Ma znam jarane da je sportska tema i da pricamo o fudbalu ali brate i navijaci su sastavni dio toga a sud je kaznio nase komsije,prijatelje i sportske rivale iz druge navijacke skupine( a skripare nista) pa mislim da je normala da o tome pisemo,ali ako ti to ne dozvoljvas neka si mi ziv i zdrav.Pozdrav komsijama i istrajte u ganjanju pravde i istine.aleksandar_veliki je napisao/la:Na sportskom forumu da. Nadam se da razumijes. Dakle, vidio sam da u tvom postu nije bilo vrijedjanja, no ovdje pisemo o fudbalu, a ne o odlukama suda.dino lj je napisao/la:@ aleksandar_veliki
Aco znam daje tvoje pravo da brises neprikladne postove i banujes provokatore ali majke ti recimi zasto obrisa moj post i sta je to u njemu lose,neistinito ili provokativno.Zar je zabrenjeno kritikovati besmislenu i jednostranu odluku suda(koji je kaznio samo jednu stranu) na normalan nacin.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
adoni je napisao/la:Pa jesi ti normalan jarane..jesmo li to mi trebali pustiti da vi uzmete KUP...nekontas li da se mozda u tom finalu za trofej igralo..otkad se to fudbal igra da bi se nekog za'ebalo,nekom sta nastelilo a ne zbog trofeja..a s druge strane,vase lizanje sa Lesinarima i aminovanje njihovoj tituli,pa vase ponasanje prije i na samom finalu..a tek izjave vrlog vam strucnjaka IbrakovicaSAUDIN23 je napisao/la:e ovako ja sam iz zenice sjecatel se vi da je sarajevo pobijedilo celika 3-0 na kosevu samo da bi obezbjedili sirokom evropu jelic vam platio da pobijedite jel se sjecate toga prosle godine zeljo celik kup zeljo preko lige ide u evropu sigurno i on isto odigra za siroki brijeg i odu u evropu eh sve dok smo MI takvi mezit ce nas gdje god stignu sve dok nase utakmice budu se igrale kao visokog rizika mislim na zelju sarajevo celik slobodu i velez ne budemo se gotivili kao braca bez tuce i kamenjanja uvijek cemo bit ponizeni od strane ovih klubova kao sto su siroki zrinski borac i predlazem da se napravi sastanak navijaca velike petorke koja je igrala u bivsoj jugi i da se javno progovori jbt torcida kad nesto kaze igracima hajduka i upravi nema te guzice koja ce to smjet napravit vidjeli ste utakmica zeljo-hajduk ne smije se odigrat i to je gotovo sad ako cete vi glumit metropolu opet mislim na manijake i horde i odvajat se od ostali klubova sa bosnjackim predznako i ako vam je u interesu da i dalje sarajevo igra za siroki brijeg i zeljo onda stvarno neznam![]()
![]()
![]()
![]()
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tacno tako, jer je igrac koji je dodao loptu bio ispred ovoga sto je zabio gol, tacnije noga mu je bila ispred, zvijezda je ostecena !!!mačak u čizmama je napisao/la:
Momenat kada Hamzić gura loptu prema golu a do koje kasnije dolazi Delić i daje gol, tako da nema govora o ofsajdu
Za zivot cijeli!
svaka cast, nek negdje drugdje psuju majku i prijete.aleksandar_veliki je napisao/la:Adnan 1986, rokyy trajno odstranjeni sa foruma, theprodigy mjesec dana, alibi i ado-hz sedam dana zbog prijetnji, Rosas i ajvardedo sedam zbog uplitanja u rad administracije, u toku je ciscenje, bice banana.
- SarajlijaTM
a svima im zakuhao ti i onaj sb.trn,pa se povukli na vrijeme i upakovali postove da ih se ne banujemedoje je napisao/la:svaka cast, nek negdje drugdje psuju majku i prijete.aleksandar_veliki je napisao/la:Adnan 1986, rokyy trajno odstranjeni sa foruma, theprodigy mjesec dana, alibi i ado-hz sedam dana zbog prijetnji, Rosas i ajvardedo sedam zbog uplitanja u rad administracije, u toku je ciscenje, bice banana.
nemoras tako ofirno likovati sto si djecu navukao
zar vi niste divovi?sjever je napisao/la:MI SMO HORDE ZLA SA SJEVERA!!!ZASTO MI BRISES POST???
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- molotovljev
Kada je rijec o ofsajdu,zanimljiv je recimo gol Barcelone u zadnjoj utakmici,gol Puyola...
@aco
mislim da si malo pretjerao sa hladjenjem,treba i ti da razumijes,ok.sve pravila foruma i td.
mogao si ocekivati revolt navijaca Sarajeva nakon...
jednim dijelom i ti si kriv sto je do toga uopste doslo,jer bio su tu live,mogao si upozorenjima i brisanjem
postova dovesti stvari u red,tj mogao si kontrolisati situaciju,a nisi,zasto?
zato sto si bio (ne)namjerno na drugoj temi,tj na temi:Safet Susic da-ne....
ovako si samo,hajde da kazem bez veze...ima tu kvalitetnih forumasa,cije misljenje se cijeni...al hajd....
@aco
mislim da si malo pretjerao sa hladjenjem,treba i ti da razumijes,ok.sve pravila foruma i td.
mogao si ocekivati revolt navijaca Sarajeva nakon...
jednim dijelom i ti si kriv sto je do toga uopste doslo,jer bio su tu live,mogao si upozorenjima i brisanjem
postova dovesti stvari u red,tj mogao si kontrolisati situaciju,a nisi,zasto?
zato sto si bio (ne)namjerno na drugoj temi,tj na temi:Safet Susic da-ne....
ovako si samo,hajde da kazem bez veze...ima tu kvalitetnih forumasa,cije misljenje se cijeni...al hajd....
F.K.SARAJEVO
prijatelju pogledaj citavu situaciju, ovaj sto je dao gol 100% je bio u ofsajduThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tacno tako, jer je igrac koji je dodao loptu bio ispred ovoga sto je zabio gol, tacnije noga mu je bila ispred, zvijezda je ostecena !!!mačak u čizmama je napisao/la:
Momenat kada Hamzić gura loptu prema golu a do koje kasnije dolazi Delić i daje gol, tako da nema govora o ofsajdu
Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.
U novi boj...
sarajlija ispricavam se ali ja nikom nista opsovo nisam, i reko sam da sam za to da se kazne svi koji su bili sudionici onog sranja. Mozda ti je izgledalo da sam bezobrazan al sa hajvanima ko oni necu pokusavat kulturno razgovarat. Poz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma nije ni cudo sto se ovoliko bune , imaju finu ekipu jos boljeg trenera i da je ova liga kudi kamo normalnija ova Zvijezda bi bila ozbiljan kandidat za europu , ovako sve ide preko njihovih ledja. Zapelo zelji zapelo nama protiv njih oba puta osteceni ,a vidit ces nece im ovo biti posljednji put , dosta toga ce ici preko njihovih ledja.powerplay je napisao/la:Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.
Nije to samo kod nas u ligi. Evo ti i uefa, mali uvijek ispaštaju !HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma nije ni cudo sto se ovoliko bune , imaju finu ekipu jos boljeg trenera i da je ova liga kudi kamo normalnija ova Zvijezda bi bila ozbiljan kandidat za europu , ovako sve ide preko njihovih ledja. Zapelo zelji zapelo nama protiv njih oba puta osteceni ,a vidit ces nece im ovo biti posljednji put , dosta toga ce ici preko njihovih ledja.powerplay je napisao/la:Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.
U novi boj ...
jesmo mali al smo cistog obraza buraz lijep pozdrav za raju iz Sarajeva i dobrodosli na proljece nadam se da nas klub moze organizovat da sve bude posteno kao i do sada a nevidim razlog zasto nebi bilo posteno kod nas jer kod nas je svaka yebena tekma postenahz033 je napisao/la:Nije to samo kod nas u ligi. Evo ti i uefa, mali uvijek ispaštaju !HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma nije ni cudo sto se ovoliko bune , imaju finu ekipu jos boljeg trenera i da je ova liga kudi kamo normalnija ova Zvijezda bi bila ozbiljan kandidat za europu , ovako sve ide preko njihovih ledja. Zapelo zelji zapelo nama protiv njih oba puta osteceni ,a vidit ces nece im ovo biti posljednji put , dosta toga ce ici preko njihovih ledja.powerplay je napisao/la:Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to nisam gledao, ja govorim za ovo dodavanje igraca koji je bio na zemlji i koji je dodao loptu za ovog sto je postigao golxcoberx je napisao/la:prijatelju pogledaj citavu situaciju, ovaj sto je dao gol 100% je bio u ofsajduThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tacno tako, jer je igrac koji je dodao loptu bio ispred ovoga sto je zabio gol, tacnije noga mu je bila ispred, zvijezda je ostecena !!!mačak u čizmama je napisao/la:
Za zivot cijeli!
Yebo vas ofsajd više,igrate li vi možda neku utakmicu sutra!!??

Povrede,kartoni,izostanci,ambicije....?

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- BH Patriot
- Kontakt:
Povreda nema, koliko znam svi su spremni, kartone su očistili Kojašević i čini mi se Čomor tako da nema ni kartona. Ambicije, ma prolazimo glat 1:2Dule 078 je napisao/la:Yebo vas ofsajd više,igrate li vi možda neku utakmicu sutra!!??![]()

U novi boj ...
Zrnanović je povrijeđen i neće igrati. Vučina također možda propusti sutrašnji meč.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.