Emir Spahić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Hulaga
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Hulaga » 12 nov 2011, 00:03

Dobar Spahic, ali u Portugalu mora biti jos bolji...

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 12 nov 2011, 00:24

ko sto sam siguran da postoji Bog toliko sam siguran i u Spahica

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2011, 00:47

Spahic je bio nas najbolji igrac protiv Portugala! sa Jahicem se jako dobro slagao,svaka cast na pruzenoj igri!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 12 nov 2011, 16:58

Spartanski odradio,svaka čast,boreben,siguran,bilo ga je na svim pozicijama.Fatiha prije ulaza kad sam to vidjela s tribine rekoh svaka čast.Bravo care! ;)
Sretno bio je sinoć NO 1.odlično reagiro kod sudca kao kapetan kad se raspravljalo malo ga pritisno ;) !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 nov 2011, 19:25

kimbo je napisao/la:Vjerujem u pozitivan ishod protiv Portugalaca al isto vjerujem da ako nas ista ili itko ukopa to ce biti Emir Spahic .. neki nepotrebni zuti ,crveni ili neka druga vrsta njegovog tipicnog blackouta ...

Kapiten svih kapitena, najveci Bosanac, najveci Hercegovac , Kameleon , Pucista , covjek koji ima mogucnost da igra sa slomljenim nogama i samara sve sto je lakse od 70 kila .. :D :D ...
:lol: :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2011, 20:24

kimbo je napisao/la:Vjerujem u pozitivan ishod protiv Portugalaca al isto vjerujem da ako nas ista ili itko ukopa to ce biti Emir Spahic .. neki nepotrebni zuti ,crveni ili neka druga vrsta njegovog tipicnog blackouta ...

Kapiten svih kapitena, najveci Bosanac, najveci Hercegovac , Kameleon , Pucista , covjek koji ima mogucnost da igra sa slomljenim nogama i samara sve sto je lakse od 70 kila .. :D :D ...
I covjek bez kojeg bi mi sad k'o Albanci,Bjelorusi ili Rumuni gledali odakle vedri.
Samara do 70 kila ove sve preko 70 ''lakatira'' ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2011, 20:34

@harisp

Priznaj da si se sjetio mog posta kod one intervencije Spahica :lol: :lol: :lol: ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 nov 2011, 20:39

harishp je napisao/la: Samara do 70 kila ove sve preko 70 ''lakatira'' ;)

Spaha je bio odličan u sinočnjem meču (ne znam je li izgubio i jedan zračni duel).
Aa, kako se prepao kod one (ne)prilike, kada je umalo zabio autogol. Potrč'o do lopte prije nego je Asmir uhvatio. :D
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2011, 21:29

kimbo je napisao/la:@harisp

Priznaj da si se sjetio mog posta kod one intervencije Spahica :lol: :lol: :lol: ...
Kad se oprosti od repke,sjetit ce se i ti dosta toga. ;)
Za Rahima i njega jos dosta vode u svim rijekama BIH treba da protekne dok se ovi zamjene.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 14 nov 2011, 19:41

Emir Spahic:
"Nismo mi divljaci kao sto nas portugalci predstavljaju,to cemo im sutra i pokazati,mi smo narod koji je propatio mnogo ali smo i civilizovani."

Sutra po pobjedu momcii :D ♥ BiH ♥
Livin' La Vida Loca ;)

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 14 nov 2011, 21:05

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Samara do 70 kila ove sve preko 70 ''lakatira'' ;)

Hahahaha,dobro si to zapazio,upravo tako....
12.9.2009.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2011, 21:08

Da je ono uslo u gol "neki" bi optuzili Spahica da je prodao utakmicu ... :roll:
Kada Pepe na onakvom terenu promasi cijelu loptu onda nista, a kada se to desi nekom nasem igracu odmah su prodali utakmicu :lol:

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 14 nov 2011, 21:13

Spaha me je bas prijatno iznenadio u petak. Pokaz'o je da zna i jednostavnije igrati, a ne samo ono njegovo sto mnogi nazivaju "kapitenski", sto nas je, ruku na srce, kostalo pobjede u Parizu. Nadam se da ce i sutra nastaviti sa jednostavnom igrom!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 21:15

calcio je napisao/la:

Da je ono uslo u gol "neki" bi optuzili Spahica da je prodao utakmicu ... :roll:
Kada Pepe na onakvom terenu promasi cijelu loptu onda nista, a kada se to desi nekom nasem igracu odmah su prodali utakmicu :lol:
Bolje bi prosao osudjenik u Teheranu,nego Spahic.
Gofno mu se tada zaledilo kad lopta krenu prema golu.Kontas onu tekmu u Parizu,nedobi cjeli mec u Zenici zuti,odigra za desetku i da mu se ono desi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 15 nov 2011, 23:26

Drugi sin, znači, Emir :D

NAPRIJED, BOSNO I HERCEGOVINOOOOOOOOOO
Definitions belong to the definers, not the defined

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 nov 2011, 00:59

Svaka cast Spaha za vecerasnju prezentaciju .. ja sam oduvijek govorio da nam je Spahic glavni igrac ... to kapitenu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 nov 2011, 08:30

Evo jos jednom da se zahvalim kapitenu za sve i za neodlazak na EP.
12 minuta smo imali do prvenstva i 12 minuta da sinoc ko gospodin gledam kako se neko pati u barazu.
To je sve nestalo najvecom gluposcu kvalifikacija, ciji si autor kapitenu.

Sinoc se vidjelo, da kada igras kako treba, kada ne stavljas licni ispred interesa kolektiva da mozes i hoces, da si igrac, ali snosi svoju odgovornost kapitenu, izvini se naciji sto nas nema na EP.
Cuva Bog Zelju svog!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 16 nov 2011, 09:24

Ja bih tebe za predsjednika države.Ti si naša svetinja i ako nam želiš pomoći ,ostani uz nas molimo te jer si ovoj napaćenoj zemlji jako potreban.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 nov 2011, 09:27

mirzza je napisao/la:Evo jos jednom da se zahvalim kapitenu za sve i za neodlazak na EP.
12 minuta smo imali do prvenstva i 12 minuta da sinoc ko gospodin gledam kako se neko pati u barazu.

Sinoc se vidjelo, da kada igras kako treba, kada ne stavljas licni ispred interesa kolektiva da mozes i hoces, da si igrac, ali snosi svoju odgovornost kapitenu, izvini se naciji sto nas nema na EP.
haj ubi se da te ne moramo vise citati!!!
Volim te Bosno!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 nov 2011, 09:33

xavi26 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Evo jos jednom da se zahvalim kapitenu za sve i za neodlazak na EP.

haj ubi se da te ne moramo vise citati!!!
Preskoci ako ti se ne svidja, nisam jedini koji to misli. Imas opciju ignore, ili se ubij da ne citas.
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 18 gostiju.