Nisi ti ni p od pratio Pandzu,ali fakat.Salihowic24 je napisao/la:Moram priznati da mi se ovaj Pandza nikako ne svidja kao igrac, mislim da on sasvim solidno igra odbranu, ali brate moras nekad i stati na loptu a ne samo "degazirati" je sto dalje od sebe. Ukoliko bude igrao u Lisabonu, samo obratite paznju? Mislim da je Sanel Jahic mnogo bolji igrac od njega sto se toga tice, Sanel je u prvoj utakmici odlicno odigrao,nadam se da ce dobiti priliku u Potugalu,Sanele samo nastavi tako!!
Jahic je vecinom da popunjava rupe,zbog toga sto ga mozes bacati na sve strane i lijevo i desno i gore i dole.Ali mjesto stopera,glupost je o tome i pricati.Pandza je klasicni stoper,uz to vrlo dobar koji itekako zna stati na loptu pa cak je i iznijeti.Samo sto je uz njega Spahic koji to bolje cini.

Kad je Pape sjeo na klupu, prvi igrac kojeg je skinuo sa spiska bio je Jahic, vrlo dobro se sjecam jer nije bio u kadru ni protiv Gane, ni protiv Njemacke, a za to vrijeme je igrao u svom bivsem klubu i nije bio pvrijedjen samo je imao manju minutazu....i sam Sanel se cudio sto ga Safet ne poziva..... i usput, obrati paznju na navodnike
  Kad je Pape sjeo na klupu, prvi igrac kojeg je skinuo sa spiska bio je Jahic, vrlo dobro se sjecam jer nije bio u kadru ni protiv Gane, ni protiv Njemacke, a za to vrijeme je igrao u svom bivsem klubu i nije bio pvrijedjen samo je imao manju minutazu....i sam Sanel se cudio sto ga Safet ne poziva..... i usput, obrati paznju na navodnike  

. Jaha je već u dijelu karijere kada se treba što više uzeti i to je to. Za njega izvanredan potez, za reprezentaciju ne toliko, ali ko mu i garantuje da će igrati u prvih 11 u reprezentaciji. Sretno majstore.
 . Jaha je već u dijelu karijere kada se treba što više uzeti i to je to. Za njega izvanredan potez, za reprezentaciju ne toliko, ali ko mu i garantuje da će igrati u prvih 11 u reprezentaciji. Sretno majstore.