Ma NCAA i ovaj nacin igre su dva svijeta. Najveci Adnanov problem je taj sto je on undersized centar. Zarobljen u tijelu cetvorke.Slatinash_7 je napisao/la:Tu sam !neno#4 je napisao/la:A sada bih volio da ovdje vidim one koji su me citavo ljeto ubjedjivali da Adnan Hodzic jede malu djecu![]()
![]()
Gdje li su sada?
Po onome sto je prikazivao u NCAA realno je bilo ocekivati dobrog igraca,barem za neke okvire te njemacke lige,barem sam ja to ocekivao,al ne ide,ne moze,ne zna i to bi bilo to od njega,ja mislim...Isti slucaj kao sa Goranom Sutonom,pa covjek je na Michiganu jeo zivu djecu,20 poena i 10+ skokova u finalu NCAA i opet gdje je zavrsio,u Rusiji pa u Ciboni i to jako lose igra..Greske se desavaju....Nesto ovi centri iz NCAA kad dodju tesko se privikavaju zbog pravila,ne sjecam se kad je neko iz NCAA pa i iz NBA dosao u evropu i da je bas bas opravdao ocekivanja,dok to nizi igraci bolje rade,primjer Farmar...
Al koliko se sjecam neno ti rece da od Kapelana nema nista,covjek redovno 20+ doduse u nasoj ligi al suter je to moras priznati i to jako dobar
A Kapelan. Ako uzimas parametar nase lige kao vjerodostojan onda nismo na istim talasnim duzinama. Dzenan Rahimic dominira nasom ligom. To sve govori.