Sanel Jahic

harishp
Kontakt:

Re: Sanel Jahic

Post Postao/la harishp » 12 nov 2011, 20:10

Salihowic24 je napisao/la:Moram priznati da mi se ovaj Pandza nikako ne svidja kao igrac, mislim da on sasvim solidno igra odbranu, ali brate moras nekad i stati na loptu a ne samo "degazirati" je sto dalje od sebe. Ukoliko bude igrao u Lisabonu, samo obratite paznju? Mislim da je Sanel Jahic mnogo bolji igrac od njega sto se toga tice, Sanel je u prvoj utakmici odlicno odigrao,nadam se da ce dobiti priliku u Potugalu,Sanele samo nastavi tako!!
Nisi ti ni p od pratio Pandzu,ali fakat.
Jahic je vecinom da popunjava rupe,zbog toga sto ga mozes bacati na sve strane i lijevo i desno i gore i dole.Ali mjesto stopera,glupost je o tome i pricati.Pandza je klasicni stoper,uz to vrlo dobar koji itekako zna stati na loptu pa cak je i iznijeti.Samo sto je uz njega Spahic koji to bolje cini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 12 nov 2011, 20:26

harishp je napisao/la:
Salihowic24 je napisao/la:Moram priznati da mi se ovaj Pandza nikako ne svidja kao igrac, mislim da on sasvim solidno igra odbranu, ali brate moras nekad i stati na loptu a ne samo "degazirati" je sto dalje od sebe. Ukoliko bude igrao u Lisabonu, samo obratite paznju? Mislim da je Sanel Jahic mnogo bolji igrac od njega sto se toga tice, Sanel je u prvoj utakmici odlicno odigrao,nadam se da ce dobiti priliku u Potugalu,Sanele samo nastavi tako!!
Nisi ti ni p od pratio Pandzu,ali fakat.
Jahic je vecinom da popunjava rupe,zbog toga sto ga mozes bacati na sve strane i lijevo i desno i gore i dole.Ali mjesto stopera,glupost je o tome i pricati.Pandza je klasicni stoper,uz to vrlo dobar koji itekako zna stati na loptu pa cak je i iznijeti.Samo sto je uz njega Spahic koji to bolje cini.
bas tako..pandza je i prilicno korpulentan, i posto ce oni stavit almeidu vjerovatno tamo..bolje je da on igra s spahicem..jahic ce i na beku bit extra..svakako se moglo vidjet u par situacija da je instinktivno izlazio na ronalda gdje je zahirovic ostajao unutar sesnaesterca
Unica grande amore

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 12 nov 2011, 22:46

sekula je napisao/la:Sanel je bio sjajan veceras......ovim je dokazao da je nepravedno "otjeran" iz reprezentacije nakon proslih kvalifikacija.......polivalentan igrac.....kakva rutina vecras, jednostavno, efektno i bez komplikacija.....

Potpis!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2011, 22:55

Ljepoje je napisao/la:
sekula je napisao/la:Sanel je bio sjajan veceras......ovim je dokazao da je nepravedno "otjeran" iz reprezentacije nakon proslih kvalifikacija.......polivalentan igrac.....kakva rutina vecras, jednostavno, efektno i bez komplikacija.....

Potpis!
Vise lici na otpis ,ko ga je bio otjerao?????
Pa cova godinu dana zbog povreda nije cestito cjele tekme odigrao.
Uostalom sam je Pape u par navrata rekao da nije odsustvao zbog povreda da bi uvijek bilo mjesta za njega u 18.izabranih.
Puno se kakucka na svoju ruku izgleda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 13 nov 2011, 00:27

harishp je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:

Potpis!
Uostalom sam je Pape u par navrata rekao da nije odsustvao zbog povreda da bi uvijek bilo mjesta za njega u 18.izabranih.
a godinu prije, odnosno na pocetku ovih kvalifikacija?! :roll: Kad je Pape sjeo na klupu, prvi igrac kojeg je skinuo sa spiska bio je Jahic, vrlo dobro se sjecam jer nije bio u kadru ni protiv Gane, ni protiv Njemacke, a za to vrijeme je igrao u svom bivsem klubu i nije bio pvrijedjen samo je imao manju minutazu....i sam Sanel se cudio sto ga Safet ne poziva..... i usput, obrati paznju na navodnike ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

dinoooo
Kontakt:

Post Postao/la dinoooo » 13 nov 2011, 00:48

Jahić je igrao i portiv Gane i protiv Njemačke ;)

U susretu u Frankfurtu za BiH su nastupili: Hasagić, Mravac (od 45. Ibričić), Spahić, Nadarević, Jahić, Salihović (od 78. Berberović), Pjanić, Rahimić, Misimović (od 79. Muslimović), Ibišević (od 73. Zec), Džeko.

Za reprezentaciju BiH u ovom meču su nastupili: Hasagić (od 46. Begović), Spahić, Nadarević, Salihović, Jahić (od 63. Berberović), Rahimić (od 46. Muratović), Ibričić (od 46. Muslimović), Pjanić, Misimović (od 73. Medunjanin), Ibišević (od 80. Zec), Džeko

usput bio je tu i protiv Švedske, i protiv Katara, prve sa Luksemburgom, Francuzima, Albancima, i onda povreda nažalost :?

http://www.nfsbih.net/Rezult.aspx?id=2010#GG" onclick="window.open(this.href);return false;

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2011, 01:01

sekula je napisao/la:
a godinu prije, odnosno na pocetku ovih kvalifikacija?! :roll: Kad je Pape sjeo na klupu, prvi igrac kojeg je skinuo sa spiska bio je Jahic, vrlo dobro se sjecam jer nije bio u kadru ni protiv Gane, ni protiv Njemacke, a za to vrijeme je igrao u svom bivsem klubu i nije bio pvrijedjen samo je imao manju minutazu....i sam Sanel se cudio sto ga Safet ne poziva..... i usput, obrati paznju na navodnike ;)
Slabo pratis ali fakat slabo,sto covjek rece ne da je pozvan vec je i igrao protiv Njemacke,kao sto je bio cjeli pocetak kvalifikacija do povrede.To da nije bio povrijedjen isto nema veze sa vezom,cak je jedno vrijeme par sedmica totalno izbivao sa terena,isto tako imati manju minutazu ,vecinom postoji za to neki razlog.
Navodnici su ponekad poput nekusne sale,a u sali zna da se i opali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 nov 2011, 01:14

harishp je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:

Potpis!
"Problemi" oko Sanela Jahića su nastali nakon prelaska u APOEL iz Atinskog AEK-a, + dugo je bio odsutan zbog povrede. Nakon je "de-facto" bio na listu OTPISANI...

A naprj, jedan Zlatan Muslimović koji je nakon ljeta ostao "bez kluba/adresara"stalno dobivao pozive.

Sada, špekulacije da ili ne? Nebitno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2011, 01:38

Bitno je itekako jer poredjenje nema veze sa vezom pogotovo to sa na primjer.
U napadu smo jedno vrijeme imali samo Dzeku jer je Vedo izbivao par mjeseci i koga pozvati Lazara mozda :roll:
Dok je odbrana pogotovo povratkom Papca i zdravim Mujdzom vec dobijala svoju sliku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2011, 02:04

Super je što je Safet vratio Sanela, iako je to možda trebao i ranije, ali sada nebitno. Sanel je bitan jer može da zakrpi maltene svaku poziciju u odbrani, što je sinoć i pokazao i tako ga i treba koristiti ali sad da konstantno može igrati štopera, to teško. Pandži je to prirodna pozicija i momak igra dobro u zadnje vrijeme, ne treba ga sada otpisivati zato što je Sanel odigrao jednu dobru utakmicu.

Jako me raduje činjenica da se širi krug kvalitetnih reprezentativaca, nije sve u prvih 11, bitno je imati i dobre izmjene. To se i sinoć pokazalo ulaskom Vede i Darka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 13 nov 2011, 02:39

harishp je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Slabo pratis ali fakat slabo,sto covjek rece ne da je pozvan vec je i igrao protiv Njemacke,kao sto je bio cjeli pocetak kvalifikacija do povrede.To da nije bio povrijedjen isto nema veze sa vezom,cak je jedno vrijeme par sedmica totalno izbivao sa terena,isto tako imati manju minutazu ,vecinom postoji za to neki razlog.
greska, do mene je....mrsko mi bilo prosurfati, ali znam da je jedno vrijeme bio zapostavljen, da li je to bio prije ili poslije povrede, nisam siguran....moze li sad ovako? :roll:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 13 nov 2011, 02:43

sekula je napisao/la:
harishp je napisao/la:
sekula je napisao/la:
greska, do mene je....mrsko mi bilo prosurfati, ali znam da je jedno vrijeme bio zapostavljen, da li je to bio prije ili poslije povrede, nisam siguran....moze li sad ovako? :roll:
Savjet #1: Prije nego sto nesta napises u vezi nekog igraca, informisi se, jer zbog toga "mrsko" blamiras se. ;) Zivio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 nov 2011, 12:20

Jahić je još odavno zaslužio poziv u repku , na poziciji stopera je odigrao bez greške , ipak je to Željina škola. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 23 nov 2011, 19:36

Ulazi Jahic protiv Zenita u 69 min,0-0,

dobra slika

sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 jan 2012, 15:26

kakav je ovav karbukspor ?? je li i Sanel izgubljeni slucaj sa ovim trasnferom ????

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2012, 15:30

zgembo89 je napisao/la:kakav je ovav karbukspor ?? je li i Sanel izgubljeni slucaj sa ovim trasnferom ????
Treci na tabeli.....otpozadi.
Sa ovim transferom konta da ce nesto zaraditi kako rece u slijedece dvije i po godine(sta ako ispadnu) :roll: ..............i to je sve,na zalost po repku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 jan 2012, 15:33

kakva je situacija sa igračima daj Bože da ćemo više pjevat i onu A nama baraž je

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2012, 15:37

E moj Sanele, iz tima koji igra knock out fazu LP-a u Turskog prvoligasa, dogodine vrlo lako drugoligas. :evil:

Nije ti ovaj potez nimalo dobar, ali eto ti znas najbolje za sebe.
Nazalost, unazadio si svoju karijeru, narocito sto se tice repke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 17 jan 2012, 15:38

Za dvije i po godine 2 miliona maraka :D . Jaha je već u dijelu karijere kada se treba što više uzeti i to je to. Za njega izvanredan potez, za reprezentaciju ne toliko, ali ko mu i garantuje da će igrati u prvih 11 u reprezentaciji. Sretno majstore.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 17 jan 2012, 16:23

I sanel napreduje. :?

Jbt, šta se sve piše o našim igračima, a na kraju gdje završe. Ned'o Bog nikome.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.