TmNationsForever najbolja online igra

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: TmNationsForever najbolja online igra

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 jul 2011, 00:15

Davno sam ja rekao da se ti ne znas igrati ! :twisted:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 jul 2011, 19:37

QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, kad igrate u koje vrijeme, i ja bih da igram, jel samo dovoljna igrica, igrao sam ja ovo davno, jos kad je Ada digao temu ;)
Ja sam ada (sada mozak :) ), kako bjese tvoj nick, da te prepoznam!
Gers, kako sliku postavit..., da i ja koju m"etnem!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 jul 2011, 22:39

MOZAK je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:yo, kad igrate u koje vrijeme, i ja bih da igram, jel samo dovoljna igrica, igrao sam ja ovo davno, jos kad je Ada digao temu ;)
Ja sam ada (sada mozak :) ), kako bjese tvoj nick, da te prepoznam!
Gers, kako sliku postavit..., da i ja koju m"etnem!
nisam oooodavno igrao, tako da ti jos nick ne mogu reci, ne igra mi se protiv stranaca, da li vi igrate zajedno u odredjeno vrijeme, ako ne da ne skidam bezveze igricu

skini si program fraps, preko njega mozes snimati i slikati ;)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 29 jul 2011, 22:54

Malo prije sam skinuo i instalirao i ovo cudo, iako sam je imao nekad davno, stvarno zanimljiva igra, ako budete igrali zajedno javite ovde, mada nisam nikad igrao online al' snaci cu se valjda.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jul 2011, 16:55

Džahve, kad zelim da uslikam, samo pritisnem f5, ljepnem je u paint, spremim, uploadujem na imageshack i to je to ...mozda ima neki jednostavniji nacin za slikanje, da se nemoras peglat preko paint-a, al' ja ovako radim, navik'o jbg :D

Momci, nema toga "kad igramo", uletim jbt kad mi je dosadno, dan-noc nebitno :mrgreen: nego, mozete mi poslati vas msn u pp, dodam vas, pa cemo se negdje dogovorit da bacimo koju zajedno ;)

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 12 avg 2011, 00:56

ee mozel mi neko reci, osvojio sam 123 medalje na solo play...jel se uvijek tu otkljucavaju staze tako da mogu vise osvajat medalja...sve one grupe bijela,zelena....presao ostala mi ja msm jos crvena...jel tu kad sve predjem otkljucavaju se nove? :D

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 12 avg 2011, 23:25

neOX je napisao/la:ee mozel mi neko reci, osvojio sam 123 medalje na solo play...jel se uvijek tu otkljucavaju staze tako da mogu vise osvajat medalja...sve one grupe bijela,zelena....presao ostala mi ja msm jos crvena...jel tu kad sve predjem otkljucavaju se nove? :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 avg 2011, 19:21

neOX je napisao/la:ee mozel mi neko reci, osvojio sam 123 medalje na solo play...jel se uvijek tu otkljucavaju staze tako da mogu vise osvajat medalja...sve one grupe bijela,zelena....presao ostala mi ja msm jos crvena...jel tu kad sve predjem otkljucavaju se nove? :D
Jeste, ja sam dosao do 180 bodovA i nemogu vise, pravo zeznute tzv crne staze, jako ih je tesko preci i to u zadatom vremenu!
Da bi otkljucao one najteze, ispod njih ti pise koliko bodova moras imati da bi ih otkljucao!
Online je cudo, pogotovo mini staze ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 avg 2011, 20:58

nisam oooodavno igrao, tako da ti jos nick ne mogu reci, ne igra mi se protiv stranaca, da li vi igrate zajedno u odredjeno vrijeme, ako ne da ne skidam bezveze igricu

skini si program fraps, preko njega mozes snimati i slikati ;)
Skino, mada jos nekontam kako funkcionise, ali i slika i snima!
Program je super!

slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2011, 21:43

@Mozak, kakve su to bola slike :P

slika

No.1 8-)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 avg 2011, 21:57

Ma bio sam prvi, to je najmanji problem :) , vec treba uslikat :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2011, 21:57

MOZAK je napisao/la:Ma bio sam prvi, to je najmanji problem :) , vec treba uslikat :mrgreen:
'ajd da te preslusam :mrgreen:

Upadaj :P

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 avg 2011, 22:00

mandraX je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:Ma bio sam prvi, to je najmanji problem :) , vec treba uslikat :mrgreen:
'ajd da te preslusam :mrgreen:

Upadaj :P
Ma tek skino ovaj program, pa cu dok istrazim, nisam se nesto trudio!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2011, 22:08

Upadaj bola', dok sam raspolozen :D

slika

Jedna friška 8-)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 avg 2011, 22:09

mandraX je napisao/la:Upadaj bola', dok sam raspolozen :D

slika

Jedna friška 8-)
:mrgreen: , et me malo

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 21 nov 2011, 20:46

Evo i ja skidam pa cemo vidit sta ce da b'idne :)

Negg MandraX lijepa formulica :) jel mozes ti tamo sebi napraviti vako ili moras skinove ubaciti ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 nov 2011, 21:27

Giggs11 je napisao/la:Evo i ja skidam pa cemo vidit sta ce da b'idne :)

Negg MandraX lijepa formulica :) jel mozes ti tamo sebi napraviti vako ili moras skinove ubaciti ?
Ma ne brate, samo kad praviš account na igrici, odabereš državu Bosna i Hercegovina i dobiješ ovakvu formulu :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 nov 2011, 21:45

mandraX je napisao/la:

Ma ne brate, samo kad praviš account na igrici, odabereš državu Bosna i Hercegovina i dobiješ ovakvu formulu :)
vidim ti se kontas ovdje za ovu igru...
ovo sam igrao prosle godine samo tako i ove sam prije mislim 3 mjeseca instal igru i krenuo da igram i nakon3-4 trkme mi nesto trazi da se regam ne sjecam se tacno...uglavnom mogao sam po danu igrati 3-4 trke tako da sam odlucio izbrisati igru...
jel mozda znas gdje sam zezno?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 nov 2011, 22:05

pintol_TM87 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

vidim ti se kontas ovdje za ovu igru...
ovo sam igrao prosle godine samo tako i ove sam prije mislim 3 mjeseca instal igru i krenuo da igram i nakon3-4 trkme mi nesto trazi da se regam ne sjecam se tacno...uglavnom mogao sam po danu igrati 3-4 trke tako da sam odlucio izbrisati igru...
jel mozda znas gdje sam zezno?
ma nisi jarane ništa zezno, nego im je to neki fazon sad, odigraš 3-4-5 staza, i onda te gurnu jednu u "Spectacors", ono kao opomena da kupiš original igricu, da placas...a nigdje veze, pauziras tu jednu, i opet nastavljas igrat :mrgreen: iako i za to ima rješenje, tj. nakon svake završene staze, ili pri kraju iste, ukucaš /afk, i kad počne nova staza pritisneš enter i rokaš :D I tako sve u krug, staza za stazom :)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.