OK.Sretno vam u pohodu na 2.ligu.A sledece sezone i na prvuFaraon iz Visokog je napisao/la:Sekretaru RK Gradacac presao u Pivopije,potvrdi to
faraon kod tebe sve nesto RK kao da igrate rukomet a ne nogomet
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
OK.Sretno vam u pohodu na 2.ligu.A sledece sezone i na prvuFaraon iz Visokog je napisao/la:Sekretaru RK Gradacac presao u Pivopije,potvrdi to
Tribalian je napisao/la:@123456, ima vremena za tebe,veliki si potencijal![]()
![]()
Steta, et sad ces imati priliku nadam se da osjetis atmosferu pobjednika.123456 je napisao/la:Tacno.Poslije par kola trajni ban i papilon dolazi u Delfin.adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:
Zar nisi bio u ekipi kad smo osvojili prvi put ligu ?
Ja mislim da je on banovan odmah na startu pa je Papilon igrao tu prvu sezonu.
P.S.Cestitke na golu,u finoj si seriji...
Evo ovdje se moze vidjeti satav timova kod osvajanja trofeja.Mene nigdje![]()
![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće teško.Ovako je i u drajti prošle bilo pa smo na kraju uspjeli ući u prvu.Ja se ne brinem kvalitet je tuspielführer_21 je napisao/la:Totalna zbrka u našoj ligi, pet ekipa u tri boda razlike. Sve je otvoreno. Još 4 kola do kraja, idemo sad u goste Karinašima, pa onda dvije kod kuće- sad moramo zapeti k'o vileni..LBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je kako sam prozvao Gunnera i Fuhrera proradili tako treba
To želite da vas oderemo zbog vrijeđanjaspielführer_21 je napisao/la:Totalna zbrka u našoj ligi, pet ekipa u tri boda razlike. Sve je otvoreno. Još 4 kola do kraja, idemo sad u goste Karinašima, pa onda dvije kod kuće- sad moramo zapeti k'o vileni..LBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je kako sam prozvao Gunnera i Fuhrera proradili tako treba
Možemo li se osvetiti za prošlogodišnji poraz u baražujuventus 0244 je napisao/la:
To želite da vas oderemo zbog vrijeđanja, ali moramo se iskupiti za poraz iz prvog dijela od 4:1, jer ako dobijemo vas i bar remi sa Mislish United onda imamo realne šanse za prvu ligu, samo još da ovaj apocalyps proradi bili bi sigurno prvi, vaša prednost je što ćemo biti umorni od kupa
![]()
.
Po meni ste vi favoriti u toj utakmici, jer želite se osvetiti prije svega za prošlogodišnji neugodan poraz. A sa druge strane mi smo realano zahvaljujući Goalgetterulegenda reala je napisao/la:Možemo li se osvetiti za prošlogodišnji poraz u baražu
Ma konsolidovat ćemo se valjda, najgore je što ne postižemo ravnomjerno golove. Ja dadnem dva pa postim pa sve tako.defender je napisao/la: Bez obzira cestitam Formuli na zaluzenoj pobjedi!
Ostalo je jos 4 kola do kraja i adebbisi i Bosco imamo sanse! Krivo mi je radi ovog poraza ali nema veze, imamo jos vremena za popraviti ovo sve.
Ma imamo odlične šanse samo tebe čekamo i to je toCollegeGunner je napisao/la:Veoma slaba sezona za sada. Vjerovatno su slabe pripreme odradile svoje.![]()
Al eto nekim cudom kapitena je krenulo (vise je dao u ova tri-cetiri kola nego sve ukupno koliko igra) pa imamo realne sanse za prvu ligu.
Edin TM87 je napisao/la: Ma bitno je da legenda i megamon nisu zabili, oni su mi konkurenti za najboljeg strijelca, a treb'o sam i ja zabit 2, al' nesreca jbg.
Tribalian je napisao/la:Parovi za goste:
Sunderland-Wigan 2:0
Toulouse-Valenciennes 1:1![]()
Novara-Parma 1:2![]()
Nurnberg-Kaiserslautern 2:0
Real Madrid-Atl. Madrid 4:0
Bonus par:
Borac Banja Luka-Sarajevo 1:0
Rooney88 je napisao/la:Parovi za goste:
Sunderland-Wigan 2:1
Toulouse-Valenciennes 1:1![]()
Novara-Parma 1:2![]()
Nurnberg-Kaiserslautern 2:2
Real Madrid-Atl. Madrid 4:1
Bonus par:
Borac Banja Luka-Sarajevo 1:0
Kod: Označi sve
Clan 4c.
Dva igraca jednoga tima ukupno mogu stavit isti rezultat na dvije utakmice.
Naprimjer:
Sarajevo-Celik 1:0
Borac-Rudar 2:1
Ukoliko postave isti rezultat na 3(tri) ili vise utakmica automatski gube utakmicu sa 3:0.Kod: Označi sve
Clan 4e.
Clan 4a,4c i 4d se odnose i na bonus par bez obzira dali se bonus par racuna ili neracuna u konacni rezultat.konacno pobjeda ( sa 2 ili 3 razlike znacemo za nesto vise od 20') i to protiv jednog od glavnih konkurenata za 2. liguBosco je napisao/la:Ma konsolidovat ćemo se valjda, najgore je što ne postižemo ravnomjerno golove. Ja dadnem dva pa postim pa sve tako.defender je napisao/la: Bez obzira cestitam Formuli na zaluzenoj pobjedi!
Ostalo je jos 4 kola do kraja i adebbisi i Bosco imamo sanse! Krivo mi je radi ovog poraza ali nema veze, imamo jos vremena za popraviti ovo sve.Imamo još šansi, a i ti si neka glavešina u savezu, naštimaj nam lagane parove.

Hahahahaha ub'o sam danas 2 lagano. Najbolje igram pred strahom od bana, u srijedu kontam banovat će me admindefender je napisao/la: konacno pobjeda ( sa 2 ili 3 razlike znacemo za nesto vise od 20') i to protiv jednog od glavnih konkurenata za 2. ligu
svaka cast Bosco
oooooo BOSCO oooooo !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.