Npr.meni je od svih njih najbolji Djukic(od ove trojice),pa onda Jokanovic i na kraju Stanojevic.Cak kada bi gledali sve ukupno neki poslednjih 10-ak godina ili cak i manje po meni je Stanojevic odma' iza Rebera najlosi trener u Partizanu.DANTES je napisao/la:Pa eto ko je najstrucniji, najtalentovaniji(ukljucujuci i Stanoja). Ko je najbolje vodio derbije i ko je to radio po tvom ukusu? Meni je Jokan bio najzanimljiviji. Ironican, duhovit
Djukic je u poslednjih 5 godina postavio mozda i najbolju taktiku na derbiju,onu 2007.kada ste nas pojeli na Marakani sa 4:2 kada se niko tome nije nadao jer ste bili u nekom kanalu,to je ono vreme kada je Mladost iz Apatina bila odlicna.
Opet Jokanovic ima ono nesta neobjasnjivo,dosao je u krivom trenutku mozda u Partizan kada je cela liga bila u rasulu pa su mozda njegove titule ostale neopazene jer je konkurencija bila zaista losa,ali opet ja uvek govorim i uvek cu reci da su te dve titule najcistije i da je tada Partizan igrao najbolji i najlepsi fudbal,i da apsolutno niti jedna mrlja ne moze pasti na njih,vec ove kasnije sto su dosle,o njima se moze pisati.