Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jeste ali mu ga je isto tako lik slozio glavom kod prvog gola..on kriv 100%...drago mi je zbog gola ali treba biti objektivan!enzo_gio je napisao/la:Ovu utakmicu je, barem po statistikama, odigrao perfektno. 17 osvojenih lopti, samo 3 izgubljene i jako malo gresaka u dodavanju. I da, jedan sut-jedan gol, kao i u prosloj utakmici...![]()
![]()
![]()
http://www.lfp.fr/live/stats_joueurs.as ... e=3&lng=EN
Nikako moj alenko da ti odgovorim...pogledaj mu ocijenu utakmice protiv Lorienta i sve ce ti biti jasno...dobio 5.0 i to pored gola koji je postigao..toliko o igri u odbrani u toj tekmi...ali hvala Bogu sada je odigrao maestralno protiv Sochaux-a i dobio ocijenu 8.0!alenko je napisao/la:a moj senco sta si ti gledao?cuj spahin gol,pa zar ne vidis da spaha izlazi u trku na ovog igraca sto centrira a dzodic ne uspijeva blokirati ovog sto zabija gol.cuj 100% spahin gol.
Ne igraju Supić, Mravac, Jahić, Nadarević, Pandža, Damjanović, Rahimić... i još nam ovo faliGenghis je napisao/la:Spahic obolio od svinjske gripe ? Sta mislite, dezinformacija ili ...
e jest nasao vrijeme kad ce se razboliti...taman pred odlucujuce tekme nase repke...da to nije neki hrvatski portal napisao, ako jeste nema od toga nista...cekamo potvrdu ss.baGenghis je napisao/la:Spahic obolio od svinjske gripe ? Sta mislite, dezinformacija ili ...
tacno.. i da je tacna informacija bit ce zdrav do prvog/drugog septembramiralem444 je napisao/la:ma to je napisano na ****...ma cista dezinformacija...a i ako jest ta bolest se odlezi 5 do 7 dana..tako da spaha je spreman za armeniju i tursku..