Dzeku su klocem nazvali Zeljinovci,vec sam reko.Ja sam govorio o Stange-sipka!spielführer_21 je napisao/la:Titule Amara vs. titule Husrefa? Ali ne odgovori mi ti ni u prošloj raspravi na neka pitanja.. da ponovim: čiji je Viera igrač? Ko je Džeku prozvao klocem?Pasodzigera je napisao/la:Kad sve ide u havu,nek ide i ovo. Eto ako nece biti vise Susic,ZASTO Amar,a NE Husref Musemic?Buu je napisao/la:
Imamo samo ga vi ne zelite vidjeti na mjesto selektora.![]()
Eto ti kao posmatrac iz nekog drugog ugla, zbog cega to Amar ne zasluzuje da bude ? A zbog cega ovi ostali pobrojani zasluzuju? Niti jedan od njih nije bio uspjesan ni u jednoj ligi i vecina ih se malo zadrzalo kao trener nekog kluba.
Ivicu izbaci, on uspjesno moze vodit bilo koju repku ili klub.
@NoName
vođenje mlade repke kroz jedan ili dva ciklusa, kao i vođenje Barcelone B dvije godine nije irelevantno iskustvo..
A Vieira (priznajem) je poceo kod Fernandeza,ali je dobijao minute na kasicicu (provjerio sam) stasao je u igraca kod Susica (ovo ne mozes pobiti)jer je odigrao sve utakmice,uz to i one na euro sceni,od 49 utakmica koliko je odigrao za Cannes,pa izarcunaj koliko je kod Fernandeza bio.Uz to kapiten kod Susica.
Kako god,Susic je bio trener u ligi 5,bio trener u 5-6 klubova u Turskoj,veoma jakoj ligi,prema tome daleko je ispred Amara. Zato i jeste bolja opcija u svakom slucaju.
Nemam nista protiv Amara da bude selektor,ali poslije Susica.