KTVZDakaZdici je napisao/la:Hahaha. Crlja najjaci lik. Nego mislim da budu snimke domacih utakmica na tv musto ili ti ga ktvz. Jaskica ubise cigare, ocemo Edina Basica

Jaškić spava u Ekiu..
sta ce nam Basic kad imamo Puru

KTVZDakaZdici je napisao/la:Hahaha. Crlja najjaci lik. Nego mislim da budu snimke domacih utakmica na tv musto ili ti ga ktvz. Jaskica ubise cigare, ocemo Edina Basica
Bio je nekoliko godina u Derventi...legenda je lik...A Svrco je igrao poslije rata za na 3 godine...tAD SMO BILI NAJJACI...STETA NIJE BILO PREMIJER LIGE...POZDRAVDakaZdici je napisao/la:Hahaha. Crlja najjaci lik. Nego mislim da budu snimke domacih utakmica na tv musto ili ti ga ktvz. Jaskica ubise cigare, ocemo Edina Basica
Ma jašta ba, stvarno žalostno. Bez obzira, mi smo večeras katastrofa bili, Kakanj bi nas pobjedio. Ali na kraju sudije kao nešto kompenzirale i djelile rukometašima Goražda isključenja zbog faula koji nije uopšte faula a kamoli isključenje, na što je publika reagovala smijehom i pljeskom sudijama. Sreća njihova pa Krivaja nije dobro igrala, jer da jeste pitanje kako bi se završilo na kraju.Dervencanin je napisao/la:Dejanović-Marčetić hehe....klasika....
Ma imaš mahanjemax je napisao/la:kako je povratnik u redove Krivaje odigrao,Jaškić???
Hvala, i vama sve čestitke, svaka čast na tako ubjedljivoj pobjedi, prosto ne mogu da vjerujem, aferimDervencanin je napisao/la:Cestitam...mi smo0 veceras rastulili "europljane" Gradacac sa 40-17...Sve cestitke Krivaji
Bolan nevalja ti to što pričaš, pretpostavljam da si bio na utakmivi protiv Goražda. Jednostavno i ja sam bio u konfuziji nakon onakve utakmice ali da je prodana, nema šanse. Mislim da smo mi Goražde potcjenili, jer su kolo prije izgubili u Gračanici a mi dobili tamo, još smo i u živinicama dobili, tako da samo ih potcijenili. A osim toga, evidentno je bilo da nam se desio loš dan, što je sasvim normalno te da nas je malo i umor stigao, jer 6 igrača igra od do, inema adekvatne zamjene, a uz to dvojica nikako ne treniraju s ekipom. Osim toga vidio si koliko ni sreće nismo imali, oko 10 puta smo pogađali okvir gola, što prečka što stativa. A s druge strane, Goraždu je sve ulazilo, napad im je trajao i po 2-3min., čak i kad profulaju, vrati im se lopta. Stoga bespotrebno to pišeš, nadam se da ti je sad malo jasnije. I još nešto, naša ekipa je spora, naročito u fazi odbrane tako da malo brža ekipa može da nas izigra, a kod Goražda sve mladi i brzi momci. Vidio si sinoć kako se igra odbrana, ali razlog tome je i sporost Sloginih bekova nad kojima smo na vrijeme pravili faule i ne dozvoljavali im da razviju akcije.Raul_64 je napisao/la:I de mi sada reci da utakmica protiv gorazda nije prodana..
kada za 30 minuta boljoj ekipa das 16 golova kao Gorazdu za citavu utakmicu..
pa koja razlika u voljnom momentu igraca..
a prosla? pa Adi nije opsovao Boga nijednom i sad mi reci da je u redu.
Sjajna utakmica,odlicna koji intezitet u odbrani..
i na kraju japa od svog gola rijesava utakmicu..
Alic ide po 5 uzastopnu titulu najgrubljeg igraca lige..
najbolji bijase cica kojom su uvaljivali svakakve vruce krompire ali pogadjao je vecinu.
sada Čelik,s ovom igrom ne bi se izgubilo..
s ovom.
HEHE Crlja je legenda...kod njega ugalj nije u kubicima vec u metrima, i vazda te price...ostavio je trag u Derventi za nekoliko godina koliko je zivio u ovom gradu...NK/RK Krivaja je napisao/la:Ljubisa Crljic
sad smo na upravnom odboru imali tacku da li da angazujemo jaskica ili da kupimo 5 metara uglja pa sam verifikovao ovaj ugalj![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.