Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Dobar Spahic, ali u Portugalu mora biti jos bolji...
ko sto sam siguran da postoji Bog toliko sam siguran i u Spahica
Spahic je bio nas najbolji igrac protiv Portugala! sa Jahicem se jako dobro slagao,svaka cast na pruzenoj igri!
Spartanski odradio,svaka čast,boreben,siguran,bilo ga je na svim pozicijama.Fatiha prije ulaza kad sam to vidjela s tribine rekoh svaka čast.Bravo care!
Sretno bio je sinoć NO 1.odlično reagiro kod sudca kao kapetan kad se raspravljalo malo ga pritisno
!
Sretno bio je sinoć NO 1.odlično reagiro kod sudca kao kapetan kad se raspravljalo malo ga pritisno
kimbo je napisao/la:Vjerujem u pozitivan ishod protiv Portugalaca al isto vjerujem da ako nas ista ili itko ukopa to ce biti Emir Spahic .. neki nepotrebni zuti ,crveni ili neka druga vrsta njegovog tipicnog blackouta ...
Kapiten svih kapitena, najveci Bosanac, najveci Hercegovac , Kameleon , Pucista , covjek koji ima mogucnost da igra sa slomljenim nogama i samara sve sto je lakse od 70 kila ..![]()
...
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
I covjek bez kojeg bi mi sad k'o Albanci,Bjelorusi ili Rumuni gledali odakle vedri.kimbo je napisao/la:Vjerujem u pozitivan ishod protiv Portugalaca al isto vjerujem da ako nas ista ili itko ukopa to ce biti Emir Spahic .. neki nepotrebni zuti ,crveni ili neka druga vrsta njegovog tipicnog blackouta ...
Kapiten svih kapitena, najveci Bosanac, najveci Hercegovac , Kameleon , Pucista , covjek koji ima mogucnost da igra sa slomljenim nogama i samara sve sto je lakse od 70 kila ..![]()
...
Samara do 70 kila ove sve preko 70 ''lakatira''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harisp
Priznaj da si se sjetio mog posta kod one intervencije Spahica
...
Priznaj da si se sjetio mog posta kod one intervencije Spahica
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
harishp je napisao/la: Samara do 70 kila ove sve preko 70 ''lakatira''
Spaha je bio odličan u sinočnjem meču (ne znam je li izgubio i jedan zračni duel).
Aa, kako se prepao kod one (ne)prilike, kada je umalo zabio autogol. Potrč'o do lopte prije nego je Asmir uhvatio.
Vom Jäger zum Gejagten
Kad se oprosti od repke,sjetit ce se i ti dosta toga.kimbo je napisao/la:@harisp
Priznaj da si se sjetio mog posta kod one intervencije Spahica![]()
![]()
...
Za Rahima i njega jos dosta vode u svim rijekama BIH treba da protekne dok se ovi zamjene.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BH Patriot
- Kontakt:
Emir Spahic:
"Nismo mi divljaci kao sto nas portugalci predstavljaju,to cemo im sutra i pokazati,mi smo narod koji je propatio mnogo ali smo i civilizovani."
Sutra po pobjedu momcii
♥ BiH ♥
"Nismo mi divljaci kao sto nas portugalci predstavljaju,to cemo im sutra i pokazati,mi smo narod koji je propatio mnogo ali smo i civilizovani."
Sutra po pobjedu momcii
Livin' La Vida Loca ;)
geronimo je napisao/la:harishp je napisao/la: Samara do 70 kila ove sve preko 70 ''lakatira''
Hahahaha,dobro si to zapazio,upravo tako....
12.9.2009.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da je ono uslo u gol "neki" bi optuzili Spahica da je prodao utakmicu ...kimbo je napisao/la:@harisp
![]()
...
Kada Pepe na onakvom terenu promasi cijelu loptu onda nista, a kada se to desi nekom nasem igracu odmah su prodali utakmicu
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Spaha me je bas prijatno iznenadio u petak. Pokaz'o je da zna i jednostavnije igrati, a ne samo ono njegovo sto mnogi nazivaju "kapitenski", sto nas je, ruku na srce, kostalo pobjede u Parizu. Nadam se da ce i sutra nastaviti sa jednostavnom igrom!
Bolje bi prosao osudjenik u Teheranu,nego Spahic.calcio je napisao/la:Da je ono uslo u gol "neki" bi optuzili Spahica da je prodao utakmicu ...kimbo je napisao/la:@harisp
![]()
...
![]()
Kada Pepe na onakvom terenu promasi cijelu loptu onda nista, a kada se to desi nekom nasem igracu odmah su prodali utakmicu
Gofno mu se tada zaledilo kad lopta krenu prema golu.Kontas onu tekmu u Parizu,nedobi cjeli mec u Zenici zuti,odigra za desetku i da mu se ono desi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Drugi sin, znači, Emir
NAPRIJED, BOSNO I HERCEGOVINOOOOOOOOOO
NAPRIJED, BOSNO I HERCEGOVINOOOOOOOOOO
Definitions belong to the definers, not the defined
Svaka cast Spaha za vecerasnju prezentaciju .. ja sam oduvijek govorio da nam je Spahic glavni igrac ... to kapitenu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Evo jos jednom da se zahvalim kapitenu za sve i za neodlazak na EP.
12 minuta smo imali do prvenstva i 12 minuta da sinoc ko gospodin gledam kako se neko pati u barazu.
To je sve nestalo najvecom gluposcu kvalifikacija, ciji si autor kapitenu.
Sinoc se vidjelo, da kada igras kako treba, kada ne stavljas licni ispred interesa kolektiva da mozes i hoces, da si igrac, ali snosi svoju odgovornost kapitenu, izvini se naciji sto nas nema na EP.
12 minuta smo imali do prvenstva i 12 minuta da sinoc ko gospodin gledam kako se neko pati u barazu.
Sinoc se vidjelo, da kada igras kako treba, kada ne stavljas licni ispred interesa kolektiva da mozes i hoces, da si igrac, ali snosi svoju odgovornost kapitenu, izvini se naciji sto nas nema na EP.
Cuva Bog Zelju svog!
Ja bih tebe za predsjednika države.Ti si naša svetinja i ako nam želiš pomoći ,ostani uz nas molimo te jer si ovoj napaćenoj zemlji jako potreban.
haj ubi se da te ne moramo vise citati!!!mirzza je napisao/la:Evo jos jednom da se zahvalim kapitenu za sve i za neodlazak na EP.
Volim te Bosno!!!
Preskoci ako ti se ne svidja, nisam jedini koji to misli. Imas opciju ignore, ili se ubij da ne citas.xavi26 je napisao/la:haj ubi se da te ne moramo vise citati!!!mirzza je napisao/la:Evo jos jednom da se zahvalim kapitenu za sve i za neodlazak na EP.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.