Promjene u stilu igre naše reprezentacije, mišljenje?????

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

secer
Kontakt:

Re: Promjene u stilu igre naše reprezentacije, mišljenje????

Post Postao/la secer » 19 nov 2011, 10:24

_________Begović
Mujdža_Jahić_Spahić_Papac
_____Zahirović_Salihović
Pjanić__Misimović__Lulić
_______Džeko
napisali smo sve prednosti ove formacije, spomenuli igrace itd. mislim da bi bio red navesti i nedostatke.
tacnije, radi se o jednom, a to je miralem pjanic. on je najslabija karika ovog tima. prinudjen je da igra na krilu - poziciji koja mu uopste ne odgovara.
on je klasicni srednji vezni kojeg vuce sredina tako da ga ima svugdje osim na krilu.
sad, to i neije toliki problem jer ne bismo bili jedina ekipa koja igra bez krila. njegov problem je sto previse ´luta´, tj. nemamo nikoga ko bi mu objasnio njegovu stvarnu ulogu, te dodjelio poziciju na kojoj bi pruzio najvise.
istina, odigrao je par dobrih utakmica dok mu je vecina bila losa. losa u smislu da igrac njegovog kvaliteta moze i mora mnogo vise.
mnogo vise kretanja, mnogo vise trke, mnogo vise duela. ovo je ostvarivo jedino tada kada pjanic nabaci 5 kg misica i bude u stanju pretrcati 15 km po utakmici.
uloge su vec podjeljene tako da je desetka rezervisana za misketa, a kreator igre moze biti samo jedan.
pjanic moze postati nas najvazniji igrac pod uslovom da preuzme ulogu allraunder-a koji ce pomagati svugdje istovremeno se ne fiksirajuci niti za jednu, jedinu poziciju. on je taj koji ce pomagati zadnjim veznim i prenositi loptu, on je taj koji ce se kretati od nekih 30-tak m od naseg gola, pa sve do protivnickog kaznenog.
u ovoj formaciji miske mora biti sto blize dzeki, gotovo kao drugi napadac - da igra ulogu koju aguero ima u sitiju.

ako nastavimo igrati u ovoj formaciji, onda miske, pjana i dzeko moraju dobiti zadatak da ´ganjaju´ protivnicke veznjake. nemaj oni sta traziti ispred naseg kaznenog. oni svoje odbrambene zadatke obavljaju na protivnickoj i dijelu nase polovine terena.

sto se tice formacije sa dva napadaca, u obzir dolazi samo 3-5-2 jer nam za klasicnu 4-4-2 nedostaje zadnji vezni rahimine kvalitete. jedino ako bi vranjes zaigrao u nekoj yebenoj formi pa da mujdzu gurnemo na desno, lulu na lijevo krilo, a saluhovica na rahiminu poziciju. ovdje treba napomenuti da salihovic ipak nije toliko jak na toj poziciji. cak sam ubjedjen da je nikada nije igrao. u formaciji sa 2 sestice, salihovic je ona ofanzivnija.
---------------------begovic-------------------
------jahic----------spahic--------papac-----
------------zahirovic-----salihovic-----------
mujdza------------------------------------lulic
---------------------misimovic-----------------
------------ibisevic-------------dzeko----------
sad, ako bi se rahimic zagicao :D pa da pokusa izgurati jos jedne kvale, onda mozemo igrati ovako:
------------------begovic-------------------
mujdza-----jahic-----spahic--------papac
-------------------rahimic-------------------
lulic-------------misimovic------------sejo
----------ibisevic----------dzeko-----------

par rijeci o problemima i mogucim rjesenjima 8-)

mnogi su primjetili da je nas najveci problem nedostatak plana ´b´, tj. sta i kako kada nismo u stanju nametnuti svoj tempo, svoju igru. mislim da smo u prvoj protiv rumuna, te u dvomecu protiv bijelih rusa imali yebeno dobar posjed lopte, ok 65+ procenata. protiv rumuna na njihovom terenu, ali i u dvomecu protiv portugala nismo imali ni 50%. dakle, ljudi su nas ´procitali´, razbili nasu igru u sredini i ostavili nas na bjesomucnim ispucavanjima prema usamljenom dzeki.
rjesenje je u sto vecem broju utakmica. dokaz su dvije najjace reprezentacije - spanija i njemacka, cije kosture cine igraci koji su non-stop zajedno. jbg., okosnicu spanske reprezentacije cine barcini igraci. nazalost, znamo da tako nesto nikada necemo imati. moj prijedlog je da pape s treninga izbaci sva ona bjesomicna trcanja, sve vjezbe, te da svaki dan prva postava igra protiv druge. dakle, najmanje 3 X dnevno dva poluvremena po 15 minuta.
dakle, osnovno zagrijavanje i te kratke utakmice. dalje, mi ne smijemo propustati te prijateljske utakmice pa makar igrali protiv bh premijerligasa.
treba reci da ova safetova postavka igre prolazi protiv slabijih reprezentacija tako da je najpametnije da se protiv jakih vrati cvrstoj i stabilnoj 3-5-2 formaciji(primjer navedoh ovom postu).
da se ja pitam, da sam neki savjetnik, pozvali bi vranjesa, cocalica, ljevakovica, bukvu, mahmutovica, pa mozda i dialibu.
ove igrace sam gledao, a ponajvise mahmutovica. momak je strasan na krilu i nikako mi nije jasno zasto ga trener gura u vrh napada.
mislim da bi ovo bila pravo zayebana klapa:
slika
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 19 nov 2011, 10:38

secer je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Nas najveci nedostatak je sporos i tromost u kretanju nasih veznih igraca. zbog toga sam u ovoj pretohodnoj postavi stavi Salihovica i Hadzica na poziciju zadnjih vezni jer su jako pokretljivi, imaju kondicije i solidnu brzinu.
ok, ovo je argument s kojim se mozemo ili ne moramo sloziti.
ovdje govoris o sporim veznim igracima sto izlazi iz okvira teme, pa cu si uzeti slobodno i napisati par rijeci nevezanih za reprezentaciju.
hoce li se zagovornici ove teorije sloziti sa mnom kada kazem da su barcelona i bayern trenutno dva najjaca evropska kluba? e, pogledajmo njihove vezne igrace. pazite, moramo se koncentrisati samo na vezne igrace, a nikako na navalu i krila. pjanic, salihovic, medo i miske nisu sporiji od xavija, inieste i fabregasa, odnosno svajnstajgera i kroosa. sta sad? pricamo o dva kluba koji su trenutno u najboljoj formi, dok su pomenuti igraci nosioci igre u tim klubovima. dakle, centralni i zadnji vezni ne moraju biti nesto posebno brzi.

sad, vrlo je bitno spomenuti da u jednoj uspjesnoj ekipi moras imati i par brzih igraca, a to su vecinom bekovi, krila i napadaci. dakle, ekipa mora biti spoj mislilaca i trkaca koji su u stanju ispuniti ono sto ti mislioci zamisle.
najbolji omjer je 70:30 u korist trkaca. znaci, 7 trkaca i 3 mislioca koji ce sprovesti u djelo ono sto veznjaci organizuju.
problem je kada se taj omjer narusi npr. povredom jednog trkaca a ti nemas igraca slicnog njemu koji bi bio dostojna zamjena nego ga moras mjenjati nekim sporim veznjakom. najgore je kada taj igrac uopste ne odgovara toj poziciji na koju je, silom prilika, ubacen. tada nastaje kaos. pogotovo u reprezentaciji(zbog nedostatka vremena da bi se ekipa uigrala i prilagodila novonastaloj situaciji).
evo primjera izbalansirane ekipe koja bi il´ pobjedila portugal, il´ skupo prodala kozu:
-----------------------begovic------------------
mujdza--------jahic----------spaha-----papac
------------rahimic----------salihovic-----------
pjanic-------------misimovic---------------lulic
-----------------------dzeko----------------------

nazalost, bili smo prinudjeni da klasicnog beka zamijenimo zadnjim veznim od kojeg nismo imali koristi u napadu i sredini terena: nije nabijao portugalske bekove, nije bilo korisnih centar-suteva itd.
u vezi je uz rahimica igrao medunjanin koji gotovo da nema veze sa tom pozicijom.
klasicna desetka sa svim prednostima i manama, beskoristan u odbrani. salihovic mora igrati na toj poziciji.
nadjite zadnju tekmu hof - dortmund i pogledajte sta skolovan veznjak uradi jednoj od najboljih navala bl-a.
poenta je u tome da se povrijedjeni igraci moraju mjenjati slicnim ili srodnim igracima koji su vec igrali ili igraju tu poziciju, a ne igracima sa skroz druge poziciji. u najgorem slucaju bek moze igrati krilo i obratno, ali bek ne moze igrati zadnjeg veznog ili desetku.
to bi bilo ukratko o nasem najvecem ´problemu´.
Nisu ovi nabrojani veznjaci Barce i Bayerna nista brzi od nasih al su pokretljiviji, vise se krecu bez lopte, te imaju saigrace koji nadomjestaju njihov nedostatak brzine (Robbena, Riberya ili Meeesija i Pedra). Za Slihovica si svakako u pravu ova pozicija ljevog defanzivnog veznog mu je najjaca. A mislim da bi Rahimic svakako trebao u penziju a na njegovo mjesto bi trebao doci ovaj Hadzic iz RIda jer je iskusniji pa i bolji igrac od Zahirovica za sada. i jedino ostaje problem po desnom krilu gdje bi se treba pridobiti ovaj Radovic iz Legije jer je u strasnij formi a ako to ne uspije onda u priateljskim do kvalifikacija isprobati Viscu, Stevanovica ili Mahmutovica na toj poziciji.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 19 nov 2011, 11:06

Posto sam jedini pogodio da ce Zahirovic igrati beka protiv Portugala imam pravo za jednu postavku :mrgreen:

ovo treba probati u prvoj prijateljskoj i zbog toga izostavio Mujdzu,dati Visci i Stevanovicu po 45 min., cini mi se da bi ova formacija bila dosta brza jer smo svi svjedoci da je sporost najveca mana

Pjanic odlicno igra kao plej u Romi a krila se mogu rotirati jer Lulic i Visca mogu igrati i desno i lijevo

slika

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 19 nov 2011, 11:32

Begovic
Mujdza Pandza Spahic Papac
Stilic Zahirovic Pjanic Lulic
Ibisevic Dzeko

obicna 4-4-2 formacija

begovica bi (da sam ja selektor) bio standardna jedinica, Mujdza bi imo ulogu ko u njemackoj Lahm ili kao u brazilu nekad Cafu, Pandza i Spahic dirigenti iza, Papac ista uloga ko u rangersa, Zahirovic razbijac igre nesto kao gatuso :lol: lulic zna se, pjanic reziser, stilic desni vezni, vedo i edo u spicu i to je to,...
rezerva: Miske, Salihovic, Sehic, Medunjanin, Jahic, Subasic, Visca

sto se tice stila igre, vidim nas kao drugorazrednu njemacku :) igraci su nam slicni samo sto mi moramo jos dosta pure jest da bi dostigli njihovu mentalnu snagu, fizicki se mozemo nosit sa svakim.
WHUFC

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2011, 11:44

Ova tema je upravo najkvalitetnija na reprezentativnoj temi.
Pri vasim formacijama morate izgleda jos jednog igraca bar u pozadini imati u koncepciji: Hadzica.
Covjek je nenormalno polivalentan, na DMu izgleda sjajan, a njegova cijena raste zadnje dvije godina kao dionice Apple-a poslije dolaska Jobsa. :D

Evo malo nesto sa Transfermarkta, sta Austrijanci misle o njemu:

"Upravo je srce Ried-erove igre. Pozadi popunjava rupe, dobiva dvoboje, dobro se postavlja, igra sa mozgom i srcem, a naprijed daje bitne golove, uz to moze veoma dobro i ostro pucati sa distance. Vise na svojoj poziciji i nemora znati...Ried ga nece dugo moci zadrzati...."

"Pa Hadzic nije samo 6-ica, on sve defenzivne igrace postavlja i pri svakoj pauzi u utakmici ga Gludovatz zove na vanjsku liniju kako bi mu dao nove instrukcije. Sa Hadzicem stoji i pada citava Ried-ova organizacija u defenzivi i ofanzivi. On je u hirarhiji ispred Gebauera i Reifeltshammer i jednostavno taj koji daje takt na terenu..."

Sta mislite kako bi se uklopio kada pocne igrati medju jacim igracima. Mozda bi kao zamjena Rahimicu unio dodatnu brzinu i dinamiku u igri naprijed? Slijedecu utakmicu Rieda moram pogledati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 19 nov 2011, 12:01

Principatus je napisao/la:Slijedecu utakmicu Rieda moram pogledati.
veceras u 18 i 30 :D

@noname i monolog, vas je uzivancija citat
...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 19 nov 2011, 13:53

Principatus je napisao/la:Ova tema je upravo najkvalitetnija na reprezentativnoj temi.
Pri vasim formacijama morate izgleda jos jednog igraca bar u pozadini imati u koncepciji: Hadzica.

Covjek je nenormalno polivalentan, na DMu izgleda sjajan, a njegova cijena raste zadnje dvije godina kao dionice Apple-a poslije dolaska Jobsa. :D

Sta mislite kako bi se uklopio kada pocne igrati medju jacim igracima. Mozda bi kao zamjena Rahimicu unio dodatnu brzinu i dinamiku u igri naprijed? Slijedecu utakmicu Rieda moram pogledati.
U pravu si ova tema je najbolja, a hadzica sam ja vec vise puta ovdje spominjao po meni je on vec sad bolji igrac od Zahirovica i trebao bih da udje u konkurenciju kao zamjena za Rahimica.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 14:48

Postao sam na drugoj temi prije par dana, pa ću i ovdje kopirati:
Najvažnije je da na svakoj poziciji imamo po dva igrača u konkurenciji. Druga najbitnija stvar je da Salihović bude na raspolaganju u većini utakmica i da igra na poziciji šestice. Uz njega u vezi svakako treba igrati Pjanić i jedna defanzivni vezni, Zahirović ili neko drugi. Medunjanin može biti odlična zamjena za svu trojicu..Ne vjerujem da Papac ima snage za još jedne kvalifikacije, treba tu tražiti riješenje u mlađim igračima, a da Saša bude backup i za poziciju štopera i lijevog bočnog.

U prijateljskim utakmicama treba probati nove igrače na bočnim i krilnim pozicijama, jer su to najbitnije pozicije za moderni nogomet. Tu mislim prvenstveno na Subašića, Višću, Stevanovića, Mahmutovića..

Golmani: Begović, Šehić, Burić.. Mislim da nema potrebe zvati Hasagića da bude na klupi, bolje dati šanse mladima.

Odbrana: Spahić- njegov zadnje ciklus, stub odbrane. Mujdža- desni bek. Jahić i Papac- iskusni igrači koji mogu igrati na svim pozicijama u zadnjoj liniji. Još jedan štoper ili dva štopera (vjerovatno Pandža, te jedan novi). Lijevi bočni (najvjerovatnije Subašić), i zamjena za Mujdžu na desnom boku (može to i Jahić, ali treba tražiti još nekog). Bešića zvati samo u slučaju da bude igrao profesionalni nogomet.

Vezni red: Lulić kao riješenje za oba krila i lijevog beka. Salihović- naš najbolji veznjak. Pjanić, kreator igre i mora igrati tu ulogu. Zahirović- zamjena za Rahimića. Medunjanin- super backup za pozicije šestice, osmice pa i desetke. Još jedan zadnji vezni- zamjena za Zahu(možda Ljevaković). Još bar dva krila (Stevanović, Mahmutović, Višća...). Miske može, ali kao backup, i to ovisno o nastupima u klubu. Štilić- ako ode iz Lecha u jaču ligu. Ibričić- samo ako bude najbolji igrač ruske lige, a neće. Rahimiću reći hvala majstore za sve kao i Maletiću.

Napad: Džeko i Ibišević su sigurni. Trebamo tražiti još jednog. Zahvaliti se Muslimoviću, Zecu..

U nekoj "modernoj" formaciji, to bi ovako izgledalo:

-------------------------------------------------------Begović (Šehić, Burić----------------------------------------------
Mujdža (Jahić, još neko)------????(Pandža, Hadžić, Cocalić...)-----Spahić(Papac)----------Subašić(Papac,Lulić)
-------------------------------Zahirović(Ljevaković, neko treći)---------Salihović(Medunjanin)--------------------
-----------------------------------------------------Pjanić (Miske, Štilić, Medunjanin)---------------------------------
????(Mahmutović,Stevanović,pa čak i Ibišević)-----------------------------------------------------Lulić(Višća, neko)
--------------------------------------------------------------Džeko (Ibišević)----------------------------------------------
Plus Vranješ kojeg sam zaboravio kao alternativa na desnom beku..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 nov 2011, 18:04

Posto se vec spomiju neka imena ovdje :

Pod hitno u prvih 11 traziti mjesto Mahmutovicu, Stevanovicu, Vranjesu, Besicu .. tu lezi perspektiva ... i ti momci imaju fizicke predispozicije da dostignu neki visoki nivo , recimo nivo zavrsnice EP ili SP. Ne kao neki igraci koji ce svojim potezima odlucivati utakmice (Stevanovic mozda moze cak i to) ali su to igraci koij mogu unijeti energiju i dinamiku u nas tim. Njima traziti mjesto , mijenjati im poziciju i takticki poducavati, davati individualne planove rada malo prlagodjene potrebama repke. Da nam se ne desava opet katastrofalni potezi tipa Zahirovic na desnog beka u najtezim mogucim utakmicama. :( Ovo su sve stvari koje su uhodana praksa kod vecine zemalja koje rade profesinalno.

Cocalic - ne znam sta on moze ponuditi sto nema Jahic,Zahirovic,Pandza koliko sam vidio nije izrazito brz znaci osrednje dobar u par elemenata igre ali ni u cemu nista posebno a to su "nedostatci" koji dolaze do izrazaja tek u jacim utakmicama. Dakle ne vidim u njemu neko znacajno pojacanje i rezervu nego vise eventualni komplement igrac u slucaju povrede Jahica.

Visca - nema kapaciteta , kila i ostalog za repke.

Muslimovic,Zec , Mravac, Avdukic (ne znam kako se njega zvalo a nije Sehica) out , mozda uz njih cak i Ibricic. Nikakve korist od njih, samo kvotu da popunjavaju.

Rahimca po svaku cijenu zadrzati barem jos jednu godinu. Ako ne moze cijelu tekmu neka ga na klupi moze covjek jos da pomogne dobrano. Nije nigdje izjavio koliko ja znam da zeli da zavrsi a ovi nasi novinarcici vec ga na silu salju u penziju.

Pjanic, Misimovic,Medunjanin - netko od ove trojke mora na klupu obavezno. Ili Miske ili Medo. Sva trojica ne mogu igrati u prvih 11.

Dakle radi se o pogresnom sistemu koja se fura ve 20-ak godina i koji se tek pokazao i razotkrio kada je Pape stidljivo poceo da mijenja neke stvari. I kada zaigramo protv neke jake repke.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 18:13

Alternative nam i jesu najtezi prptivnik u slijedecim mecivima.Zamjene nikakve i bezlicne.
Jos kad pojedinci ko pravi navedu pojedinacno i to mrtvi ozbiljni.
Odmah znaci da ce sve lagano u Honduras.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 18:48

harishp je napisao/la:Alternative nam i jesu najtezi prptivnik u slijedecim mecivima.Zamjene nikakve i bezlicne.
Jos kad pojedinci ko pravi navedu pojedinacno i to mrtvi ozbiljni.
Odmah znaci da ce sve lagano u Honduras.
Šta predlažeš? Da ne tražimo alternative uopšte, pa opet dočekamo ključne utakmice s džokerom Maletićem?
Vidim već se počelo tražiti opravdanje za neuspjeh..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 19:03

spielführer_21 je napisao/la: Šta predlažeš? Da ne tražimo alternative uopšte, pa opet dočekamo ključne utakmice s džokerom Maletićem?
Vidim već se počelo tražiti opravdanje za neuspjeh..
Da se pokrijes onoliko koliko cebe dugacko.

Citaj yeboga ti Stumbaj fireru.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 nov 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 19 nov 2011, 19:19

ja bi ovako

................begovic
mujdza....pandza......spahic......papac
......jahic(hadzic)......salihovic
....visca........pjanic..........lulic
................dzeko

posto pretpostavljam da ce neki tvrditi da visca ne moze biti u prvih 11, primijeticu da je visca standardan krilni igrac u ekipi koja drzi trece mjesto u turskoj ligi,tj, igra na visem nivou od pola reprezentacije.
igraci poput medunjanina, zahirovica,misimovica.......nisu za prvih 11, sto prije to shvatimo, prije cemo izgraditi tim koji ce se moci suprostaviti jakim ekipama i igrati standardno.
Sent from my Commodore 64

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 19:25

@harishp
Prijateljske postoje da se traže alternative.. Na osnovu čega otpisivati bilo koga? Da se pikaju samo ovi iz najjačih liga i klubova nikad ni Zahirović ne bi dobio šansu, ali na sreću dobio je i pokazao se da može odigrati sasvim solidno na mjestu Rahimića. Kerlu niko i ne spominje osim tebe. Zna se spisak igrača koji su blizu repke: Vranješ, Hadžić, Cocalić, Subašić, Ljevaković, Mahmutović, Stevanović, Višća i još možda 2-3 igrača.. Imamo par prijateljskih do početka kvalifikacija i ne vidim zašto ih ne isprobati, neko mora zadovoljiti. Ovako nikad nećemo znati..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 19:32

spielführer_21 je napisao/la:@harishp
Prijateljske postoje da se traže alternative.. Na osnovu čega otpisivati bilo koga? Da se pikaju samo ovi iz najjačih liga i klubova nikad ni Zahirović ne bi dobio šansu, ali na sreću dobio je i pokazao se da može odigrati sasvim solidno na mjestu Rahimića. Kerlu niko i ne spominje osim tebe. Zna se spisak igrača koji su blizu repke: Vranješ, Hadžić, Cocalić, Subašić, Ljevaković, Mahmutović, Stevanović, Višća i još možda 2-3 igrača.. Imamo par prijateljskih do početka kvalifikacija i ne vidim zašto ih ne isprobati, neko mora zadovoljiti. Ovako nikad nećemo znati..
U prijateljskog bljesne sav sretan ga stavis u vazan mec i onda se komplet useres zajedno sa takvim grlicama.
Skauti su rasuti po cjelom svjetu i osim repke prate i klubove.Ove nase zlatne poluge ne mrdaju iz prosjecnih klubova,sigurno skauti imaju kokosije sljepilo,pa ih ne uoce..
Znaci zamjeni prosjeka sa prosjekom na kraju dobijas prosjek sa kojim neces nigdje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 nov 2011, 19:37

harishp je napisao/la:
U prijateljskog bljesne sav sretan ga stavis u vazan mec i onda se komplet useres zajedno sa takvim grlicama.
Skauti su rasuti po cjelom svjetu i osim repke prate i klubove.Ove nase zlatne poluge ne mrdaju iz prosjecnih klubova,sigurno skauti imaju kokosije sljepilo,pa ih ne uoce..
Znaci zamjeni prosjeka sa prosjekom na kraju dobijas prosjek sa kojim neces nigdje.
Znači pozivanje Zahirovića je bilo greška? Kad ga nisu skauti primjetili, kad ne igra standardno u najlošijem klubu lige, koji je razlog za pozivanje?

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 19:41

spielführer_21 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Znači pozivanje Zahirovića je bilo greška? Kad ga nisu skauti primjetili, kad ne igra standardno u najlošijem klubu lige, koji je razlog za pozivanje?
Sead Sušić. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2011, 19:51

Dr kuca naherena.
pored svakog igraca,vecinom imaju imena i njihovi menadjera.Vrlo lako je to naci.
Bili tako bio ljubazan pa da postavis link gdje potvrdjuje tvoje navode.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Derim

Post Postao/la Derim » 19 nov 2011, 19:56

Manite se pisanja po momcima zbog lokalizma,zavisti,ljubomore ili pak nekih licni pobuda. Sta to fali Adnanu Zahirovicu? Pozvali momka odradio svoje vise nego korektno, i svakako je buducnost za repku.
Ostali pomenuti momci takodje zasluzuju priliku pa nek i oni pokazu koliko znaju i mogu.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 20:03

harishp je napisao/la:Dr kuca naherena.
pored svakog igraca,vecinom imaju imena i njihovi menadjera.Vrlo lako je to naci.
Bili tako bio ljubazan pa da postavis link gdje potvrdjuje tvoje navode.
Vidi se da ne čitaš Sport pošto je Sead u nekoliko navrata pričao o svom pulenu.Uđi na transfermarkt. Nađi Zahiru , klikni na menager i pogledaj u vrhu stranice ko mu je agent.To je opče poznata stvar nikakva tajna. :arrow:
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 19 nov 2011, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.