SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

123456
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la 123456 » 20 nov 2011, 13:19

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sekretaru RK Gradacac presao u Pivopije,potvrdi to :)
OK.Sretno vam u pohodu na 2.ligu.A sledece sezone i na prvu ;)

faraon kod tebe sve nesto RK kao da igrate rukomet a ne nogomet :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 nov 2011, 13:19

@123456, ima vremena za tebe,veliki si potencijal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 nov 2011, 13:21

Tribalian je napisao/la:@123456, ima vremena za tebe,veliki si potencijal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma znam ja to.Al me zaobilaze ovi trofeji nesto :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 nov 2011, 13:32

123456 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Zar nisi bio u ekipi kad smo osvojili prvi put ligu ? :?

Ja mislim da je on banovan odmah na startu pa je Papilon igrao tu prvu sezonu.

P.S.Cestitke na golu,u finoj si seriji...
Tacno.Poslije par kola trajni ban i papilon dolazi u Delfin.

Evo ovdje se moze vidjeti satav timova kod osvajanja trofeja.Mene nigdje :oops: :mrgreen:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta, et sad ces imati priliku nadam se da osjetis atmosferu pobjednika. :)

@adnane hvala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2011, 16:29

spielführer_21 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je kako sam prozvao Gunnera i Fuhrera proradili tako treba :D
Totalna zbrka u našoj ligi, pet ekipa u tri boda razlike. Sve je otvoreno. Još 4 kola do kraja, idemo sad u goste Karinašima, pa onda dvije kod kuće- sad moramo zapeti k'o vileni..
Biće teško.Ovako je i u drajti prošle bilo pa smo na kraju uspjeli ući u prvu.Ja se ne brinem kvalitet je tu :D Imamo 3 najujednačenija igrača i dovoljno je da u svakoj do kraja barem dvojica budu na nivou :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 nov 2011, 17:40

spielführer_21 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je kako sam prozvao Gunnera i Fuhrera proradili tako treba :D
Totalna zbrka u našoj ligi, pet ekipa u tri boda razlike. Sve je otvoreno. Još 4 kola do kraja, idemo sad u goste Karinašima, pa onda dvije kod kuće- sad moramo zapeti k'o vileni..
To želite da vas oderemo zbog vrijeđanja :D, ali moramo se iskupiti za poraz iz prvog dijela od 4:1, jer ako dobijemo vas i bar remi sa Mislish United onda imamo realne šanse za prvu ligu, samo još da ovaj apocalyps proradi bili bi sigurno prvi, vaša prednost je što ćemo biti umorni od kupa :mrgreen: :lol: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 nov 2011, 17:53

juventus 0244 je napisao/la:
To želite da vas oderemo zbog vrijeđanja :D, ali moramo se iskupiti za poraz iz prvog dijela od 4:1, jer ako dobijemo vas i bar remi sa Mislish United onda imamo realne šanse za prvu ligu, samo još da ovaj apocalyps proradi bili bi sigurno prvi, vaša prednost je što ćemo biti umorni od kupa :mrgreen: :lol: .
Možemo li se osvetiti za prošlogodišnji poraz u baražu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 nov 2011, 18:00

legenda reala je napisao/la:Možemo li se osvetiti za prošlogodišnji poraz u baražu :P
Po meni ste vi favoriti u toj utakmici, jer želite se osvetiti prije svega za prošlogodišnji neugodan poraz. A sa druge strane mi smo realano zahvaljujući Goalgetteru :) otišli ovako daleko u kupu, jer nas je on nosio do polufinala, ja sam ponekad pomagao, a onaj bot nikad gola :D. Znači jedino ako Goalgetter bude imao svoj dan ili se desi nešto ne predvidjeno :D!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 20 nov 2011, 21:55

Parovi su bili katrastrofa ! Domacini - Gosti 33-9 :( Barcelonu (3,4,5) ne treba vise stavljati u ponudu!
Bez obzira cestitam Formuli na zaluzenoj pobjedi! :)
Ostalo je jos 4 kola do kraja i adebbisi i Bosco imamo sanse! Krivo mi je radi ovog poraza ali nema veze, imamo jos vremena za popraviti ovo sve.

Izvinjavam se za tebele i listu strijelaca, to ce biti ili kasno veceras ili sutra ujutru :)

ps. napomena za sve koji su ostali jos u kupu da ne zaborave na prognoze, imate vremena do utorka u 12!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 21 nov 2011, 11:39

Veoma slaba sezona za sada. Vjerovatno su slabe pripreme odradile svoje. :mrgreen:
Al eto nekim cudom kapitena je krenulo (vise je dao u ova tri-cetiri kola nego sve ukupno koliko igra :lol: ) pa imamo realne sanse za prvu ligu. :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 nov 2011, 13:56

Sredjena je lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 nov 2011, 18:12

defender je napisao/la: Bez obzira cestitam Formuli na zaluzenoj pobjedi! :)
Ostalo je jos 4 kola do kraja i adebbisi i Bosco imamo sanse! Krivo mi je radi ovog poraza ali nema veze, imamo jos vremena za popraviti ovo sve.
Ma konsolidovat ćemo se valjda, najgore je što ne postižemo ravnomjerno golove. Ja dadnem dva pa postim pa sve tako. :lol: Imamo još šansi, a i ti si neka glavešina u savezu, naštimaj nam lagane parove. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2011, 18:20

Joj kako je lijepo pogledati listu strijelaca ,treće lige jelde Edo :lol: :lol: :lol:

Dragonsi su se malo podigli u formi ,idemo na gostovanje Bavarcima ,valjda će i ovo kolo biti oslabljeni ,pa mi protiv Gera samog da to dobijemo ,i održimo kakve takve šanse za baraž ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 nov 2011, 16:59

CollegeGunner je napisao/la:Veoma slaba sezona za sada. Vjerovatno su slabe pripreme odradile svoje. :mrgreen:
Al eto nekim cudom kapitena je krenulo (vise je dao u ova tri-cetiri kola nego sve ukupno koliko igra :lol: ) pa imamo realne sanse za prvu ligu. :D
Ma imamo odlične šanse samo tebe čekamo i to je to :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 22 nov 2011, 23:06

Samo da pozdravim raju jednim klipom... HVALA :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
mB!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 nov 2011, 17:57

Edin TM87 je napisao/la: Ma bitno je da legenda i megamon nisu zabili, oni su mi konkurenti za najboljeg strijelca, a treb'o sam i ja zabit 2, al' nesreca jbg.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naletih na jedan zanimljiv post :lol: :lol: :lol: nekad početkom sezone :P

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 26 nov 2011, 18:11

Pivopije - FK Formula 3:0 SLUZBENO
Tribalian je napisao/la:Parovi za goste:

Sunderland-Wigan 2:0
Toulouse-Valenciennes 1:1 :!:
Novara-Parma 1:2 :!:
Nurnberg-Kaiserslautern 2:0
Real Madrid-Atl. Madrid 4:0

Bonus par:

Borac Banja Luka-Sarajevo 1:0 :!:
Rooney88 je napisao/la:Parovi za goste:

Sunderland-Wigan 2:1
Toulouse-Valenciennes 1:1 :!:
Novara-Parma 1:2 :!:
Nurnberg-Kaiserslautern 2:2
Real Madrid-Atl. Madrid 4:1

Bonus par:

Borac Banja Luka-Sarajevo 1:0 :!:

Kod: Označi sve

Clan 4c.

Dva igraca jednoga tima ukupno mogu stavit isti rezultat na dvije utakmice.
Naprimjer:
Sarajevo-Celik 1:0
Borac-Rudar 2:1
Ukoliko postave isti rezultat na 3(tri) ili vise utakmica automatski gube utakmicu sa 3:0.

Kod: Označi sve

Clan 4e.

Clan 4a,4c i 4d se odnose i na bonus par bez obzira dali se bonus par racuna ili neracuna u konacni rezultat.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 26 nov 2011, 20:25

Bosco je napisao/la:
defender je napisao/la: Bez obzira cestitam Formuli na zaluzenoj pobjedi! :)
Ma konsolidovat ćemo se valjda, najgore je što ne postižemo ravnomjerno golove. Ja dadnem dva pa postim pa sve tako. :lol: Imamo još šansi, a i ti si neka glavešina u savezu, naštimaj nam lagane parove. :mrgreen:
konacno pobjeda ( sa 2 ili 3 razlike znacemo za nesto vise od 20') i to protiv jednog od glavnih konkurenata za 2. ligu :)
svaka cast Bosco slika

oooooo BOSCO oooooo !!!! :lol:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 nov 2011, 20:26

Pivopije u cvajtu :D OLEEEEEEE OLEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEE
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2011, 20:35

defender je napisao/la: konacno pobjeda ( sa 2 ili 3 razlike znacemo za nesto vise od 20') i to protiv jednog od glavnih konkurenata za 2. ligu :)
svaka cast Bosco slika

oooooo BOSCO oooooo !!!! :lol:
Hahahahaha ub'o sam danas 2 lagano. Najbolje igram pred strahom od bana, u srijedu kontam banovat će me admin :mrgreen: i nabrzinu sklepam rezultate (yebo me pas ako mi je trebalo 20 sec da naškrabam sve :lol: )

Dobro je, dobro je. Imamo još šansi za Cvajtu.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.