Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Pasodzigera » 19 nov 2011, 00:43

spielführer_21 je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Imamo samo ga vi ne zelite vidjeti na mjesto selektora. ;)
Eto ti kao posmatrac iz nekog drugog ugla, zbog cega to Amar ne zasluzuje da bude ? A zbog cega ovi ostali pobrojani zasluzuju? Niti jedan od njih nije bio uspjesan ni u jednoj ligi i vecina ih se malo zadrzalo kao trener nekog kluba.
Ivicu izbaci, on uspjesno moze vodit bilo koju repku ili klub.
Kad sve ide u havu,nek ide i ovo. Eto ako nece biti vise Susic,ZASTO Amar,a NE Husref Musemic?
Titule Amara vs. titule Husrefa? Ali ne odgovori mi ti ni u prošloj raspravi na neka pitanja.. da ponovim: čiji je Viera igrač? Ko je Džeku prozvao klocem?

@NoName
vođenje mlade repke kroz jedan ili dva ciklusa, kao i vođenje Barcelone B dvije godine nije irelevantno iskustvo..
Dzeku su klocem nazvali Zeljinovci,vec sam reko.Ja sam govorio o Stange-sipka!
A Vieira (priznajem) je poceo kod Fernandeza,ali je dobijao minute na kasicicu (provjerio sam) stasao je u igraca kod Susica (ovo ne mozes pobiti)jer je odigrao sve utakmice,uz to i one na euro sceni,od 49 utakmica koliko je odigrao za Cannes,pa izarcunaj koliko je kod Fernandeza bio.Uz to kapiten kod Susica.

Kako god,Susic je bio trener u ligi 5,bio trener u 5-6 klubova u Turskoj,veoma jakoj ligi,prema tome daleko je ispred Amara. Zato i jeste bolja opcija u svakom slucaju.

Nemam nista protiv Amara da bude selektor,ali poslije Susica.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 00:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da Husref Musemić obavlja već neku funkciju u mlađim selekcijama...
olimpijska ..il nesto tako hehe :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2011, 00:44

Arnelinho je napisao/la:Vjeruj i mene @spiel. :mrgreen:

Neće tebi njega niko dirati, ako hoćeš vodi ga i kući, dokle god je on u Želji i ograničen je samo na dužnosti prema njemu. Onog dana kada Ivice ne bude(a dao bog Ivica će nadživjeti i nas :mrgreen: ) ako Amar nastavi ovako ,onda ću biti prvi ZA da dodje, do tada nema smisla. Neću da me prave budalom, ne treba mi to. ;)

PS. Ko je ondašnji trener Leotara, onaj što osvoji ligu ? Možda bi najbolje njega bilo postaviti za selektora. :mrgreen:
Opet ti.. jedna titula<kamion titula.. Jednu titulu možeš uzeti na foru, kamion ne možeš.
Slažem se da je najbolje da Sušić nastavi, a da Amar preuzme za nekih 4-5 godina. Ali hoće li te biti sram onda što si vrijeđao selektora reprezentacije?

@noname, Guardiola i Bilić su imali znatno više trenerskog iskustva od Barbareza, opet pokazuješ neznanje..
Ma jok ja. Leotar. Liga gdje preko noći napraviš vrhunski klub sa pionirima uvezenim preko Drine (i to kamionima, crvene boje).

Ne znam koliko je realno očekivati da preuzme za 4-5 godina. Realno je da če ostati sl. sezonu u Želji (ne mora u Želji, moRe i u Sarajevu) ,a onda ti to dodje na 3-4 godine, što je zaista prekratko. Radije recimo za jedno 9-10 godina. A hoće l' me biti stid ? Pa ,pravo da ti kažem ne, jer jbš titule u ligi, gdje ti ih mogu i omladinci Čačka donijeti.

Neka se Amar fino lijepo nakupi titula, neka osvoji još 20-tak ako bog da, sa Željom, a onda neka ode gdje vanka, ne bi li (ja) prist'o da vodi BH repku, jer BH repku ne treba samo voditi, treba je i reprezentirati, a ovakav Amar to ne meRe i to je nešto što je očigledno. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 00:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, kakve veze ima Viera sa silovanjem na Luzu. Budite iskreni, bar nekad, zanemarite klupske boje, da li ste se u 25. minuti osjecali ponizeno, osramoceno, jadno. Ili ste pak bili na ponosni na kapetana potonulog broda i apelmajstora.
osjecali smo se isto kao i navijaci Zeljeznicara gledajuci tekme svog kluba u Izraelu.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 00:51

Pasodzigera je napisao/la:Dzeku su klocem nazvali Zeljinovci,vec sam reko.Ja sam govorio o Stange-sipka!
A Vieira (priznajem) je poceo kod Fernandeza,ali je dobijao minute na kasicicu (provjerio sam) stasao je u igraca kod Susica (ovo ne mozes pobiti)jer je odigrao sve utakmice,uz to i one na euro sceni,od 49 utakmica koliko je odigrao za Cannes,pa izarcunaj koliko je kod Fernandeza bio.Uz to kapiten kod Susica.

Kako god,Susic je bio trener u ligi 5,bio trener u 5-6 klubova u Turskoj,veoma jakoj ligi,prema tome daleko je ispred Amara. Zato i jeste bolja opcija u svakom slucaju.

Nemam nista protiv Amara da bude selektor,ali poslije Susica.
Pa šta ja ovdje od početka pričam.. Još govorim da ne bih ni tad volio Amara za selektora, radije Kodru jer i on može napraviti uspijeh s repkom a sa Željom niko. Ušao sam u raspravu samo zbog količine bljuvotina i laži kojima je Amar obasipan bez ikakvog razloga. Pomirite se s činjenicom ako Sušić ode, Amar je jedan od najozbiljnijih kandidata, na žalost navijača Želje.

Da se vratim na početak posta. Amar je sa Stange dočarao Švabama epitete kojima su častili Džeku, nije on rekao da je Džeko Stanga ili kloc, nije valjda da to ne možeš shvatiti?

@arnelinho ukopavaš se.. taj sastav Leotara je bio jedan od boljih u PL ikad, na golu je bio Stojković, i dan danas najbolji golman Srbije.. Treba li još? Nemoj pričati o stvarima koje ne pratiš..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 00:51

@mma_hz

Hajd ne baljezgaj! Kakve veze ima Željo sa svim ovim!?

Kompleks je čudo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2011, 00:52

aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, kakve veze ima Viera sa silovanjem na Luzu. Budite iskreni, bar nekad, zanemarite klupske boje, da li ste se u 25. minuti osjecali ponizeno, osramoceno, jadno. Ili ste pak bili na ponosni na kapetana potonulog broda i apelmajstora.
Iskreno ? Osjećao sam se preponosno nakon 45 minuta i nakon 3-2. Ostalo je historija.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 nov 2011, 00:54

A ti bi nakon jedne utakmice odma smjenio selektora,a zanemario sav trud do tada?

Sto niste smjenili Amara ,nakon potopa od Izraelaca?Je li bilo blamaze?Ili ste bili ponosni na kapetana potonulog broda?

Odgovori mi samo na ovo pitanje,sta su trebali uraditi u Manchester Unitedu nakon 1-6 kuci na Old Trafordu?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 nov 2011, 00:55

nemoze covjece morz amar biti autoritet spahicu dzeki ibisevicu misimovicu pa prvi bi mu spahic rekao sta ti je klocu gdje si ti to prije igrao nogomet :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zarulja
Kontakt:

Post Postao/la Zarulja » 19 nov 2011, 00:55

da je ovo ozbiljna diskusija Amaw se nebi ni spominjao... kraj price:)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 nov 2011, 00:56

avenija je napisao/la:nemoze covjece morz amar biti autoritet spahicu dzeki ibisevicu misimovicu pa prvi bi mu spahic rekao sta ti je klocu gdje si ti to prije igrao nogomet :mrgreen:
Kralju,u jednoj recenici si objasnio ono za sta je meni trebao ovoliki post :mrgreen:
Dylan Dog je napisao/la:Al' najaci argument:"Amar zna pomnoziti igraca s nulom."
Lako je njemu pomnoziti s nulom Zebu il Adilovica,a ipak,svidjalo se to nama ili ne,s Dzekom,Spahicem,Pjanicem i takvima igracima se ipak mora u rukavicama,pa sjecate se recimo situacije s Rahimicem,godinama je iz meni nepoznatih razloga izbjegavao nastup u reprezentaciji,i onda kad je kao zaista naumio zaigrati izasao je intervju sa Sliskovicem gdje je na pitanje je li gledao finela kupe uefa Cska-Sporting i sta misli o partiji Rahimica izjavio da nije nista posebno vidio od Rahimica u toj utakmici,i zbog tog intervjua Rahimic je odbijao zaigrati za reprezentaciju sve dok Sliskovic nije otisao s mjesta selektora.
Dakle,hocu da kazem da tim mnozenjem s nulom mozemo samo ostati na Mravcu i Stilicu i jos ponovno pozvati Custovica i Krunica.
Bilo to nama prihvatljivo ili ne,BiH afirmisani igraci s uglednim karijerama ne bi tek tako dopustili da ih mnozi s nulom legendarni Safet Susic,a kamoli jedan Amar Osim.
Ako neko misli da ipak tako treba i onda da zbog toga ostanemo bez nekih od nasih najboljih igraca,a znamo svi kako sirok izbor imamo,onda..

Nadam se da ce Susic ostati,a to sto Aleksandar_Veliki predstavlja neuspjehom sto nismo uspjeli biti ispred Francuske i Portugala,koje su po svemu bolje od nas,i jos to podkrjepljuje izjavama Susica gdje je govorio da je cilj odlazak na euro,pa normalno da ce to pricati,znaci da je Susic pricao da je cilj biti ispred Rumunije i Bjelorusije(sto nam i jeste realan domet) bilo bi OK :roll: .
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 nov 2011, 00:58

Bianconeri1988 je napisao/la:@mma_hz

Hajd ne baljezgaj! Kakve veze ima Željo sa svim ovim!?

Kompleks je čudo!
nema brate Zeljo nikakve veze ,al ima trener koji vodi Zelju...
cuj kompleks... :roll: :roll:
@aca ..ne pricam ti o navijacima,samo ti govorim da je Portugal daleko veca i jaca ekipa od nase...
**** nasu ligu...osvajali su je svakakvi likovi i na svakakve nacine...cim dodze malo ozbiljnija ekipa gdje je tu majstorstvo amara ... :? :?
tvoj sarkazam nije normalan..covjece ti si bolestan... :shock: :shock:
FK SARAJEVO.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 19 nov 2011, 00:59

avenija je napisao/la:nemoze covjece morz amar biti autoritet spahicu dzeki ibisevicu misimovicu pa prvi bi mu spahic rekao sta ti je klocu gdje si ti to prije igrao nogomet :mrgreen:

to ti ja kazem 'ta ce ba krivousti tuljan njima govorit, on da imalo vrijedi vodio bi neki klub iz inostranstva :arrow:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2011, 00:59

@arnelinho ukopavaš se.. taj sastav Leotara je bio jedan od boljih u PL ikad, na golu je bio Stojković, i dan danas najbolji golman Srbije.. Treba li još? Nemoj pričati o stvarima koje ne pratiš..
Wow...znaĆi i OlimpiC moRe bit' prvak nam države ? :lol: Kao i ZriNJski ? :lol: Baš su mi bili jaki, pokupili igrače iz Srbije i onda si k'o fol jak. Čuješ ti sebe ? :mrgreen:

Uzmeš 20 igrača iz NK Zemun U19 i osvojiš prvenstvo. :lol: Pa to samo kod nas ima. :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 01:04

Arnelinho je napisao/la:
Wow...znaĆi i OlimpiC moRe bit' prvak nam države ? :lol: Kao i ZriNJski ? :lol: Baš su mi bili jaki, pokupili igrače iz Srbije i onda si k'o fol jak. Čuješ ti sebe ? :mrgreen:

Uzmeš 20 igrača iz NK Zemun U19 i osvojiš prvenstvo. :lol: Pa to samo kod nas ima. :lol:
Doveli igrače i to dobre igrače iz Srbijanske lige, mnogo jače Srbijanske lige i osvojili.. Tad je liga bila 100 puta jača od današnje, dovoljan dokaz Željo u Europi osvoji više bodova tada nego sve ekipe iz BiH prošle godine. No, kako da ti pričam o nečemu što nisi okom vidio?
I zašto Plišani ne uzme takve igrače i osvoji to jadno prvenstvo? a on je kako kažeš kandidat za selektora dok Amar nije?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 nov 2011, 01:04

aleksandar_veliki je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Iskreno ? Osjećao sam se preponosno nakon 45 minuta i nakon 3-2. Ostalo je historija.
Znam, razbio je Pape taktikom te napuhane Portugalce u tih prvih 45 minuta. Bilo je i ole - ole od 5.000 bh. navijaca na tribinama Luza. Svaki put kada smo napravili tri dodavanja nazdravio sam s jeggerom uz samo jednu zelju "Pape ostani". I mozes misliti, nisam se ni napio, nisam imao cemu nazdravljati, a tako sam bio snizio kriterije.
Vjerujem da je tako, jer si očigledno navij'o protiv Papeta, a ne za reprezentaciju. Vidiš, da je neko drugi, a ne Pape, mi bismo umjesto 2-1 na poluvremenu gledali 5-0. ;) To do dolaska njega niJEsmo ni imali.A btw. eto Portugalci su se nadavali golova do poluvremena, jes' mor'š mislit ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 nov 2011, 01:05

E znao sam da ce i do ovoga doci :lol:
Mourinho i Osim u istoj recenici :lol: :lol: :lol: :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 nov 2011, 01:05

Što su se pitari uzmuhali!? :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 01:07

A ti bi nakon jedne utakmice odma smjenio selektora,a zanemario sav trud do tada?

Sto niste smjenili Amara ,nakon potopa od Izraelaca?Je li bilo blamaze?Ili ste bili ponosni na kapetana potonulog broda?

Odgovori mi samo na ovo pitanje,sta su trebali uraditi u Manchester Unitedu nakon 1-6 kuci na Old Trafordu?
Ne bih nikad selektora smijenio radi jedne utakmice, smijenio bih ga radi neuspjesnih kvalifikacija, odnosno radi toga sto nije ostvario cilj.
A alternativa je dodje mi da vrisnem.Sto znaci na samo pocetku kraja ciljeve svjesno unistavas.
Drugo bi bilo da je zamjena adekvatna koja bi ''MOZDA''ostvarila ciljeve ovako najverovatnije nece biti ni mozda.
Na pitanje zasto,nedostatak kvaliteta i jos mnogih stvari.
Jedino ako se cilj spusti spusti trece ili cetvrto mjesto,onda ok.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 nov 2011, 01:07

Ne bih nikad selektora smijenio radi jedne utakmice, smijenio bih ga radi neuspjesnih kvalifikacija, odnosno radi toga sto nije ostvario cilj.
Ako se ne varam,rekao si da bi Amaru dao mandat na 4 godine,zasto?
A pritom da Susica zelis smaci nakon 2 godine,hmmmmmm,sta li to znaci?
Mozda da se Amaru moze progledati jedan mandat kroz prste?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia i 32 gosta.