Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

skyisthelimit

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 21:27

Anoniman je napisao/la:osjecamo se mi svi isto ,
tako i pape ...
al ne znam ja kako bi pape pomogao ,osim da je usao u teren i zaigrao ...

ma ne mozes ti njima objasniti ...

ne vrijedi vise, odustajem..Zivite u zabludi da bi prosli Portugal da nije bilo Susica
15.10 - 15.06 ...

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 16 nov 2011, 21:28

Samo ne razumijem kako neko moze pricati o tome da pape ne bi treb'o biti selektor. Pa jeste li vi normalno !? PAPE JE NAJBOLJI TRENER U POSLIJE RATNOJ HISTORIJI !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 16 nov 2011, 21:28

Raja zna li iko tacno hoce li biti neka sjednica ili sastanak u vezi Papetovog statusa,mislim zao mi ga je kako god,jer ipak je uradio sve sto je mogao...ali sta se moze,zivot ide dalje.. :?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 nov 2011, 21:28

ovaj vendeta nema pametnijeg posla neg trolati, sta trebamo, mjenjati trenera za trenerom? pa ljudi moji, ne mozete od bih ocekivati sto i od engleza, spanaca, njemaca, nama je uspjeh baraz, Portugal je i glavni sudija gurao, oni igraju konstantno na visokom nivou

Pape je nasa fudbalska legenda, i treba da ostane jos, ova je tema glupa, treba je izbrisati normala da Susic ostaje.

eh da nam je sad jedan poput Papeta...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 21:29

skyisthelimit je napisao/la:
tako i pape ...

ne vrijedi vise, odustajem..Zivite u zabludi da bi prosli Portugal da nije bilo Susica
Neznam da li bi prosli al se nabi nako osramotili. Pa covjece citava evropa nam se smije danas je na svim stranim TV stanicama nasa blamaza bila jedna od glavnih vjesti u sportskom programu.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 16 nov 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 21:29

tako i pape ...

Da je trener bio Phil Jackson i da smo imali Teletovica u napadu sa D<zeksonom 100% bi prosli portugal :o

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 nov 2011, 21:30

Ja mislim da ipak trebamo smjeniti selektora,ipak to smeta nekom banjalucaninu koji dnevno bude u drustvu 3 banjalucanke.

Pravda za vendetu87!!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 21:33

Megamon je napisao/la:Ja mislim da ipak trebamo smjeniti selektora,ipak to smeta nekom banjalucaninu koji dnevno bude u drustvu 3 banjalucanke.

Pravda za vendetu87!!
Da druze meni smeta jer se sa nastupima kao sto je sinocnji samo dalje blamiramo i sami sebe omalaovazavamo u ocima cijelog svijeta.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 nov 2011, 21:33

tako i pape ...

Sumnjam da bi prošli ali isto mislim da se ne bi igralo onako kukavički,onako istrzano,bez sredine...obrana....pa 50m išta,pa jadni Džeko.
Ne bi primili 6 golova,6 rana na srcu.Sigurno je u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Travniku bila totalna sjebada ali makar niste morali proživljavati ono šta smo mi proživili u Mostaru,Banja Luci i drugim egzotičnim mjestima.Kada nakon svakog primljenog gola čuješ oduševljenje 'navijača' Portugala,kada po završetku utakmice čuješ rafalnu paljbu...e moj Pape,moglo je ovo biti i bezbolnije.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 21:34

BosnjoInside je napisao/la:
tako i pape ...

Da je trener bio Phil Jackson i da smo imali Teletovica u napadu sa D<zeksonom 100% bi prosli portugal :o
Jest a Hajro bi napravio tripl dabl.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adolino
Kontakt:

Post Postao/la adolino » 16 nov 2011, 21:38

NoName je napisao/la:Po meni treba da ostane jer je od Rumunije naovamo prisutan pozitivan trend. Sa Portugalom nije moglo bolje, to je ekipa koja nam ne leži i nikada ležati neće jer su prebrzi za nas.

Ako već Sušić odluči da ode, ja vidim dvije opcije: Ili Vlado Jagodić, koji radi sjajan posao sa mladom reprezentacijom ili Sergej Barbarez, koji je ovoj reprezentaciji dao jako puno i zalužio je šansu. O Vahi, Bajeviću i slično ne treba ni pričati jer od toga nema ništa.

Ja nisam za Barbareza, mislim da nema smisla davati nekom sansu ko je bez trenerskog iskustva...nama treba trener koji ce od ovih nasih igraca napraviti tim i taktiku da ostvarimo plasman na SP, grupa nije lahka u kojoj cemo igrati, tu su neugodni Grci a i Slovaci, Litvanija i Latvija znaju isto biti neugodne i znaju zakomplikovati ako ih se ne shvati ozbiljno, uostalom kad je jedna Estonija izborila baraz zasto nebi i ove dvije izborile...mi moramo u svaku kvalifikacionu utakmicu ulazit kao da je zadnja utakmica i ko da je upitanju baraz, mi smo kiksali protiv albanije i rumunije u gostima u proslom ciklusu i tesko je bilo ocekivat nesto protiv francuza, ta dva boda su nam falila da odemo na prvenstvo...sto se tice portugala, po meni to je ekipa koja nam nikako ne lezi jer igraju brz fudbal, jaki su tehnicki, mislim da je realno bilo da ne prodjemo, kao drugo morali smo dobiti kod kuce ako smo nesto ocekivali, zato je onaj promasaj ibisevica veliki promasaj, ljudi su nas nadigrali, pa niko nije ocekivao od nas da budu tako jaki na terenu, svi smo ocekivali da se nesh moze desiti ako ih ne krene, ali njima je krenulo i dobili su nas ubjedljivo...sad dal je ovo igra uefe pa smo opet dobili portugalce, jer sam citao na nekom hrvatskom portalu da je neki forumas pola sata prije izvlacenja znao sve parove i naveo ih je tacno po redu kako su izvuceni, drugo sudija je sjeckao nase napade kada smo i mogli nesto uraditi, nelogicne je odluke donosio, jedva cekao da iskljuci Lulica itd, nemamo mi taj rejting da nesto ocekujemo vise od toga...mislim da zbog toga trebamo u naredni ciklus krenut skroz ozbiljno i ne ispustat bodove, pa bolje stisnut u kvalifikacijama nego naletiti na neku velesilu u barazu, mi da smo dobili bilo kojeg drugog protivnika imali bi realne sanse ali protiv portugala nije islo, ljudi su jaci, skuplji itd...zasto ne osvojiti u narednom ciklusu 26 bodova i direktno otici,sest pobjeda protiv latvije litvanije i lihtenstajna, domace pobjede protiv slovaka i grka te ne izgubit u gostima kod ovih zadnjih...mislim da selektor Pape dobro vodio repku i treba mu dat sansu, nema smisla mijenjati, pa i Baka je isto dobio drugu priliku kad je napravio neki tim, portugalci su nas podcijenili u proslom barazu pa smo igrali bolje a u ovom su sve apsolutno sve uradili da nas dobiju, zato ne treba nikog osudjivati zbog toga, mora se uciti na greskama i ne gubiti bezze bodove u kvalifikacijama kao sto nam se uvijek desi...zar nije lakse ne izgubit dvije tekme protiv grcke i slovacke nego cekat nekog u barazu pa da opet ostanemo kratkih rukava....

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 21:41

tepsija je napisao/la: Sumnjam da bi prošli ali isto mislim da se ne bi igralo onako kukavički,onako istrzano,bez sredine...obrana....pa 50m išta,pa jadni Džeko.
Ne bi primili 6 golova,6 rana na srcu.Sigurno je u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Travniku bila totalna sjebada ali makar niste morali proživljavati ono šta smo mi proživili u Mostaru,Banja Luci i drugim egzotičnim mjestima.Kada nakon svakog primljenog gola čuješ oduševljenje 'navijača' Portugala,kada po završetku utakmice čuješ rafalnu paljbu...e moj Pape,moglo je ovo biti i bezbolnije.

jbg, druze znam da ti je bilo tesko jos kad sa smradovima dijelis grad onda :cry:
15.10 - 15.06 ...

adolino
Kontakt:

Post Postao/la adolino » 16 nov 2011, 21:45

tepsija je napisao/la:
tako i pape ...

Sumnjam da bi prošli ali isto mislim da se ne bi igralo onako kukavički,onako istrzano,bez sredine...obrana....pa 50m išta,pa jadni Džeko.

ja vas ljudi ne kontam nikako, ljudi su nas satrali i dobili zasluzeno, mi smo sami sebi krivi, u ovakvim utakmicama one sanse ibisevica se ne smiju fulati ako se nesto hoce ostvariti...da smo imao 1-0 i 3-2 tamo, prosli bi dalje..mi smo svi ocekivali neki remi al nismo mogli ukrotiti portugalce i dali su prva dva gola na vrijeme i dalje im je sve islo na mlin...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 nov 2011, 21:47

Papeta treba otjerati jer :

- je legenda nk buducnost banovici
- sa njim igramo najruzniji fudbal ikad
- nije afirmisao nijednog mladog igraca
- ga je deklasirala mala Francuska koja je u rangu sa najgorim ekipama svijeta poput Spanije , Argentine , Brazila
- nije osvojio nijedan bod protiv Bjelorusije od koje su svi otkinuli po 6 bodova
- je neozbiljan i saljivdzijae te nije kao trener svih trenera Braco koji trenira veliku Vrbanjusu miran , stalozen , autorotivan
- je primio najvise golova u grupi ,a u odbrani ima Mravca kojeg skysport i goal.com poredi sa Backenbauerom
- je imao savrseno spremne sve igrace tokom baraža i kvalifikacija

Pape napolje ! :roll:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 nov 2011, 21:48

Za njega sam ,sve je pokušao zadnja utakmica 6 golova,zahvalnost Ćiri momčad se složila, puno digla kad se on primio posla,ali treba radit posebno moderna igra,fizička sprema treninzi jaki ..........

Ne bi mu ovih dana bila u koži čovjek ima KARAKTER NAJVAŽNIJE!!!

Vaha jedino zamjena!!!! ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 16 nov 2011, 21:56

bambina je napisao/la:Za njega sam ,sve je pokušao zadnja utakmica 6 golova,zahvalnost Ćiri momčad se složila, puno digla kad se on primio posla,ali treba radit posebno moderna igra,fizička sprema treninzi jaki ..........

Ovih dana :?: Mislis da cemo ubrzo saznati na cemu smo,i da ce se sad ova agonija i iscekivanje hocel-necel ostati selektor zavrsiti ubrzo?
Samo da ne bude ko sa Cirom,onako bolno i jadno...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 nov 2011, 21:59

Iako se nije pokazao kao los imam osjecaj da ce mu Ivica dati jos jednu sansu,mada bi nama dobro doso neki karizmaticniji trener ali ne previse agresivan ko ciro.Ipak Papetu fali odnos s medijima i fale mu da pokaze muda kad je najbitnije.Umjesto da ubaci vedu kad je bilo 3-2 on ubacuje Besica koji je prodo bruku lopti,Nisi imo sta izgubit da smo igrali sa 2 spica realno.Ne bi prosli puno gore da smo pali a mogli smo puno bolje proci.Nemam ideju za zamjenu kada bi Ivica sjeo na klupu ja bi bio najzadovoljni a do tada.Nek se skonta ima i u nasoj ligi bolji trenera od papeta.
svoj ti pos'o !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 nov 2011, 22:00

Davno je Ivica rek'o, a ja ću ga ponoviti: Mi nismo imali filozofiju. Mi 20 godina otpočinjemo neke cikluse, bez ikakve filozofije.

I sada kada sam je konačno ugled'o u Papetovo doba, da kažem da ide? Ne'a šanse. Pape je najviše napravio za ovu reprezentaciju.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 16 nov 2011, 22:02

Ja sam za to da ostane, ne znam ljudi ovo je moje mišljenje samo al neke stvari bi se trebale ozbiljnije shvatit oko same reprezentacije, eto i taj centar u Zenici što se gradi za reprezentaciju to je odma neki napredak, pa zar nije bolje i ljepše da se reprezentacija priprema tu, gdje ima sve uslove a ne da zadnje treninge i treninge pred utakmice obavlja u Hrasnici. Sad je najlakše svaljivat na selektora a trebamo malo pogledat realno, da li jedna ovakva reprezentacija kao što je naša treba da trening pred utakmicu u Zenici obavlja u Hrasnici :roll:. Ovo je samo moje mišljenje e sad jel ispravno ne znam ...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 16 nov 2011, 22:04

bambina je napisao/la:Za njega sam ,sve je pokušao zadnja utakmica 6 golova,zahvalnost Ćiri momčad se složila, puno digla kad se on primio posla,ali treba radit posebno moderna igra,fizička sprema treninzi jaki ..........

kakve veze selektor ima sa fizičkom spremom igrača kad dobije igrače 3 puta po dva dana godišnje,a Vaha voli samo da pametuje o reprezentaciji,misliš da bi Vaha vodio reprezentaciju za 5000 KM mjesečno njemu su draži dolari u africi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Google Adsense [Bot], HariTz i 6 gostiju.