FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

fk zeljeznicar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la fk zeljeznicar » 16 avg 2009, 13:42

miki27 je napisao/la:Svaka čast timovima koji dopuste da se igra kod kuće bez lomljave noga i ostalih ekstremiteta. A izbaciti treba ove timove koji po dvije godine čekaju pobjedu na strani i još se diče nekakavom kulturom i poštenjem.

halo da ti nisi navijač onog nego zrinskog iz drugog dijela mostara koji otimaju stadion ako jesi nemoj molim te ti pisati riječ kultura i poštenje

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2009, 13:49

drzite se teme!
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 avg 2009, 13:54

chanchi je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:
maistor_mo je napisao/la:a prošle godine smo odigrali najpametniju utakmicu na proljeće, ali i imali smo sreće...
Još ako dobijemo želju na grbavici, ufff, dolazi nas duplo nego prošle sezone u BL... a koliko mislim i prošle sezone nas je bilo najviše od gostujućih navijača...
A za onog "selju"... Jašta je nego teheran, jedino se ondje bandere boje u zeleno... Isprika lešinarima na OFF-u
maistor mo pazi sto pricas izbacit ce te trajno sa foruma ,osjetljivi su moderatori na takve provokacije iako smo u demokratskoj drzavi ovaj portal je ...znas vec kakav,sve ok ,zanimljivih ljudi ima ,sport teme odlicno za ubit malo dana ,al su rigorozni na teheran i takve stvari :lol:
i ne boje bandere vec plocnike :D
a Zelju necemo dobit gore jer nikad i nismo dok se protiv Borca moglo uvjek igrat zato i imamo povoljan skor jer te docekaju normalni odgojeni i kulturni ljudi a ne lani na grbavici igrac brani prazan gol rukom sudija nista,dzidic se ozljedi nakon brutalnog starta sudija nista!
Tipičan kompleks niže vrijednosti, svjesni ste vi od koga vama prijeti največa opasnost.Šatro se ulagujete ovdje na stranici Fk Borca (kojeg veoma cijenim-zbog nečeg što se zove IME I TRADICIJA) a sutra kad vas dobiju vaki ste-naki ste.Čini mi se, da ste se vi malo uplašili ove situacije jer su stvari počele da dolaze na svoje mjesto. Jak Borac,jak Velež,Sarajevo u Evropi, Željo se budi...sve manje mjesta za vještačke(novonastale) klubove kakvi ste
vi i Široki.Jesi li se nekada upitao zašto su ispali (žrtvovani)svi klubovi sa hrvatskim predznakom - da biste vi izlazili redovno u Evropu, šta sada?Koga sada žrtvovati? U neko dogledno vrijeme, kada stvari dođu na svoje mjesto vama će biti čast ,da kao drugoligaši igrate pripremne utakmice sa pravim klubovima kakvi su samo:Željo.Sarajevo,Borac,Velež,Sloboda,Čelik!!!
Svaka cast!

Cestitke Borcu na prikazanom do sada, ova liga fakat POSTAJE liga, gdje ce glavnu rijec voditi ekipe koje to i zasluzuju, a ne neki tamo lovatori :oops:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 16 avg 2009, 14:06

dali je moguce da ova ''liga'' postaje prava liga? :D :D ima bodova na gostovanjima izdvajaju se bolji timovi (Borac Velez Zeljo Sarajevo Slavija i mozda jos Zrinjski) ili je to ko i svake god ispocetka pa opet krece kuvanje 8-)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 avg 2009, 14:25

Bice pravi spektakl kada dodje Zrinjski 12 septembra...jos ako ultrasa bude onoliko kao u februaru ove godine...mislim da je to najbrojnija navijacka grupa koja je gostovala kod nas jos od 1990 i one invazije BBB (kada su izbaceni sa stadiona...)....doduse nisam siguran da li sam u pravu jer mi raja kaze da je i HZ u avgustu bilo isto jako puno,ali tad nisam bio u BL pa ne mogu nista reci....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2009, 14:29

Kao što rekoh nekad davno još prije 1 kola, Borac će biti prvak. Čestitam na pobjedi, i vidjelo se jučer u Zenici da tuga vlada po prvi put nakon nekoliko godina .

Pozz.

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 16 avg 2009, 14:33

Schlager je napisao/la:Bice pravi spektakl kada dodje Zrinjski 12 septembra...jos ako ultrasa bude onoliko kao u februaru ove godine...mislim da je to najbrojnija navijacka grupa koja je gostovala kod nas jos od 1990 i one invazije BBB (kada su izbaceni sa stadiona...)....doduse nisam siguran da li sam u pravu jer mi raja kaze da je i HZ u avgustu bilo isto jako puno,ali tad nisam bio u BL pa ne mogu nista reci....
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 5bf0e7a968
+ na slikama nije obuhvacena cijela tribina.

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 16 avg 2009, 14:42

faba je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Bice pravi spektakl kada dodje Zrinjski 12 septembra...jos ako ultrasa bude onoliko kao u februaru ove godine...mislim da je to najbrojnija navijacka grupa koja je gostovala kod nas jos od 1990 i one invazije BBB (kada su izbaceni sa stadiona...)....doduse nisam siguran da li sam u pravu jer mi raja kaze da je i HZ u avgustu bilo isto jako puno,ali tad nisam bio u BL pa ne mogu nista reci....
+ na slikama nije obuhvacena cijela tribina.
pa tako je negdje bilo i ultrasa ;) a i nas je toliko bilo u sarajevu 8-)

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 16 avg 2009, 17:22

mogo bi borac ove godine bit drugi :D :D

damiRZ 88
Kontakt:

Post Postao/la damiRZ 88 » 16 avg 2009, 17:51

Rz88 je napisao/la:Kao što rekoh nekad davno još prije 1 kola, Borac će biti prvak. Čestitam na pobjedi, i vidjelo se jučer u Zenici da tuga vlada po prvi put nakon nekoliko godina .

Pozz.
cestitke borcu i lesinarima na pobjedi i napokon navijanju bez nacionalnih skandiranja,tuga brate do bola i bice tuga sve dok pojedinci ne odu a prvi je na spisku ivo istuk :evil:

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 16 avg 2009, 22:20

cestitke, postena 3 boda,
momci na terenu pozrtvovani, lesinari, po prvi put korektni, bez nacionalizma...

ZENICA NA BOJKOT

UPRAVA NA ULICU
Zadnja izmjena: admir_ze1982, dana/u 17 avg 2009, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 17 avg 2009, 00:19

+ na slikama nije obuhvacena cijela tribina.[/quote]
samo pogledaj razmak izmedu navijaca i sve ce ti biti jasno...nemojte biti smijesni...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 avg 2009, 00:21

19BL87 je napisao/la:dali je moguce da ova ''liga'' postaje prava liga? :D :D ima bodova na gostovanjima izdvajaju se bolji timovi (Borac Velez Zeljo Sarajevo Slavija i mozda jos Zrinjski) ili je to ko i svake god ispocetka pa opet krece kuvanje 8-)
Ohladit cete se na sledecem gostovanju ;)
Dragon Town

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 17 avg 2009, 00:27

samo pogledaj razmak izmedu navijaca i sve ce ti biti jasno...nemojte biti smijesni...[/quote]
Sta to, hos reci da Hordi zla nije vise bilo od TM?
HA HA HA.
Daj slike.
Nas oko 300, vase ponavljam vase prognoze su da vas je bilo oko 150-200. ;)
Na kraju krajeva, daj nam slike.

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 17 avg 2009, 00:30

LESINARI PLUS NOVOSADJANI TOPLE SU BRATSKE GRUPE PRIMAJU GA U D(CENZURA)!!!

19BL87
Kontakt:

Post Postao/la 19BL87 » 17 avg 2009, 00:35

zmaj_Bosne je napisao/la:
19BL87 je napisao/la:dali je moguce da ova ''liga'' postaje prava liga? :D :D ima bodova na gostovanjima izdvajaju se bolji timovi (Borac Velez Zeljo Sarajevo Slavija i mozda jos Zrinjski) ili je to ko i svake god ispocetka pa opet krece kuvanje 8-)
Ohladit cete se na sledecem gostovanju ;)
haha...i to cemo vidjeti ;) nekako ste zelju uzeli

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 17 avg 2009, 02:09

Ima li slika iz Zenice?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2009, 04:28

Bit ce ovo dobra utakmica, lose smo odigrali protiv Rudara koliko sam mogao upratiti, i to me brine, ali veseli pristup na Grbavici, i uz takav pristup moramo se nadati i vjerovati da Široki moze ostati neporazen u BL, sto je primarni cilj, ova ekipa to moze i takav joj je imperativ. Prosle godine se moglo bez problema igrati, nadam se da ce uvjeti ponovno biti isti, a u golove i kvalitet nogometa ne bi trebalo sumnjati.
sve manje mjesta za vještačke(novonastale) klubove kakvi ste vi i Široki.
Ispricavam se lesinarima i moderatorima na off topicu, medjutim tebi da usput odgovorim mada si sam po sebi dijagnoza - mani se ti Širokog, nitko nas nije stvorio necijim udbaskim dekretom, ili zabranio istim takvim iz ovih ili onih razloga, niti smo postojali/osnovani da bi ispunjavali necije hirove na vlasti ili bili miljenici istih, niti smo bilo cije nesto uzeli ili oteli vec sami sebi stvorili stadion, trening kamp, omladinsku skolu (jos u toj famoznoj bivsoj ligi je Široki izbacivao igrace koji su kasnije igrali za Dinamo, Velez, Sarajevo, GOSK) i normalne uvjete za rad te postali najograniziraniji i najstabilniji klub drzave danas, sto je bio dugotrajan i tezak proces truda, rada i ulaganja, a sami klub je osnovan 1948., postojao sve te godine, igrao nize lige, najcesce tadasnji treci rang natjecanja, nekoliko puta doigravanje za drugu tadasnju ligu, te iako mu najveca dostignuca datiraju unazad 15ak godina, nitko ga nije ''izmislio'' poslije rata ili sta vec da bi to ti nazivao ''vjestackim, novonastalim'' klubovima i svrstavao ga u rang takvih.
...Život za Široki...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 avg 2009, 06:46

Navijac Sarajeva je napisao/la:LESINARI PLUS NOVOSADJANI TOPLE SU BRATSKE GRUPE PRIMAJU GA U D(CENZURA)!!!
Neka neko obrise ovog degenerika! Vole, prati svoj klub i ne lupetaj na ovoj temi!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 avg 2009, 09:47

Nekako je red da smo mi na vrhu!?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.