vidjet ćemo ...nisam ja **** vidovnjak@deane necete vi daleko dogurati. Jednostavno nemate odbranu za to! Malo vas je ponijela ova pobjeda, ali Turci nisu ni do koljena onim sto su na EP. O da
inače ne mora ekipa imati nekakve zvijezde u obrani da bi se obranila...vi srbi nikako da shvatite da za dobru obranu mora radit cijeli tim...i veznjaci i napadači
a nije naša obrana pojedinačno tako loša...
ja želim da hrvatska prođe u četvrtfinale(iako i to ovisi o grupi koju dobijemo)...a dalje šta bude
pa da...srbija često izvuće X protiv jakih dobrih ekipa odn dobro se obrani....naravno pitat će se tu nešto i hrvatska...bit će to teške tvrde utakmice...susjedski derbi...što se tiče vidića i lazovica....jesi siguran?Sribiji nije bitno ko ce igrati. Mi uvjek dobro igramo protiv dobrih ekipa. Problem su na one slabe. A za Vidica? Pa sine novi selektor mozda vrati i Lazovica i Vidic.
meni je osobno bitniji plasman na SP...možemo izgubit od srbije ako ćemo se kasnije plasirat na SP
Nego koji je tvoj problem. Kazem bolji ste, a ti bla,bla. Je li ti to ne vjerujes?