima i još uvijek u dosta slučajeva sačuvati loptu malo ko može. Mislim da ne znamo cijeniti ovog momka koliko on zapravo vrijedi, osim što dobro igra za reprezentaciju, on i igrama za klub promoviše ime BiH, protivnici nas respektuju zbog njega, ma sve u svemu baš dijamant. Edo, svaka čast.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ima Edo da im se osveti za onu precku iz 2010 u 88-om minutu, osjecam da ce prosto da poludi u Lisabonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
+1! Kad vidim komentare (a ima ih podosta), tipa, Dzeko veceras medju slabijim, nije mogao nista protiv Pepea... ne mogu da povjerujem kakve sve gluposti pricamo. Pa, Edin je odigrao, mogu reci i vise nego sto je mogao. Jednostavno, ne znamo cijeniti ono sto nam on daje, a daje puno toga!NoName je napisao/la:Ne znam da na svijetu ima močniji igrač od Edina, možda još Zlatan. Onako nosati po 2-3 igrača na leđima i još uvijek u dosta slučajeva sačuvati loptu malo ko može. Mislim da ne znamo cijeniti ovog momka koliko on zapravo vrijedi, osim što dobro igra za reprezentaciju, on i igrama za klub promoviše ime BiH, protivnici nas respektuju zbog njega, ma sve u svemu baš dijamant. Edo, svaka čast.
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.