RK Krivaja Zavidovići

Raul_64
Kontakt:

Re: RK Krivaja Zavidovići

Post Postao/la Raul_64 » 30 okt 2011, 18:44

DakaZdici je napisao/la:Hahaha. Crlja najjaci lik. Nego mislim da budu snimke domacih utakmica na tv musto ili ti ga ktvz. Jaskica ubise cigare, ocemo Edina Basica :P
KTVZ :mrgreen: petkom od 17:00..
Jaškić spava u Ekiu..

sta ce nam Basic kad imamo Puru :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 30 okt 2011, 20:08

DakaZdici je napisao/la:Hahaha. Crlja najjaci lik. Nego mislim da budu snimke domacih utakmica na tv musto ili ti ga ktvz. Jaskica ubise cigare, ocemo Edina Basica :P
Bio je nekoliko godina u Derventi...legenda je lik...A Svrco je igrao poslije rata za na 3 godine...tAD SMO BILI NAJJACI...STETA NIJE BILO PREMIJER LIGE...POZDRAV

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 12 nov 2011, 00:42

Nakon teške i zaslužene pobjede rukometaša Krivaje u okviru osmine finala kupa BiH, u Živinicama protiv ekipe Konjuha rezultatom 35 : 38, danas nas očekuje nova poslastica, duel starih rivala, Krivaje i Goražda. Obje ekipe u ovu utakmicu ulaze sa istim brojem bodova i na diobi trećeg mjesta. Stoga se očekuje jako dobra i zanimljiva utakmica i nadat se nastavaku serije Krivajine nepobjedivosti!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 nov 2011, 14:07

Nerko ima upalu pluca i tesko da ce igrati veceras..
Jaškić sredio sve papire ali od sljedeceg kola(protiv Sloge)..

eh treba sada uzeti Gorazde i sa Jaškanom i zdravim Bašićem u odlucujuci dio sezone(Sloga + Čelik)
bit ce tesko..

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 12 nov 2011, 20:54

RK Krivaja : RK Goražde 16 : 25 (8 : 13)

Sve dobro u dosadašnjem dijelu prvenstva što su domaći rukometaši napravili, večeras su katastrofalnom igrom pred svojim navijačima prosuli, te poraženi od solidne ekipe Goražda koja je večeras samo uzela što im je ponuđeno. Koliko su domaći loše igrali najbolje govori podatak od samo 16 postignutih golova, po osam u poluvremenima. Večeras da je bilo koja ekipa osim Goražda bila protivnik domaćim rukometašima, odnijela bi bodove iz Zavidovića. Katastrofalna igra u odbrani te apsurdna u fazi napada, uz bezbroj izgubljenih lopti i promašenih zicera ne prepoznatljiva je za ekipu koja se do sada nalazila na četvrtom mjestu. Činjenica da RK Krivaja nema ambicije za plasman među tri najbolje zbog dodatnih troškova nije smjela biti alibi za večerašnju partiju pred svojim navijačima. Vrijedi istaći i komično suđenje sudijskog para iz Prijedora koji je dao gostujućim igračima krila večeras, te sudio onoliko koliko je potrebno da se gosti u ranom toku meča rezultatski odlijepe. Na kraju je sudijski par propisno ismijan od domaće publike, koja im nije toliko na kraju ni zamjerila, zbog loše igre domaćeg sastava koji bi i uz pomoć sudija večeras teško došao do bodova.
Nadat se da je ovo bila loša noć rukometaša Krivaje i da lošije od ovoga siguran sam ne mogu odigrati, jer za 7 dana dolazi odlična ekipa Sloge gdje će domaćini morati pružiti svoj maksimum ukoliko žele do bodova. ;)

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 20:58

Dejanović-Marčetić hehe....klasika....

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 12 nov 2011, 21:38

Dervencanin je napisao/la:Dejanović-Marčetić hehe....klasika....
Ma jašta ba, stvarno žalostno. Bez obzira, mi smo večeras katastrofa bili, Kakanj bi nas pobjedio. Ali na kraju sudije kao nešto kompenzirale i djelile rukometašima Goražda isključenja zbog faula koji nije uopšte faula a kamoli isključenje, na što je publika reagovala smijehom i pljeskom sudijama. Sreća njihova pa Krivaja nije dobro igrala, jer da jeste pitanje kako bi se završilo na kraju.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 12 nov 2011, 21:56

I onda ti na kraju kazu, pa sta hoces vidis da ste imali isto iskljucenja, sedmeraca...njih jako dobro znam sudili su mi dosta puta...jbg sudijesu nuzno zlo sporta i8 najniza vrsta zivota nha zemlji...niza od ameba...Pozdrav ti

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 19 nov 2011, 20:29

Kako zavrsi utakmica protiv Sloge ? :)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 19 nov 2011, 20:42

ljudi ima li tih rezultata?! :mrgreen:

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 19 nov 2011, 20:55

SLOGA "PALA" U ZAVIDOVIĆIMA !
RK Krivaja - RK Sloga 28 : 23(16 :13)

U dobroj rukometnoj predstavi, domaći rukometaši su ako se to tako može nazvati, napravili iznenađenje i savladali dosadašnjeg lidera na tabeli, Slogu iz Doboja. U veoma hladnoj dvorani pred oko 400 gledalaca, Krivaja je u svim segmentima igre nadigrala komšije iz Doboja. Od samog početka je bilo jasno da favorizovani gosti neće lako do bodova. Igralo se izjednačeno do 20. min kada domaći mini serijoim 3 : 0 dolaze do vodstva 12 : 9 kojeg su održali do kraja poluvremena. Domaći igrači predvođeni odličnim golmanom Hadžihasićem i svojim navijačima i u drugom poluvremenu nastavljaju istim tempom. Sve što je Sloga uspjela uraditi jeste smanjiti na 22 : 20, ali domaćini predvođeni Hadžihasićem i Omerovićem ponovo dolaze do vodstva od 26 : 21 što su održali do kraja utakmice. Pobjeda je značajnija time što kod domaćina nije nastupio i Gordan Šantić jedini pravi srednji bek i organizator Krivaje. Sve u svemu, zaslužena pobjeda domaćina. :D

Zenico eto nas da se nadigravamo :D

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 19 nov 2011, 21:33

Cestitam...mi smo0 veceras rastulili "europljane" Gradacac sa 40-17...Sve cestitke Krivaji

max
Kontakt:

Post Postao/la max » 19 nov 2011, 23:22

kako je povratnik u redove Krivaje odigrao,Jaškić??? :lol:

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 20 nov 2011, 00:37

max je napisao/la:kako je povratnik u redove Krivaje odigrao,Jaškić??? :lol:
Ma imaš mahanje :mrgreen:

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 20 nov 2011, 00:41

Dervencanin je napisao/la:Cestitam...mi smo0 veceras rastulili "europljane" Gradacac sa 40-17...Sve cestitke Krivaji
Hvala, i vama sve čestitke, svaka čast na tako ubjedljivoj pobjedi, prosto ne mogu da vjerujem, aferim :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 nov 2011, 13:46

I de mi sada reci da utakmica protiv gorazda nije prodana..
kada za 30 minuta boljoj ekipa das 16 golova kao Gorazdu za citavu utakmicu..

pa koja razlika u voljnom momentu igraca..
a prosla? pa Adi nije opsovao Boga nijednom i sad mi reci da je u redu.

Sjajna utakmica,odlicna koji intezitet u odbrani..

i na kraju japa od svog gola rijesava utakmicu..
Alic ide po 5 uzastopnu titulu najgrubljeg igraca lige..

najbolji bijase cica kojom su uvaljivali svakakve vruce krompire ali pogadjao je vecinu.

sada Čelik,s ovom igrom ne bi se izgubilo..
s ovom.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 20 nov 2011, 15:02

Raul_64 je napisao/la:I de mi sada reci da utakmica protiv gorazda nije prodana..
kada za 30 minuta boljoj ekipa das 16 golova kao Gorazdu za citavu utakmicu..

pa koja razlika u voljnom momentu igraca..
a prosla? pa Adi nije opsovao Boga nijednom i sad mi reci da je u redu.

Sjajna utakmica,odlicna koji intezitet u odbrani..

i na kraju japa od svog gola rijesava utakmicu..
Alic ide po 5 uzastopnu titulu najgrubljeg igraca lige..

najbolji bijase cica kojom su uvaljivali svakakve vruce krompire ali pogadjao je vecinu.

sada Čelik,s ovom igrom ne bi se izgubilo..
s ovom.
Bolan nevalja ti to što pričaš, pretpostavljam da si bio na utakmivi protiv Goražda. Jednostavno i ja sam bio u konfuziji nakon onakve utakmice ali da je prodana, nema šanse. Mislim da smo mi Goražde potcjenili, jer su kolo prije izgubili u Gračanici a mi dobili tamo, još smo i u živinicama dobili, tako da samo ih potcijenili. A osim toga, evidentno je bilo da nam se desio loš dan, što je sasvim normalno te da nas je malo i umor stigao, jer 6 igrača igra od do, inema adekvatne zamjene, a uz to dvojica nikako ne treniraju s ekipom. Osim toga vidio si koliko ni sreće nismo imali, oko 10 puta smo pogađali okvir gola, što prečka što stativa. A s druge strane, Goraždu je sve ulazilo, napad im je trajao i po 2-3min., čak i kad profulaju, vrati im se lopta. Stoga bespotrebno to pišeš, nadam se da ti je sad malo jasnije. I još nešto, naša ekipa je spora, naročito u fazi odbrane tako da malo brža ekipa može da nas izigra, a kod Goražda sve mladi i brzi momci. Vidio si sinoć kako se igra odbrana, ali razlog tome je i sporost Sloginih bekova nad kojima smo na vrijeme pravili faule i ne dozvoljavali im da razviju akcije.
U Zenici očekujem neizvjesnu utakmicu, te uz prikazanu igru od sinoć, sve je moguće, mada ne nadam se previše. Malo me je strah i suđenja. Ne znam kakvo im je bilo sinoć u Gračanici, ali znam da im je Šatordžija sudio koji je iz Zenice. No to nije ni bitno. Apsolutno sam zadovoljan učinkom naših igrača ove sezone, obzirom na to kakav nam je igrački kadar te u kojim uslovima treninira, i kako je (ne)plaćen! ;)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 22 nov 2011, 22:47

Ljubisa Crljic
sad smo na upravnom odboru imali tacku da li da angazujemo jaskica ili da kupimo 5 metara uglja pa sam verifikovao ovaj ugalj :lol: :lol: :lol:

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 23 nov 2011, 20:00

NK/RK Krivaja je napisao/la:Ljubisa Crljic
sad smo na upravnom odboru imali tacku da li da angazujemo jaskica ili da kupimo 5 metara uglja pa sam verifikovao ovaj ugalj :lol: :lol: :lol:
HEHE Crlja je legenda...kod njega ugalj nije u kubicima vec u metrima, i vazda te price...ostavio je trag u Derventi za nekoliko godina koliko je zivio u ovom gradu...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 04 dec 2011, 16:50

Krivaja teško protiv Gradačca!
Rezultatom 29:26(12:12) Rukometaši Krivaje savladali su goste iz Gradačca u jednoj izuzetno teškoj, neizvjesnoj ali i lošoj rukometnoj predstavi. Početak je bio u znaku Krivaji, ali nakon 10. minute gosti se bude i prave seriju te dolaze do vodstva 9:7, nakon time outa domaći rukometaši prave preokret te dolaze do vodstva 12:10, što do poluvremena nisu uspjeli sačuvati. Početkom drugog poluvremena, razigrani gosti dolaze do vodstva 18:14, a u napadu bezidejna Krivaja ne uspijeva parirati. Kod tog rezultata gosti su imali i 2 napada za povećanje prednosti, što nisu iskoristili. Nakon toga, domaći predvođeni publikom te iskusnim Nerminom Bašićem konačno igraju kako treba i sustižu goste, da bi u 52.min i poveli 22:21. Do kraja utakmice igralo se gol za gol, da bi u 59 min. gosti kod rezultata 27:26 imali napad za poravnjanje, gube loptu i Krivaja iz kontre dolazi do prednosti od dva gola razlike a samim tim i pobjede. Steče se dojam, i da su gosti uzeli bod ne bi bilo nezasluženo, ovako Krivaja na kraju i uz dosta sreće dolazi do važne pobjede na svom terenu.

Treba istaći danas i veliki uspjeh ZRK Krivaja, koja je pobjedom u derbiju kola nad ekipom Hadžića 37:17 pred 500 gledalaca i u odličnoj atmosferi napravila veliki korak ka plasmanu u premijer ligu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.