FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Ako ne dodji potvrdice da su obicne p.izde, i da im klub nije najbitniji. Rade slicnu stvar kO cige u proslom derbiju. Uostalom vidjecemo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Npr.meni je od svih njih najbolji Djukic(od ove trojice),pa onda Jokanovic i na kraju Stanojevic.Cak kada bi gledali sve ukupno neki poslednjih 10-ak godina ili cak i manje po meni je Stanojevic odma' iza Rebera najlosi trener u Partizanu.DANTES je napisao/la:Pa eto ko je najstrucniji, najtalentovaniji(ukljucujuci i Stanoja). Ko je najbolje vodio derbije i ko je to radio po tvom ukusu? Meni je Jokan bio najzanimljiviji. Ironican, duhovit
Djukic je u poslednjih 5 godina postavio mozda i najbolju taktiku na derbiju,onu 2007.kada ste nas pojeli na Marakani sa 4:2 kada se niko tome nije nadao jer ste bili u nekom kanalu,to je ono vreme kada je Mladost iz Apatina bila odlicna.
Opet Jokanovic ima ono nesta neobjasnjivo,dosao je u krivom trenutku mozda u Partizan kada je cela liga bila u rasulu pa su mozda njegove titule ostale neopazene jer je konkurencija bila zaista losa,ali opet ja uvek govorim i uvek cu reci da su te dve titule najcistije i da je tada Partizan igrao najbolji i najlepsi fudbal,i da apsolutno niti jedna mrlja ne moze pasti na njih,vec ove kasnije sto su dosle,o njima se moze pisati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Djukic je imao sjajnu ofanzivnu postavku. Ne da smo bili u kanalu vec u Marjanskoj brazdi. Imali ste ogromnu bodovnu prednost, i nismo vas dobili vjecnost. U derbiju vas razmontirali, smanjili prednost dobro, a onda klinci poceli pljuvati i prijetiti vam, i vi dobili 3 naredna derbija. A Jokan je bio dobar. Ispao u evropi od Fenera (kradjom) i Apoela i tom se zamjera. Medjutim njemu se samrok nije desio (lagano eleminsao Temisvar i Zilinu). Moj stric ga je branio da bi sa Celsijem bio prvak evrope.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dantes ne kapiram te?sta mislis da je razlog naseg ne dolaska na ove dosadasnje utakmice i na taj derbi(ako ne dodjemo)?DANTES je napisao/la:Ako ne dodji potvrdice da su obicne p.izde, i da im klub nije najbitniji. Rade slicnu stvar kO cige u proslom derbiju. Uostalom vidjecemo!
Koji kod da je nema opravdanja. Tako se ne vode bitke, tako se gube ratovi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vidi se da nisi upucen u stanje.Kad je tako nemoj druze pricati napamet i osudjivati nekoga bez nekih validnih dokaza.
Dobices odgovor u inbox posto nije navijacka tema.
Trenutno postujem sa moba i tu ne mogu da citam inbox, ali cu procitati kad dodjem do racunara
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imas odgovore na 88oj strani.Jedan forumas je pitao pa sam mu ja odgovorio,ako te bude jos sta zanimalo slobodno pitaj.
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
To je jedan od retkih derbija koje sam odgledao u poslednjih nekoliko godina i ne pamtim kada je neki tim toliko dominirao na jednoj utakmici kao sto je to Partizan tada uradio.Devil je napisao/la:Npr.meni je od svih njih najbolji Djukic(od ove trojice),pa onda Jokanovic i na kraju Stanojevic.Cak kada bi gledali sve ukupno neki poslednjih 10-ak godina ili cak i manje po meni je Stanojevic odma' iza Rebera najlosi trener u Partizanu.DANTES je napisao/la:Pa eto ko je najstrucniji, najtalentovaniji(ukljucujuci i Stanoja). Ko je najbolje vodio derbije i ko je to radio po tvom ukusu? Meni je Jokan bio najzanimljiviji. Ironican, duhovit![]()
Djukic je u poslednjih 5 godina postavio mozda i najbolju taktiku na derbiju,onu 2007.kada ste nas pojeli na Marakani sa 4:2 kada se niko tome nije nadao jer ste bili u nekom kanalu,to je ono vreme kada je Mladost iz Apatina bila odlicna.Jbt kad skontas kakva je to godina bila.
![]()
Opet Jokanovic ima ono nesta neobjasnjivo,dosao je u krivom trenutku mozda u Partizan kada je cela liga bila u rasulu pa su mozda njegove titule ostale neopazene jer je konkurencija bila zaista losa,ali opet ja uvek govorim i uvek cu reci da su te dve titule najcistije i da je tada Partizan igrao najbolji i najlepsi fudbal,i da apsolutno niti jedna mrlja ne moze pasti na njih,vec ove kasnije sto su dosle,o njima se moze pisati.
Po igri trebalo je trebalo da bude 5-6 razlike za Partizan,no secam da je i sudija svirao u Zvezdino korist(kako se vremena menjaju
Tu utakmicu su obelezile ocajne odbrane ekipa,prvenstveno nas prvi gol je tragikomican.
Tu utakmicu sam i poceo antipatisati Tomica samo tako,jbt ko je on da preti i psuje sudiji u lice,a ova budala nece da mu da karton,zaboravih ko je sudija bio.
A stadion poprilicno popunjen mislim pa jedno 40000 je bilo sigurno.
Tu utakmicu sam i poceo antipatisati Tomica samo tako,jbt ko je on da preti i psuje sudiji u lice,a ova budala nece da mu da karton,zaboravih ko je sudija bio.
A stadion poprilicno popunjen mislim pa jedno 40000 je bilo sigurno.
Pa Ivan,Neca jos nije dostigao taj stepen majmunisanja.DANTES je napisao/la:Cek, cek koji Tomic?
Bice svacega.", у & 26.11.2011. са & у 18h % " " 141. " $ " црвене $. " " " " - овај пут $ црно ? " са " " $ Црвене $. - " " " $ $ & на $,стога ? све & $ $ на $ у сопственој ". & ? на & $ $ на " " у " & ? $.
Југ је ' $ су ".
$ "!
" " у " "!
-------
"
A kako oni znaju kad pocinje derbi a niko ne zna?
Mi smo odredili vreme derbija....Tole,Lukic i Djura frizura su morali da se sloze
Ocekujem kordon policije na sredini istoka koji ce biti tu radi sigurnosti,isto tako ocekujem bolju podrsku Partizanu sa istoka,nego sa Juga.Svi na istok!
Ocekujem kordon policije na sredini istoka koji ce biti tu radi sigurnosti,isto tako ocekujem bolju podrsku Partizanu sa istoka,nego sa Juga.Svi na istok!
Pa jbt vi cete da smanjite kapacitet Marakane za ovaj mec na 20000. 
Sve je to smisljeno Devile...hocemo da vam sjebemo profit od ulaznica 
Nema od tog nista,taman ce te vi(sve ukupno gledano) to da nadomestite,mi smo profit od ulaznica vec napravili pocetkom sezone.sasagmp je napisao/la:Sve je to smisljeno Devile...hocemo da vam sjebemo profit od ulaznica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.