Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dean_
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 22:39

@deane necete vi daleko dogurati. Jednostavno nemate odbranu za to! Malo vas je ponijela ova pobjeda, ali Turci nisu ni do koljena onim sto su na EP. O da
vidjet ćemo ...nisam ja **** vidovnjak
inače ne mora ekipa imati nekakve zvijezde u obrani da bi se obranila...vi srbi nikako da shvatite da za dobru obranu mora radit cijeli tim...i veznjaci i napadači
a nije naša obrana pojedinačno tako loša...
ja želim da hrvatska prođe u četvrtfinale(iako i to ovisi o grupi koju dobijemo)...a dalje šta bude
Sribiji nije bitno ko ce igrati. Mi uvjek dobro igramo protiv dobrih ekipa. Problem su na one slabe. A za Vidica? Pa sine novi selektor mozda vrati i Lazovica i Vidic.
pa da...srbija često izvuće X protiv jakih dobrih ekipa odn dobro se obrani....naravno pitat će se tu nešto i hrvatska...bit će to teške tvrde utakmice...susjedski derbi...što se tiče vidića i lazovica....jesi siguran?
meni je osobno bitniji plasman na SP...možemo izgubit od srbije ako ćemo se kasnije plasirat na SP
Nego koji je tvoj problem. Kazem bolji ste, a ti bla,bla. Je li ti to ne vjerujes?
:mrgreen: to se odnosilo na ono da bih ima bolji vezni red od hrvatske

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 22:42

Hrvatska ima vezni red bolji od BIH,ahahahahahahahha,stani,ahahahahahahahahaha,cek malo hahahahahha.Pa bolan pored onake fuserske grupe vi ste zglajzali u baraz,jos ste dobli Turke koji odavno ne igraju fudbal kako im dolici. BiH je ostala na bod iza jedne velesile Francuske,uz to pokradeni smo za nepostojeci penal,a sto se Portugala tice,zelim vam od srca da ga dobijete na EP ,pa da vidimo vas.

Ovdje neko spomenu Rakitica,halo bolan pa taj ne igra nikako za Sevillu,cuj Rakitic. Jedini koji valja je Modric,uz njeg bi dodao i Corluku,to je sve sto valja u HR,ostalo buranija.

Rado bi se ja u barazu sa vama mjenjo za Turke ;)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 nov 2011, 22:45

rakitić je došao u sevillu u polovci prošle sezone...odmah je igrao odlično,zabio 5-6 golova i skupio par asistencija....a onda se pred kraj sezone ozlijedio i nije trenirao 3 mjeseca...nije prošao pripreme sa klubom i sad ga trener polako dozira..

što se tiče ostalog....smiješan si klaun...nemam šta više dodat

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 19 nov 2011, 07:06

dean_ je napisao/la:rakitić je došao u sevillu u polovci prošle sezone...odmah je igrao odlično,zabio 5-6 golova i skupio par asistencija....a onda se pred kraj sezone ozlijedio i nije trenirao 3 mjeseca...nije prošao pripreme sa klubom i sad ga trener polako dozira..

što se tiče ostalog....smiješan si klaun...nemam šta više dodat
Makar opomena za ovo?! Vrijeđa forumaše! :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 nov 2011, 11:36

A jeste se razvezali. :lol:

Mislim da rezultati govore sve, kao i konzistentnost, ali i cinjenicu da je Hrvatska kad treba, uglavnom prava, u ovakvim momentima ce se skupiti i prevladati komplekse i odigrati kvalitetnu utakmicu, sto se ne moze cesto reci za reprezentacije iz okruzenja. Hrvatska sto igra trenutacno je ispod svakog njenog kriterija, moze i mora 30 posto bolje, a opet je na jos jednom velikom natjecanju, dok pojedini jos uvijek cekaju na takvo sto.
Ali, reci da Hrvatska nije najbolja reprezentacija u ovom okruzenju je moronizam. Takodjer, reci da BiH nema kvalitet da nastupa na velikom natjecanju, je moronizam. Ali, mislim da je jasno da je Hrvatska jos uvijek klasa iznad repki u okruzenju sto se tice svega ovoga, pa sad, hoce li se netko na to uvrijediti ili smatrati subjektivizmom ili sad naknadno kao ''jedva docekati'' da ih Hrvatska zapane u barazu (sto je smijesno), to je druga stvar, mislim da se takvi ljudi dobro dobro zanose, medjusobni omjeri i postotak velikih natjecanja, velikih utakmica, pobjeda, prije svega iskustva takvih susreta i rutine te kompaktnosti, homogenosti momcadi govore sve. Ali, nas sindrom i jest trenutacna euforija i precijenjivanje, mada nerijetko i podcijenjivanje. Doci ce to na red i kod HR, isto kao sto dodje kod BiH kad se usporedjuje s istom.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 nov 2011, 12:09

ajde sta se svadjate jedino je bitno da je HRV na euru,

pogledajte ekipu od igraca koji nisu otisli
slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 19 nov 2011, 13:03

Ova reprezentacija bi se prošetala Eurom, niko joj ne bi mogao parirati. :shock:
Livin' La Vida Loca ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 19 nov 2011, 13:32

BH Patriot je napisao/la:Ova reprezentacija bi se prošetala Eurom, niko joj ne bi mogao parirati. :shock:
ti igrači imaju problem.....oni jesu svjetske klase al ipak ne mogu sami pobjeđivat utakmice jer u nogometu igraju 11 igrača plus klupa ;)

njihove reprezentacije jednostavno nemaju dovoljno kvalitete da se nose sa bolje pokrivenim reprezentacijama

croforumas
Kontakt:

Post Postao/la croforumas » 21 nov 2011, 10:03

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/boja ... 50602.html

Najviše me razočarao Eduardo svojim izjavama.. Nisi tu da sereš. već da daš sve od sebe kako bi zadržao mjesto u reprezentaciji. Naravno da je on jedan od važnijih i boljih igrača Hrvatske reprezentacije, ali žaliti se na status ne doliči jednom takvom igraču. I ja mislim da je on možda trebao igrati, ali ipak je Bilić pogodio s Olićem, pa mu nemožemo zamjeriti. U Zagrebu je, po meni, umjesto Jelavića trebao ući Eduardo, a ne 4 minute prije kraja..

Ali, opet kaže, igrač takvog kalibra, nebi se smio žaliti na igrački status! :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 nov 2011, 10:12

Pasodzigera je napisao/la:Hrvatska ima vezni red bolji od BIH,ahahahahahahahha,stani,ahahahahahahahahaha,cek malo hahahahahha.Pa bolan pored onake fuserske grupe vi ste zglajzali u baraz,jos ste dobli Turke koji odavno ne igraju fudbal kako im dolici. BiH je ostala na bod iza jedne velesile Francuske,uz to pokradeni smo za nepostojeci penal,a sto se Portugala tice,zelim vam od srca da ga dobijete na EP ,pa da vidimo vas.

Ovdje neko spomenu Rakitica,halo bolan pa taj ne igra nikako za Sevillu,cuj Rakitic. Jedini koji valja je Modric,uz njeg bi dodao i Corluku,to je sve sto valja u HR,ostalo buranija.

Rado bi se ja u barazu sa vama mjenjo za Turke ;)
al su francuzi velesila, na zadnja dva prvenstva putem sudijskih nepravdi su se plasirali, tako da ne dipr previse, mislim da su hrvati prosli, ne zato sto su oni jaki, vec zato sto su turci slabi, al haj, bilo, pa proslo, kad mi nema bosne, morat cu za vas navijati na euru :mrgreen:
Za zivot cijeli!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 nov 2011, 11:45

dean_ je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Ova reprezentacija bi se prošetala Eurom, niko joj ne bi mogao parirati. :shock:
ti igrači imaju problem.....oni jesu svjetske klase al ipak ne mogu sami pobjeđivat utakmice jer u nogometu igraju 11 igrača plus klupa ;)

njihove reprezentacije jednostavno nemaju dovoljno kvalitete da se nose sa bolje pokrivenim reprezentacijama
Ako cemo po igracima, Srbija ima bolje igrace od pola ekipa koje su se kvalifikovale na EP! Konkretno sto se Srbije tice, problem je u mafijasima i lopovima u savezu, retardiranom selektoru i ponajmanje igracima...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 12:04

al su francuzi velesila, na zadnja dva prvenstva putem sudijskih nepravdi su se plasirali, tako da ne dipr previse,
X
mislim da su hrvati prosli, ne zato sto su oni jaki, vec zato sto su turci slabi, al haj, bilo, pa proslo, kad mi nema bosne, morat cu za vas navijati na euru :mrgreen:
a prije utakmice je pola vas ovdje pisalo da će turska glatko proći hrvatsku :mrgreen: .....nitko ne tvrdi da je hrvatska svjetska velesila..al je realno jača od svih protivnika u baražu osim portugala....hrvatska je u europi negdje na 10 mjestu...koje mjesto gore ili dolje....normalno da joj je mjesto na euru

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 12:10

Ako cemo po igracima, Srbija ima bolje igrace od pola ekipa koje su se kvalifikovale na EP! Konkretno sto se Srbije tice, problem je u mafijasima i lopovima u savezu, retardiranom selektoru i ponajmanje igracima...
ne baš od pola,ali našlo bi se par reprezentacija od kojih je srbija jača..isto kao što recimo hrvatska nije bila na zadnjem SP a tamo je bilo par reprezentacija koje su realno slabije od hrvatske(i to govorim o ovim iz europe,ne iz ostalih dijelova svijeta)

znam da kod vas nije sve bajno,ali mislim da za ono protiv estonije i slovenije jednostavno nema opravdanja...

srpski je problem što u obrani ima jako skupe igrače koji joj jako dižu cijenu pa se onda misli da je srbija jako skupa reprezentacija, a samim time i jako kvalitetna..(doduše sad vam više nema vidića i stankovica)

onda baciš pogled prema veznom redu i zaista ne možeš biti impresioniran..u onim kval za SP vam je pomogla dobra forma ovih krila(krasic i jovanovic) a onda su i oni pali....srbija ima par solidnih razbijača i solidna krila al fale joj pravi tehnički dotjerani veznjaci

a o napadu da ne govorim

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 nov 2011, 12:20

Redom bolje igrace ima od Ceske, Irske, Ukraine, Poljske, Danske, Svedske, Grcke...

Eto, uzmi bilo koju od ovih reprezentacija pa stavi u odnos sa Srbijom, napravi najbolju postavu i da vidimo koliko bi iz tih reprezentaija bilo u najboljih 11...

Slazem se da kubirimo sa tim kreativcima i spicevima, ali nemoj mi samo reci da u jednoj grckoj, irskoj, poljskoj...sve vrvi od prekaljenih tehnicara i spiceva?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 12:44

dobro ukrajinu i poljsku možeš izbacit...on su domaćini i pitanje je da li bi se plasirali da su igrali kval

rekao bi da sigurno imate bolju ekipu od grčke i irske

što se tiče češke,danske i švedske....nije da ih baš redovno pratim,ali po onom što sam vidio zaista imaju neke igrače koji mogu lijepo kombinirat i zabit gol...u usporedbi sa srbijom rekao bi da imaju neke nedostatke, ali i neke prednosti....još ako imaju bolju atmosferu u i oko ekipe...tu je to negdje,al po meni srbija svakako ima mjesta na EP(iako nije iznenađenje ako se ne plasira)

mislim da bi srpski treneri trebali realno gledat kakvim igračima srbija trenutno raspolaže i pokušat izvući najbolje iz te ekipe, odn. igrat igru kakva tim igračima najbolje odgovara...recimo ne bi sada trebali pokušat kopirat barcelonu ako nemaš igrače za takav stil.....kao što hrvatska i da želi ne može igrat grčku igru jer nema igrače za to

prvo,ekipa sa takvim defenzivcima definitivno ne bi trebala primat toliko golova....trebala bi djelovat puno čvršće....a u napadu kombiniraj nešto od igrača kakve imaš

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 nov 2011, 12:53

Ma fazon je sto ljudi koji nisu bas upuceni, imaju svakakve komentare, treba ovo, treba ono...sve mi to znamo, ali sta ces kad to ne odgovara ljudima iz saveza, ma koliko to apsurdno zvucalo!

Bio je Antic, pa je izvukao najbolje iz te ekipe, ali taj Antic njima nije odgovarao, jer mu se nisu mogli mijesati u posao! Igrali su manje vise najbolji i koji su logicno trebali da igraju, a ne menadzerski igraci za koje je reprezentacija samo poligon za prodaju u inostranstvo...

Dalje, svi mi znamo da su recimo Sulejmani i Lazovic sigurno bolja opcija u napadu od nekih Mrdja, Despotovica, Mrdakovica...ali to nas dragi selektor Pizon "nije znao"...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 13:12

zar nije savezu u interesu da se reprezentacija plasira na natjecanje? ipak savezi dobiju poneki euro za plasman....a i sa uspjehom reprezentacije mogu sakrit sva ostala sranja koja se događaju u srpskom nogometu
i naši markovic i ekipa nisu baš nevinašca al opet im je jako stalno da se reprezentacija plasira na natjecanje ....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 nov 2011, 14:02

Pa ocigledno da im nije u interesu, cim k'o kera otjeraju jednog Antica, covjeka koji je konacno 'posle 100 god' donio svjetlo srpskom fudbalu, atmosferu u timu, kult reprezentacije...Kojem 50 000 ljudi klice i onda se nadje jedan Tole pametniji od svih i otjera ga...Da im je u interesu, ne bi Antica mijenjali Pizonom, koji ne moze vodit FK Palilulac, a kamoli jednu ozbijnu reprezentaciju...

Njima je bato u interesu licni profit, a za to je najbolji dokaz ova 'turneja' po Juznoj Americi, posle koje, TOLE-VOLE predsednik saveza izjavi tipa: 'Rezlutati su katastrofalni, ali smo dobro finasnijski prosli' :roll:

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 21 nov 2011, 14:05

sad čitam da će HNS samo od plasmana na euro dobit 8 mil eura....al šta je to..bolje da se nisu plasiral i da su išli na turneju po j.americi :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 nov 2011, 14:08

Pa mozda su ovi nasi 'samo malo' pogrijesili u procjeni, kad su mislili da ce ih Pizon odvesti na EP... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.