Bit ce ovo dobra utakmica, lose smo odigrali protiv Rudara koliko sam mogao upratiti, i to me brine, ali veseli pristup na Grbavici, i uz takav pristup moramo se nadati i vjerovati da Široki moze ostati neporazen u BL, sto je primarni cilj, ova ekipa to moze i takav joj je imperativ. Prosle godine se moglo bez problema igrati, nadam se da ce uvjeti ponovno biti isti, a u golove i kvalitet nogometa ne bi trebalo sumnjati.
sve manje mjesta za vještačke(novonastale) klubove kakvi ste vi i Široki.
Ispricavam se lesinarima i moderatorima na off topicu, medjutim tebi da usput odgovorim mada si sam po sebi dijagnoza - mani se ti Širokog, nitko nas nije stvorio necijim udbaskim dekretom, ili zabranio istim takvim iz ovih ili onih razloga, niti smo postojali/osnovani da bi ispunjavali necije hirove na vlasti ili bili miljenici istih, niti smo bilo cije nesto uzeli ili oteli vec sami sebi stvorili stadion, trening kamp, omladinsku skolu (jos u toj famoznoj bivsoj ligi je Široki izbacivao igrace koji su kasnije igrali za Dinamo, Velez, Sarajevo, GOSK) i normalne uvjete za rad te postali najograniziraniji i najstabilniji klub drzave danas, sto je bio dugotrajan i tezak proces truda, rada i ulaganja, a sami klub je osnovan 1948., postojao sve te godine, igrao nize lige, najcesce tadasnji treci rang natjecanja, nekoliko puta doigravanje za drugu tadasnju ligu, te iako mu najveca dostignuca datiraju unazad 15ak godina, nitko ga nije ''izmislio'' poslije rata ili sta vec da bi to ti nazivao ''vjestackim, novonastalim'' klubovima i svrstavao ga u rang takvih.
...Život za Široki...