FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2011, 23:46

Ako ne dodji potvrdice da su obicne p.izde, i da im klub nije najbitniji. Rade slicnu stvar kO cige u proslom derbiju. Uostalom vidjecemo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 nov 2011, 00:01

DANTES je napisao/la:Pa eto ko je najstrucniji, najtalentovaniji(ukljucujuci i Stanoja). Ko je najbolje vodio derbije i ko je to radio po tvom ukusu? Meni je Jokan bio najzanimljiviji. Ironican, duhovit
Npr.meni je od svih njih najbolji Djukic(od ove trojice),pa onda Jokanovic i na kraju Stanojevic.Cak kada bi gledali sve ukupno neki poslednjih 10-ak godina ili cak i manje po meni je Stanojevic odma' iza Rebera najlosi trener u Partizanu. ;)
Djukic je u poslednjih 5 godina postavio mozda i najbolju taktiku na derbiju,onu 2007.kada ste nas pojeli na Marakani sa 4:2 kada se niko tome nije nadao jer ste bili u nekom kanalu,to je ono vreme kada je Mladost iz Apatina bila odlicna. :lol: Jbt kad skontas kakva je to godina bila. :roll:

Opet Jokanovic ima ono nesta neobjasnjivo,dosao je u krivom trenutku mozda u Partizan kada je cela liga bila u rasulu pa su mozda njegove titule ostale neopazene jer je konkurencija bila zaista losa,ali opet ja uvek govorim i uvek cu reci da su te dve titule najcistije i da je tada Partizan igrao najbolji i najlepsi fudbal,i da apsolutno niti jedna mrlja ne moze pasti na njih,vec ove kasnije sto su dosle,o njima se moze pisati. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 00:15

Djukic je imao sjajnu ofanzivnu postavku. Ne da smo bili u kanalu vec u Marjanskoj brazdi. Imali ste ogromnu bodovnu prednost, i nismo vas dobili vjecnost. U derbiju vas razmontirali, smanjili prednost dobro, a onda klinci poceli pljuvati i prijetiti vam, i vi dobili 3 naredna derbija. A Jokan je bio dobar. Ispao u evropi od Fenera (kradjom) i Apoela i tom se zamjera. Medjutim njemu se samrok nije desio (lagano eleminsao Temisvar i Zilinu). Moj stric ga je branio da bi sa Celsijem bio prvak evrope.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 nov 2011, 01:08

DANTES je napisao/la:Ako ne dodji potvrdice da su obicne p.izde, i da im klub nije najbitniji. Rade slicnu stvar kO cige u proslom derbiju. Uostalom vidjecemo!
Dantes ne kapiram te?sta mislis da je razlog naseg ne dolaska na ove dosadasnje utakmice i na taj derbi(ako ne dodjemo)?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 02:05

Koji kod da je nema opravdanja. Tako se ne vode bitke, tako se gube ratovi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 nov 2011, 02:31

Vidi se da nisi upucen u stanje.Kad je tako nemoj druze pricati napamet i osudjivati nekoga bez nekih validnih dokaza.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 21 nov 2011, 09:56

2-3 hiljade gore-dole.Došli ga ne došli .Bez qrac :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 13:12

@sasagmp pa uputi me!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 nov 2011, 15:30

Dobices odgovor u inbox posto nije navijacka tema.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 15:43

Trenutno postujem sa moba i tu ne mogu da citam inbox, ali cu procitati kad dodjem do racunara
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 nov 2011, 15:45

Imas odgovore na 88oj strani.Jedan forumas je pitao pa sam mu ja odgovorio,ako te bude jos sta zanimalo slobodno pitaj.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 21 nov 2011, 20:26

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Pa eto ko je najstrucniji, najtalentovaniji(ukljucujuci i Stanoja). Ko je najbolje vodio derbije i ko je to radio po tvom ukusu? Meni je Jokan bio najzanimljiviji. Ironican, duhovit
Npr.meni je od svih njih najbolji Djukic(od ove trojice),pa onda Jokanovic i na kraju Stanojevic.Cak kada bi gledali sve ukupno neki poslednjih 10-ak godina ili cak i manje po meni je Stanojevic odma' iza Rebera najlosi trener u Partizanu. ;)
Djukic je u poslednjih 5 godina postavio mozda i najbolju taktiku na derbiju,onu 2007.kada ste nas pojeli na Marakani sa 4:2 kada se niko tome nije nadao jer ste bili u nekom kanalu,to je ono vreme kada je Mladost iz Apatina bila odlicna. :lol: Jbt kad skontas kakva je to godina bila. :roll:

Opet Jokanovic ima ono nesta neobjasnjivo,dosao je u krivom trenutku mozda u Partizan kada je cela liga bila u rasulu pa su mozda njegove titule ostale neopazene jer je konkurencija bila zaista losa,ali opet ja uvek govorim i uvek cu reci da su te dve titule najcistije i da je tada Partizan igrao najbolji i najlepsi fudbal,i da apsolutno niti jedna mrlja ne moze pasti na njih,vec ove kasnije sto su dosle,o njima se moze pisati. ;)
To je jedan od retkih derbija koje sam odgledao u poslednjih nekoliko godina i ne pamtim kada je neki tim toliko dominirao na jednoj utakmici kao sto je to Partizan tada uradio.

Po igri trebalo je trebalo da bude 5-6 razlike za Partizan,no secam da je i sudija svirao u Zvezdino korist(kako se vremena menjaju :D )i to je bio jedan od razloga sto je na kraju Partizan na kraju pobedio samo sa dva gola razlike.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 nov 2011, 20:40

Tu utakmicu su obelezile ocajne odbrane ekipa,prvenstveno nas prvi gol je tragikomican. :roll:
Tu utakmicu sam i poceo antipatisati Tomica samo tako,jbt ko je on da preti i psuje sudiji u lice,a ova budala nece da mu da karton,zaboravih ko je sudija bio.
A stadion poprilicno popunjen mislim pa jedno 40000 je bilo sigurno.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2011, 20:50

Cek, cek koji Tomic?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 nov 2011, 22:53

DANTES je napisao/la:Cek, cek koji Tomic?
Pa Ivan,Neca jos nije dostigao taj stepen majmunisanja. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 nov 2011, 23:04

", у & 26.11.2011. са & у 18h % " " 141. " $ " црвене $. " " " " - овај пут $ црно ? " са " " $ Црвене $. - " " " $ $ & на $,стога ? све & $ $ на $ у сопственој ". & ? на & $ $ на " " у " & ? $.

Југ је ' $ су ".
$ "!

" " у " "!

-------
"
Bice svacega.

A kako oni znaju kad pocinje derbi a niko ne zna? :lol:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 nov 2011, 23:40

Mi smo odredili vreme derbija....Tole,Lukic i Djura frizura su morali da se sloze :mrgreen:

Ocekujem kordon policije na sredini istoka koji ce biti tu radi sigurnosti,isto tako ocekujem bolju podrsku Partizanu sa istoka,nego sa Juga.Svi na istok!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 nov 2011, 23:43

Pa jbt vi cete da smanjite kapacitet Marakane za ovaj mec na 20000. :mrgreen:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 nov 2011, 23:49

Sve je to smisljeno Devile...hocemo da vam sjebemo profit od ulaznica :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 nov 2011, 23:51

sasagmp je napisao/la:Sve je to smisljeno Devile...hocemo da vam sjebemo profit od ulaznica :mrgreen:
Nema od tog nista,taman ce te vi(sve ukupno gledano) to da nadomestite,mi smo profit od ulaznica vec napravili pocetkom sezone. :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.