Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Joj Spaha majstor, napadac. Treba njega probat u napadu sa Dzekom i Vedom, joj kralja. Mislim da se PSG sad kaje sto ga onda ne dovedose..

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nastavi li ovako postace najbolji strijelac njegovog tima u ovoj sezoni. 
Vec se isplatio klubu sa ova 2 gola, jos da ostane 1:2 bilo bi super. Spaha im u dvije tekme donese 4 boda. Sad ce u repki stalno visiti u 16, a dolje pozadi ce ostaviti samu onu sirocad...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ovu utakmicu je, barem po statistikama, odigrao perfektno. 17 osvojenih lopti, samo 3 izgubljene i jako malo gresaka u dodavanju. I da, jedan sut-jedan gol, kao i u prosloj utakmici...
http://www.lfp.fr/live/stats_joueurs.as ... e=3&lng=EN
- The Prodigy
- Kontakt:
Jeste ali mu ga je isto tako lik slozio glavom kod prvog gola..on kriv 100%...drago mi je zbog gola ali treba biti objektivan!enzo_gio je napisao/la:Ovu utakmicu je, barem po statistikama, odigrao perfektno. 17 osvojenih lopti, samo 3 izgubljene i jako malo gresaka u dodavanju. I da, jedan sut-jedan gol, kao i u prosloj utakmici...![]()
![]()
![]()
Eh zato sam ja rekao po statistikama, jer nisam gledao utakmicu, niti sam u trenutku pisanja posta pogledao golove. 
svaka mu cast zasluzio je on ovo!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hoćel ovo spahić biti najbolji strijelac francuske lige
možda bi ga trebalo staviti na mjesto napadača 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ima 100% učinak. Dvije utakmice, dva gola.
Šteta, vodili su 2:0 , moglo je i bolje.
Šteta, vodili su 2:0 , moglo je i bolje.
a moj senco sta si ti gledao?cuj spahin gol,pa zar ne vidis da spaha izlazi u trku na ovog igraca sto centrira a dzodic ne uspijeva blokirati ovog sto zabija gol.cuj 100% spahin gol.
- miralem444
- Kontakt:
bravo spahicu..ma kako je samo lijepo vidjeti da je jedan bosanac najbolji u odbrani...jos samo da nasi bundes ligasi prorade i nema brige...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Nikako moj alenko da ti odgovorim...pogledaj mu ocijenu utakmice protiv Lorienta i sve ce ti biti jasno...dobio 5.0 i to pored gola koji je postigao..toliko o igri u odbrani u toj tekmi...ali hvala Bogu sada je odigrao maestralno protiv Sochaux-a i dobio ocijenu 8.0!alenko je napisao/la:a moj senco sta si ti gledao?cuj spahin gol,pa zar ne vidis da spaha izlazi u trku na ovog igraca sto centrira a dzodic ne uspijeva blokirati ovog sto zabija gol.cuj 100% spahin gol.
Spahic obolio od svinjske gripe ? Sta mislite, dezinformacija ili ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Ne igraju Supić, Mravac, Jahić, Nadarević, Pandža, Damjanović, Rahimić... i još nam ovo faliGenghis je napisao/la:Spahic obolio od svinjske gripe ? Sta mislite, dezinformacija ili ...
e jest nasao vrijeme kad ce se razboliti...taman pred odlucujuce tekme nase repke...da to nije neki hrvatski portal napisao, ako jeste nema od toga nista...cekamo potvrdu ss.baGenghis je napisao/la:Spahic obolio od svinjske gripe ? Sta mislite, dezinformacija ili ...
- miralem444
- Kontakt:
ma to je napisano na sportin.ba...ma cista dezinformacija...a i ako jest ta bolest se odlezi 5 do 7 dana..tako da spaha je spreman za armeniju i tursku..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
tacno.. i da je tacna informacija bit ce zdrav do prvog/drugog septembramiralem444 je napisao/la:ma to je napisano na ****...ma cista dezinformacija...a i ako jest ta bolest se odlezi 5 do 7 dana..tako da spaha je spreman za armeniju i tursku..
...too je jedan od najvaznijih igraca...a mozda i jeste obolio ali ce se vjerovatno oporaviti do armenije tak da ne vrijedi pominjati 
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
De ljudi ne prepadajte me!!! Ako neko ima 100% tacnu informaciju neka je objavi, nemojte ovako neprovjereno!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.